ekilmek..

Allah’ım bunlara ne oluyor ya iyiyken bir anda böyle bir havalara girip garip garip bir haller edalar sanki sen yaptın onca şeyi. çok iyi yapmışsın. bir daha arar sorarsa sakın cevap yazma, yaptığı saygısızlık şimdi alsın işte havasını.

İşi uzamışsa sana haber vermesi gerekir ama sen sorunca söylemiş. Seni çantada keklik görüyor olabilir mi?

Erkekler bizim gibi değiller.
Umursamadığı besbelli,umursuyor olsa habersiz bırakmazdı emin ol buna. Yani senin verdiğin tepki gayet normal o yüzden cvp vermemesine de takılma.
Ağırlığını koymuşsun ortaya.
Ezdirmemişsin kendini :)

sıcağı sıcağına cevap yazsaydı geri vites yapabilirdim. O an cevap vermeliydi. Bir açıklama yapıp özür dilemeliydi. Ama şuan geç zaten :)
bu öküzlüğü sizce neden yaptı?
Değer vermiyordur, belki sizden başkalarıyla da konuşuyordur şuan bilemezsiniz ki.. değer verseydi bence sen değil o geri vites yapardı.

Yaptiklarin kesinlikle çok normal o kadar ilgiye boğup bir anda seni ilgisizliğe düşürmek neden orası da tartisilir

hayır anlamadım ki ben, biz sabah çok güzel konuştuk ne kadar özlediğini söyledi, akşama bir gelemedi.. Bide üstüne üstlük mesajıma cevap vermedi..

Acaba bişey mi olmus. Size karsi boyle ilgili birinin bi anda deyismesi icin bi sebep olmali. Bence kestirip atacaginiza arayip sebep sorsaydiniz ...
Hiç de bir sebep filan yok bilirim böyle tipleri. İlişkiye başlarken genelde bin tane yalan söylerler, en baştan "gittiği yere kadar" mantigindadirlar, balonları patlayınca bir anda ilişkiyi bıçak gibi keserler @beutyandbeast çok iyi yapmışsın postala gitsin. Rusya musya ne ayak olduğu belli zaten. Onun gibilerle kapıdan markete kadar bile gidilmez, birkaç gün eglenmissin havan olmuş boşver, evlenilecek efendi erkek çıkar umarım karsina

Son gelişme şöyle ;
Geçen hafta beni aradı görüşmek ve kendini affettirmek istediğini söyledi. Fakat iş yoğunluğundan akşamları hep geç çıkabildim ve yorgundum. Bu güne kadar görüşemedik fakat ufak ufak konuşmaya devam ettik. Bu akşam bir kahvelik sözleştik.
Akşam yine ses çıkmayınca ben sordum. yarım saat kadar cevap yazmadı ve aradım. 'ciaoo bellaaa, arkadaşlarımla rakı içiyoruz ' dedi. şok oldum. Hazır ve bekliyordum onu. .. O an kapatıverdim telefonu ama duramadım tekrar aradım ' neyin karşılığında bana bu terbiyesizliği yaptın şimdi sen' dedim. Ve ' hiçbirşeyin.. sonra konuşalımmı arayacağım seni' dedi. ve kapattı. .. Duramadım defalarca aradım cevap bekliyorum, ne oldu da sen bu terbiyesizliği yapıyorsun dedim. Sonra arayacağım seni söz falan dedi. En son aramalarımı açmamaya başladı. Ama ısrarla aradım.. Delirdim çünkü. Ve açtı ' şu an bir bayan arkadasımla beraberim bana 1 saat müddet ver, ardından gelip seninle sevişmek istiyorum, ve sarhoşum lütfen bu sürede beni arama ben seni arayacağım' dedi ' sen napıyosun neden yapıyosun, nediyosun ,neden bana bugun buluşma sözü verdin nasıl konuşuyosun' dedim ' sen bana birdaha konuşmayalım demiştin geçen gün ' dedi ve kapattı benim aramalarımı ise engelledi...

Asla aramızda böyle seviyesizlik olmamıştı gerçekten ... Sinirden titriyorum .. Hiç ama hiç kimse bu kadar saygısız terbiyesiz olmamıştı bana karşı.. Çılgın bir şekilde hırslı gibi. Ama hırslandıracak hiç birşey yapmadım :/
Çok sinirliyim, çok çok kötü hissediyorum kendimi

Keske aradiginda acmasaydiniz ve devam etmeseydiniz.Ama gormus oldunuz belki iyi oldu.
Niye boyle oldu diyorsunuz ya o olaydan sonra telefonuna donerek ona yuz vermis oldunuz ve o da aklinca beni tekrar kabul ediyor dedi.
Boyle insanlarda da mantik aramayin.

cidden anlamıyorum neden , ben ona zarar vermedim ki.. ne kadar agır ve terbiyesizce birşey yaptığı .. aradığında açtım çünkü o günde nedenini merak ediyordum.. aldım bugün cevabımı ama öyle bir duruma düştüm ki..

Engelle ve bi daha sana ulaşmasına asla izin verme. Zaten ilk terbiyesizliğinde yapman gereken buydu. Hırs yapmışsın resmen hiç görmediğin bi adamı defalarca aramak da ne? Sanki şimdi buluşalım dese gidecek halin var öyle takıntı yapmışsın.

Bazen insanin kendinde suc olmaz.Karsinizdaki insan normal degil normal insan da mantik aranir.Neden diye sormaniz hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…