ekilmek..

beutyandbeast

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
260
141
33
35
Yılbaşından 3 gün kadar önce biriyle tanıştım.
Biraz hızlı bir şekilde bir ilişkiye adım attık. Ve ben o kadar uzun süredir yalnızım ki kendime engel olmadım zaman istemedim, ve de etkilenmeye zaten açıktım.
Tanıştıktan birkaç gün sonra sevgili gibi olduk. 3 haftadır o kadar ilgili ve ince davrandı ki. İş yerime çiçekler gönderdi. Gün içinde güzel sözlerle ilgi manyağı yaptı. Hemen hemen her akşam işten alıp yemeğe çıkarmaya çalıştı.
Fakat geçen hafta içinde Rusya'da check in yaptı bana hiç bir şey söylememişti. Çok şaşırdım ve sorduğumda hava değişikliği için gittiğini 2 gün kalacağını söyledi. Daha fazla kurcalamadım ve normal devam ettim. ( İlk garip durum buydu ) Bu süre zarfında annem şehir dışından gelmişti ve onunla ilgileniyordum bir kaç gün görüşemedik ve dün buluşacaktık en sonunda. Akşam üstü buluşuruz diye konuştuk... Ben saat 5te giyindim süslendim makyajımı yaptım haber bekledim 1 saat kadar. Fakat ses gelmeyince ben yazdım. işlerinin uzadığını söyledi ve 8 de seni almaya geleceğim hazırlan dedi. Tamam dedim ve bekledim. Fakat gelmedi :/ sonra 9 da geleceğim dedi ve gelmedi. saat 10 oldu ve 5 saat boyunca sinirden alev aldım beklemekten. Ve 'sen bugun gelme en iyisi, hatta bir daha görüşmeyelim ve konuşmayalım lütfen' dedim.
Tek bir cevap bile vermedi.
Sizce ani bir tepki mi vermişim, hemen keserek hata mı etmişim? Bu kadar ilgilenirken, özenirken, neden tek bir cevap bile vermedi sizce ?

Hemen kestirip atmaniz guzel olmus. 2 gunlugune hicbir erkek “hava degisimi” olsun diye rusyaya gitmez. Havayi degil baska bir seyi degistirmeye gitmis belli ki. Ayrica soz verdigi halde bulusmaya gelmemesi cok cok ayip. Gorusmeyin boyleleriyle

Tepkinde haklisin gelmiycekse gorusmek istemiosa acikca solesin yani yilan hikayesine donusturmeye ne gerek var?

Ama cok hizli ilerlemis hersey, sklmis olabilir baskasini bulmus olabilir.. hersey olabilir yani

Acaba bişey mi olmus. Size karsi boyle ilgili birinin bi anda deyismesi icin bi sebep olmali. Bence kestirip atacaginiza arayip sebep sorsaydiniz ...

Gelse,bahanelerine kanmaya hazır gibisin,yapma canım seven insan böyle yapmaz seni çok çabuk gözden çıkarıyor,gelse emin ol boşluktan gelir....

Acaba bişey mi olmus. Size karsi boyle ilgili birinin bi anda deyismesi icin bi sebep olmali. Bence kestirip atacaginiza arayip sebep sorsaydiniz ...
Aslında anında değişmedi. Dün sabah çok güzel konuştuk hala ilgiliydi bir gariplik yoktu, işe gideceğini söyledi akşam üstü buluşalım dedi. Tamam dedim. Saat 5 gibi hazırlandım. Haber bekledim ama gelmeyince ben yazdım, işinin uzadığını söyledi 8e erteledi. Tamam dedim anlayışla karşıladım. Ama 8 de gelmedi, e 9a erteledi 9 da gelmedi. Saat 10 oldu artık benim suratım alev aldı sinirden çünkü 5 saat o şekilde bekledim. Ve öyle mesaj attım. Cidden işi de uzadıysa da, haber vermeliydi. Çok çok bozuldum ve sinir oldum.. Yada bi iş mi karıştırdı ne oldu anlamadım. Ama masajıma cevap vermedi.

Bi sebep vardir. Sizi istemese bekle demezdi. Kesin kotu bisey olmustur ...

Garip biri. Nereden tanıştınız internetten falan mı? Gelemiyorum işim çıktı diye en azından bir mesaj atamayacak kadar ne işi olabilir ki insanın. Bence bir daha görüşmeyin kesinlikle.

Rusyaya gitmesi bana da biraz supheli geldi.

Saat belirlenmedigi icin saat 5 ten beri onu beklemekteki tek hatali olan o degil. Ama 10 a kadar uzayan isi ne oldugunu sormadan kestirip atmakta cok makul bi davranis degil. Bilemedim

Bence baştan kestirip atmanız iyi olmuş tolerans gösterdikçe tepemize çıkıyorlar

Az bile tepki vermişsiniz mantıklı bi açıklaması olur başka bi güne erteleyelim diye bilgi verir rica eder o zaman eyvallah ama ha geldim ha gelicem saatler sonra yok gelmiyorum ne demek karşısındaki insana değer vermemesinin kanıtı bu. Sizde kendinize değer veren biri olarak doğru olanı yapmışsınız.

Bence gayet yerinde bir tepki. Boşluk dolduruyor gibi. Rusyaya gidiyor ve haber vermiyor olması tuhaf. O kadar ilgili insan ne sebeple haber vermez?
Ayrıca dalga geçer gibi bir saat veriyor ve her saatte bir erteliyor,üstelik sormasan msj çekmeye tenezzül etmemiş. Abartmadın vicdan yapıp msj çekme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…