Kizlar hepinize tesekkur ederim telden giriyorum anlasilmasi guc oluyo rabbim kucagima almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle insallah gelecek ay hepinize bebekleriniz kendiliginden gelirrr cok dua ettim allahim hayirliysa olsun hayirsizsa dursun diye hepimizin yasadiginda bi hayir vardir diyorummmm rabbim hepimize ....iyi varsiniz kizlar....
amiiiiinn canım çok sağol rabbim kucağımıza aldırsın sağlıkla inşsllah şoktayım canım daha hayal gibitebrik ederim kızlar hayırlı olsun Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin..evlatlarınızı sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...:)
amiiiiiinnnnnn canım rabbim o günleride gösterir inşallah tek duam o canımcanımcım tebrik ederimmmmmm , dualarımız seninle .. umarım sağlıkla kucağına aldıgın günü de burda kutluyor oluruz :)
saağoolllll canımmmmmm yyaaaaaaaaaaaaaaaacanlarımmmmmmmm gözünüz aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmmmrabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin su gibi geçsin ve bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ...................
sağol canım nazarlık aklımda çıktığım zaman alıcam mutlakaamanın bir güzel haber daha yaşasıın..cnm tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kendinize çoook dikkat edin ve lütfen hemen birer tane nazarlık takın..bakın beni dinleyin..
kızlar dilemim sonucu bu gün belli olmucakmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
canlarımmmmmmmm gözünüz aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmmmrabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin su gibi geçsin ve bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ...................
canım tebrik ederim .. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. analı babalı büyütsün inşallah .. :)
tebrik ederim kızlar hayırlı olsun Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin..evlatlarınızı sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...:)
iyiyim canım ya bende sana yazmak için bakmıştım az az geliyo canım oda her tuvalete girdiğimde olmuyo bakalım yarın bi daha test yaptırıcaz inşallah katlanmış olucakmoonsherose
napiosun cnm lekelenme.devam mi?
iyiyim cnm yapcak bise yok bi adet olursam daha olmadim o bitince calismalara baslicaz:)))iyiyim canım ya bende sana yazmak için bakmıştım az az geliyo canım oda her tuvalete girdiğimde olmuyo bakalım yarın bi daha test yaptırıcaz inşallah katlanmış olucakvallahi canım çok sevinemiyoruz o kadar olumsuzluklar yaşadık ki onlarıda düşünmek istemiyorum negatifliği çekmek istemiyorum üstüne inşallah iyi olucak bol bol dua ediyorum şükrediyorum bakalım görücez canım sen nasılsın??toplayabildin mi kendini birazcık??
yaptım canım ya dün testten sonra doktorumu aradık hemen yapın dedi işte progestan iğneleri kesti hapını verdi bide jel verdi bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım nasıl kullanılıyo biliyomusun??? evet tatlım ya yapacak bişii olmuyo bak keçiboyuzu pekmezi al koska nın her sabah 1 kaşık içsin eşin iyi geliyo sende folic asidini bebe asprinini kesme devam et olur mu bebeşin inşallah bu ay gelir canımiyiyim cnm yapcak bise yok bi adet olursam daha olmadim o bitince calismalara baslicaz:)))
evet evet pozitif dusunun proluton mu ne ole bi igne vardi cnm lekelenmede vurulun demislerdi bNa sen oyle bise yaptin mi cnm tedbirimizi alalim.insallah katlanicak degerinnn..
jeli bilmiom cnm bn alttan atilan yumusak kapsulden kullaniyordum.keci boynuzu aldik cnm once bi onu deneyim olmazsa pekmeze geceriz yoka ikisini bir mi versemyaptım canım ya dün testten sonra doktorumu aradık hemen yapın dedi işte progestan iğneleri kesti hapını verdi bide jel verdi bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım nasıl kullnılıyo biliyomusun??? evet tatlım ya yapacak bişii olmuyo bak keçiboyuzu pekmezi al koska nın her sabah 1 kaşık içsin eşin iyi geliyo sende folic asidini bebe asprinini kesme devam et olur mu bebeşin inşallah bu ay gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?