ekilmek..

aklıma ilk geleni söylyim bu adam dün başka birisiyle buluştu
başka bir kızla
sonra bu kızın yanında seni arayamadı cevapta veremedi haliyle ama o kızla güzel vakit geçirdiler ve halyle işi uzadı
hemen dönmek istemedler ve seni ekmiş oldu

aslında en son saat 9.30de çıkıyorum 10da geliyorum dedi. bende gelme dedim :/ çünkü az değil 5 saat sinirlerim bozuldu

aynen öyle , ben sormasam gec geleceğini söylemeyecek, ve sinirden delirdim aslında, yinede kendimi telkin ederek sakin bir şekilde gelmeyeceğimi ve bir daha görüşmek istemediğimi yazdım . En sinir bozucu tarafı ise buna cevap vermemiş olması.
Empati yapıyorum, ben ciddi özürler dilerdim. Çalışan insanım ve bende normalde 6.30da çıkarken işim uzayıp 9da 10da çıkabiliyorum ha bitti ha bitecek derken. Ama ben bunu mutlaka telafi ederdim, karşımda ki çok değer vermediğim, aşık olmadığım biri dahi olsa.. Bu nedenle anlayamıyorum neden böyle yaptığını.

sanırım :/ benim bir daha görüşmeyeceğimi söylediğim mesajıma dahi hiç cevap vermeyip öylece kaldığına göre cepte olan birini zaten tavlamıştı bile.. Ben olsam kendimi affettirirdim, ciddi özürler dilerdim.. hatalı olduğu bariz çünkü

Rusyaya gitmesi bana da biraz supheli geldi.

Saat belirlenmedigi icin saat 5 ten beri onu beklemekteki tek hatali olan o degil. Ama 10 a kadar uzayan isi ne oldugunu sormadan kestirip atmakta cok makul bi davranis degil. Bilemedim
ama onun hatasıda bariz değil mi :/ bir açıklama yapıp özür dilemesi gerekirken ,benim kestirip attığım mesajıma karşılık olarak, hiçbirşey söylememesi..
En azından, 'özür dilerim şöyle bir işim oldu bir türlü çıkamadım, telafi etmek isterim ama yinede bir daha görüşmek istemezsen sen bilirsin' en beklenen ve makul cevaptı...

Rusya’ya gittiğinde terk etmemekle hata etmişsiniz.
aslında hayatını çok yakından tanımıyorum,1 aydır tanıdığım biri ve tepki göstermek istemedim. Alıştığı şeymi bu ne oluyor, neden haber vermedi acaba çok yeni bir ilişki diye mi bilemedim.. Ve tekrarlandığında çaresine bakmaya karar verdim Rusya olayında..

Siz fevri davranıp davranmadığınızı sorguluyorsunuz ama 3 hafta yoğun ilgi gösteren bir adamın aniden çıkan Rusya gezisi ve son mesajınızı cevapsız bırakması normal değil. Sevimsiz bir şeyler var gibi.

bilerek cevap vermiyorlar. maksat seni kudurtmak. sen merak edip ara, peşinde koş diye.
ekşisözlük sağolsun erkeklerin basit taktiklerini kendi ağızlarından öğreniyoruz

bu arada başlığı etliekmek diye okuyan tek ben miyim...

Hanım efendi O şahıs sizinle yaşadıklarını, sizin kadar ciddiye almamış ki cevap verme gereği görmemiş son yazdığınıza
Son attığınız adım bence de doğru ve mantıklı olan adım. Umarım bu adım karşısında iki gün sonra geri adım atmazsınız

Bu adam güvenini daha baştan yıkmış. Barışsanız bile her buluşmanızda acaba yine eker mi bekletir mi korkusu olcak ve aynı şekilde benden birşeyleri yine saklıyor mu vs.
Mesajına cvp vermemesi de ayrı bi öküzlük. Cevabın iyi olmuş ama. Ararsa da sakın geri vites yapma.

cooook yerinde bir hamle yapmissin o son mesaji atarak.... gercekten sizi cok takdir ettim bazilari herseye ragmen arkasindan ayrilmazdi..... hem bosver hemde yol ver gitsin.

cooook yerinde bir hamle yapmissin o son mesaji atarak.... gercekten sizi cok takdir ettim bazilari herseye ragmen arkasindan ayrilmazdi..... hem bosver hemde yol ver gitsin.
ya teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat cevap yazmadı ya o kadar sinir oldum ki, boş beleş bir duruma koptuk gibi geliyor ara ara. Daha denemedik bile sayılır. 1 ay kısa bir süre.. ne bileyim anlamıyorum

sıcağı sıcağına cevap yazsaydı geri vites yapabilirdim. O an cevap vermeliydi. Bir açıklama yapıp özür dilemeliydi. Ama şuan geç zaten :)
bu öküzlüğü sizce neden yaptı?

hiç bekleme aramayacak özür filan da dilemeyecek

zaten senin kadar değer de vermedi büyük ihtimalle zaman geçirdi

haber vermeden Rusya'ya gidişi değer vermediğinin en büyük kanıtı

bir arkadaş gelmediği süre içinde başka bir kadının yanında olduğu tahminini yapmış ya hani kesin tespit budur.

seninle takılmış

işler hızlı ilerleyince de kendince havalara girmiş

bundan sonra eğer iletişim kurarsan herşey eskisinden daha da fena bir hal alacak (kesin bilgi yayalım)

hiç birşey yokmuş aranızda birşey olmamış gibi duvar gibi ol eskaza geri dönüş yaparsa hatta köpek çek ğraşamam senle de

sosyal medya hesaplarınızı takipteyseniz cool takıl bir hareket yapma öyle şarkı söz bilmem ne paylaşma olaylarına girme

son olarak bir daha öyle internetten filan tanışıp da 1 ayda seviyorum ölüyorum moduna girme daha çok üzerler yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…