- Konu Sahibi beutyandbeast
-
aslında en son saat 9.30de çıkıyorum 10da geliyorum dedi. bende gelme dedim :/ çünkü az değil 5 saat sinirlerim bozulduAz bile tepki vermişsiniz mantıklı bi açıklaması olur başka bi güne erteleyelim diye bilgi verir rica eder o zaman eyvallah ama ha geldim ha gelicem saatler sonra yok gelmiyorum ne demek karşısındaki insana değer vermemesinin kanıtı bu. Sizde kendinize değer veren biri olarak doğru olanı yapmışsınız.
aynen öyle , ben sormasam gec geleceğini söylemeyecek, ve sinirden delirdim aslında, yinede kendimi telkin ederek sakin bir şekilde gelmeyeceğimi ve bir daha görüşmek istemediğimi yazdım . En sinir bozucu tarafı ise buna cevap vermemiş olması.Bence gayet yerinde bir tepki. Boşluk dolduruyor gibi. Rusyaya gidiyor ve haber vermiyor olması tuhaf. O kadar ilgili insan ne sebeple haber vermez?
Ayrıca dalga geçer gibi bir saat veriyor ve her saatte bir erteliyor,üstelik sormasan msj çekmeye tenezzül etmemiş. Abartmadın vicdan yapıp msj çekme sakın.
sanırım :/ benim bir daha görüşmeyeceğimi söylediğim mesajıma dahi hiç cevap vermeyip öylece kaldığına göre cepte olan birini zaten tavlamıştı bile.. Ben olsam kendimi affettirirdim, ciddi özürler dilerdim.. hatalı olduğu bariz çünküaklıma ilk geleni söylyim bu adam dün başka birisiyle buluştu
başka bir kızla
sonra bu kızın yanında seni arayamadı cevapta veremedi haliyle ama o kızla güzel vakit geçirdiler ve halyle işi uzadı
hemen dönmek istemedler ve seni ekmiş oldu
ama onun hatasıda bariz değil mi :/ bir açıklama yapıp özür dilemesi gerekirken ,benim kestirip attığım mesajıma karşılık olarak, hiçbirşey söylememesi..Rusyaya gitmesi bana da biraz supheli geldi.
Saat belirlenmedigi icin saat 5 ten beri onu beklemekteki tek hatali olan o degil. Ama 10 a kadar uzayan isi ne oldugunu sormadan kestirip atmakta cok makul bi davranis degil. Bilemedim
aslında hayatını çok yakından tanımıyorum,1 aydır tanıdığım biri ve tepki göstermek istemedim. Alıştığı şeymi bu ne oluyor, neden haber vermedi acaba çok yeni bir ilişki diye mi bilemedim.. Ve tekrarlandığında çaresine bakmaya karar verdim Rusya olayında..Rusya’ya gittiğinde terk etmemekle hata etmişsiniz.
aynen öyle , ben sormasam gec geleceğini söylemeyecek, ve sinirden delirdim aslında, yinede kendimi telkin ederek sakin bir şekilde gelmeyeceğimi ve bir daha görüşmek istemediğimi yazdım . En sinir bozucu tarafı ise buna cevap vermemiş olması.
Empati yapıyorum, ben ciddi özürler dilerdim. Çalışan insanım ve bende normalde 6.30da çıkarken işim uzayıp 9da 10da çıkabiliyorum ha bitti ha bitecek derken. Ama ben bunu mutlaka telafi ederdim, karşımda ki çok değer vermediğim, aşık olmadığım biri dahi olsa.. Bu nedenle anlayamıyorum neden böyle yaptığını.
Hanım efendi O şahıs sizinle yaşadıklarını, sizin kadar ciddiye almamış ki cevap verme gereği görmemiş son yazdığınızaaynen öyle , ben sormasam gec geleceğini söylemeyecek, ve sinirden delirdim aslında, yinede kendimi telkin ederek sakin bir şekilde gelmeyeceğimi ve bir daha görüşmek istemediğimi yazdım . En sinir bozucu tarafı ise buna cevap vermemiş olması.
Empati yapıyorum, ben ciddi özürler dilerdim. Çalışan insanım ve bende normalde 6.30da çıkarken işim uzayıp 9da 10da çıkabiliyorum ha bitti ha bitecek derken. Ama ben bunu mutlaka telafi ederdim, karşımda ki çok değer vermediğim, aşık olmadığım biri dahi olsa.. Bu nedenle anlayamıyorum neden böyle yaptığını.
29 yaşında mimar akrep burcu izmirli :)kaç yaşnda bu arkadaş ve ne iş yapıyor
ya teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat cevap yazmadı ya o kadar sinir oldum ki, boş beleş bir duruma koptuk gibi geliyor ara ara. Daha denemedik bile sayılır. 1 ay kısa bir süre.. ne bileyim anlamıyorumcooook yerinde bir hamle yapmissin o son mesaji atarak.... gercekten sizi cok takdir ettim bazilari herseye ragmen arkasindan ayrilmazdi..... hem bosver hemde yol ver gitsin.
sıcağı sıcağına cevap yazsaydı geri vites yapabilirdim. O an cevap vermeliydi. Bir açıklama yapıp özür dilemeliydi. Ama şuan geç zaten :)Bu adam güvenini daha baştan yıkmış. Barışsanız bile her buluşmanızda acaba yine eker mi bekletir mi korkusu olcak ve aynı şekilde benden birşeyleri yine saklıyor mu vs.
Mesajına cvp vermemesi de ayrı bi öküzlük. Cevabın iyi olmuş ama. Ararsa da sakın geri vites yapma.
akrep erkeği ise kaç canım direk.29 yaşında mimar akrep burcu izmirli :)
hadi ya neden? daha önce hiç akrep burcu biriyle yakın arkadaş olmadım yada flört etmedim. Çevremde hiç yok :/akrep erkeği ise kaç canım direk.
akrep erkeği bencildir. cinselliğe düşkündür. dış görünüşe bakar aşka inanmazlarhadi ya neden? daha önce hiç akrep burcu biriyle yakın arkadaş olmadım yada flört etmedim. Çevremde hiç yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?