Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Cnm folik asidini unutma:):) asprininide al kanda pihtilasma gebe kalmaya engel olabiliyomus asprinde o yuzden canim ihmal etme olur mu
amannnnn saol cnmmmm ..kiz bugun varya oglen misafirim vardi sabahta markete gitmistim misafir gitti esim geldi yemek yaptim yedik sonra giyindim suslendim biz misafirlige gittik.orda bi ara girdim 9ay in sonucu cikicakti merak ediodum telden girdim size yaziodum ne oldu sonuc diye butun yazdiklarilarim silindi geri de bastan yazamadim ayip olur ev sahibine diye ama cok eksikliginizi hisettim vvalla.uzun lafin kisasi folik asidi yine unuttum:)))))))

vallahi canım eksikliğin belliydi kimse yoktu bgn bende senin niye girmediğini merak ettim küstümü yoksa dedim:26::26::26::26::26::26: ztn kimse yok burda bende genelde diğer topikteyim buraya kimse giriyo herkes tek etti bizi şimdi hemen mutfağa git suyunu al ve ilacını iç

burasi sessiz kalmis. dilemimden haberi olan var mi?
vallahi canım burası hep sessiz ne gelen var ne giden herkes unuttu burayı bi ben varı her daim canım senin sonucun yüksek çıktı diye istememiştir doktorun ben dün bidaha yaptırdım 3 e katlanmış iki günde 114 olmuş sevindik inan benc senden o yüzden istememiştir

insallah canim ya insanin icinde hep bi acaba oluyo. sen ne zaman gidiosun kontrole?

insallah canim ya insanin icinde hep bi acaba oluyo. sen ne zaman gidiosun kontrole?
canım biliyosun benim 3 kötü tecrübem o yüzden doktorum daha temkinli tabi bizde o istemesydide yapardım zaten çünkü çookk yüksek değildi beni ptesi çağırdı lenfosit aşısı olmuştum 3 kez hamile kalınca 2 tane daha yapılacaktı onun için çağırdı aşı yapılacak hem ilaçlarını düzenleyelim dedi ama bebek görünmez ptesi daha çok erken sen canını sıkma herşey olucak canım nasıl gidiyo varmı şikayetlerin bulantı falan..

cok sükür bi sikayetim yok. kasiklarda batma devam edio. idrar siklasmaya basladi :)
cumaya randevu verdiler. insallah hersey yolunda gider hepimiz icin...

cok sükür bi sikayetim yok. kasiklarda batma devam edio. idrar siklasmaya basladi :)
cumaya randevu verdiler. insallah hersey yolunda gider hepimiz icin...
inşallahh canım sorunsuz hamilelik geçirip sorunsuz alırız kucağımıza benim de öyle hafif batmalarım var başkada bişeyim yok yanlız çok ayakta kalınca belim ve kasıklarım ağrıyo çok yorulmamaya çalışıyorum

canim tebrik ederim.Allahim sevincini kesintisiz sonuna kadar yasatsin bu sefer.saglikla al kucagina bebegini..her an her dakika sükret ve bizlerede dua et canim..darisi bizimde basimiza olsun

bende katildim sizin araniza..negatif alanlar kulübüne..insaallah en kisa zamanda bugünlerimizi anilara katariz..

canim tebrik ederim.Allahim sevincini kesintisiz sonuna kadar yasatsin bu sefer.saglikla al kucagina bebegini..her an her dakika sükret ve bizlerede dua et canim..darisi bizimde basimiza olsun
sağo canım bizde seni merak ediyoduk ne zamandır sesin çıkmadı diye ya ben böyle olunca söyleyecek bişii bulamıyorum allah kalbine ferahlık versin canım inşallahhhh bebişin kendiliğinden gelir canım tez zamanda rabbim kucağını doldurur talım

Son düzenleme:
Herkeze iyi aksamlar. Uzun zamandır yazmıyordum bende. Bayramda 26 Ekim tarihinde adet oldum ve Beylikdüzü Medicana hastanesinde tüp bebek tedavime masladım. Bu gün test günümdü ve test sonucum 171 cıktı. cok saskınım arkadaslar

tebrikler canım, allahım kucağına almayıda nasip etsin,
kaçıncı gün embriyosu oldu transferin canım benimde yarın transferim dua et bizlerde

bende katildim sizin araniza..negatif alanlar kulübüne..insaallah en kisa zamanda bugünlerimizi anilara katariz..
yaaaa cok uzuldum cnm napalim tatlim demek zamani dgilmis İnsallah normal yollarda hamile kaliriz bi adetimiz bitsin hemen calismalara baslayalim cnm hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Ayy canim gercekten cok uzuldum allah yardimcin olsun ins rabbim aratmadan bekletmeden nasip eder rabbimin uygun gordugune sorgu sual olmuyor onun bildigi vardir bi kapiyi kapatinca digerini acar ama iste biz kullar sabredemiyoruz zor gercekten bilmeyen birinin anlamasinin imkansiz oldugu duygular bunlar bilmesinlerde rabbim onlara bu sikintiyi tattormasin bizlerde lutfen bunu unutmayalimki allahim nasip edecek bizide meleklerimizi opup koklamayi ama iste zamanini bekliyor insallah dahada bekletmez en kisa zamanda gonlunun ferahlamasi dilegiyle...DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ayy canim gercekten cok uzuldum allah yardimcin olsun ins rabbim aratmadan bekletmeden nasip eder rabbimin uygun gordugune sorgu sual olmuyor onun bildigi vardir bi kapiyi kapatinca digerini acar ama iste biz kullar sabredemiyoruz zor gercekten bilmeyen birinin anlamasinin imkansiz oldugu duygular bunlar bilmesinlerde rabbim onlara bu sikintiyi tattormasin bizlerde lutfen bunu unutmayalimki allahim nasip edecek bizide meleklerimizi opup koklamayi ama iste zamanini bekliyor insallah dahada bekletmez en kisa zamanda gonlunun ferahlamasi dilegiyle...DURMAK YOK YOLA DEVAM

Tebrik ederin arkadasim rabbim sorunsuz saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin en guzelidir diye tahmin ediyorum o saskinlik kismini tadini cikar bebisinin darisida biz isteyenlerin basina

Cnm devam et folik asite o hamile kalmayada yardimci insallahhh bebisin tez znmda gelur cnm

hım uzun zaman sonra tüp bebek yapsakda içilmeye devam edilmeli yani...

amin amin amin, zaman zaman zaman herşeyin ilacı...

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…