Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canımcım tebrik ederimmmmmm , dualarımız seninle .. umarım sağlıkla kucağına aldıgın günü de burda kutluyor oluruz :)

canlarımmmmmmmm gözünüz aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmmmrabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin su gibi geçsin ve bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ...................

güzel haberlere sevinirken malesef negatifler bizi üzüyor

negatif alan kızlar üzülmek yok zamanı değilmiş diyip yola devam edicez rabbim mutlaka bizlerinde kucaklarını dolduracak bunu beynimize kazıyalım olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahhhh

tebrik ederim kızlar hayırlı olsun Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin..evlatlarınızı sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...:)

canlarımmmmmmmm gözünüz aydınnnn çok sevindimmmmmmmmmmmrabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin su gibi geçsin ve bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ...................
saağoolllll canımmmmmm yyaaaaaaaaaaaaaaaa amiinnn sorunsuz gebelik sağlıkla kıcağıma almak istiyorum allah yardımcımız olsun canım tez zamanda herkese sağlıklı bebekler versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amanın bir güzel haber daha yaşasıın..cnm tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kendinize çoook dikkat edin ve lütfen hemen birer tane nazarlık takın..bakın beni dinleyin..
sağol canım nazarlık aklımda çıktığım zaman alıcam mutlaka rabbim kucağıma aldığım günleride göstersin inşallahhhh

canım tebrik ederim .. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. analı babalı büyütsün inşallah .. :)

tebrik ederim kızlar hayırlı olsun Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip etsin..evlatlarınızı sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşallah...:)

Amiiinnnnnn canlarim ya cok tesekkürler. hepimiz o mutlulugu yasariz insallah.

moonsherose
napiosun cnm lekelenme.devam mi?
iyiyim canım ya bende sana yazmak için bakmıştım az az geliyo canım oda her tuvalete girdiğimde olmuyo bakalım yarın bi daha test yaptırıcaz inşallah katlanmış olucak vallahi canım çok sevinemiyoruz o kadar olumsuzluklar yaşadık ki onlarıda düşünmek istemiyorum negatifliği çekmek istemiyorum üstüne inşallah iyi olucak bol bol dua ediyorum şükrediyorum bakalım görücez canım sen nasılsın??toplayabildin mi kendini birazcık??

iyiyim cnm yapcak bise yok bi adet olursam daha olmadim o bitince calismalara baslicaz:)))
evet evet pozitif dusunun proluton mu ne ole bi igne vardi cnm lekelenmede vurulun demislerdi bNa sen oyle bise yaptin mi cnm tedbirimizi alalim.insallah katlanicak degerinnn..

yaptım canım ya dün testten sonra doktorumu aradık hemen yapın dedi işte progestan iğneleri kesti hapını verdi bide jel verdi bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım nasıl kullanılıyo biliyomusun??? evet tatlım ya yapacak bişii olmuyo bak keçiboyuzu pekmezi al koska nın her sabah 1 kaşık içsin eşin iyi geliyo sende folic asidini bebe asprinini kesme devam et olur mu bebeşin inşallah bu ay gelir canım

jeli bilmiom cnm bn alttan atilan yumusak kapsulden kullaniyordum.keci boynuzu aldik cnm once bi onu deneyim olmazsa pekmeze geceriz yoka ikisini bir mi versemfolik asidi guya icicektim hep daha bugunden unuttum yarin bana hatirlat:))bebe aspirinini bilmiom bn hic o neden ben coraspirin iciodum ama bebeyi bilmiom.

kahverengi bir şekilde lekelenmeler gelmeye başladı kızlar adetim gecikmeden gelecek inşallah...folik asit kullanımına devam mı edeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…