Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Arkadaslar gercekten insan boyle bi durumda ne diyecegini bilmiyor ama sabirla yolumuza devam etmeliyiz ve olacagina inanalim simdi degilsede daha sonra ama insallah cok beklemeyiz aramayiz rabbim yardimciniz olsun gonlunuzu ferahlatsin

kizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitif destek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.

Arkadaslar gercekten insan boyle bi durumda ne diyecegini bilmiyor ama sabirla yolumuza devam etmeliyiz ve olacagina inanalim simdi degilsede daha sonra ama insallah cok beklemeyiz aramayiz rabbim yardimciniz olsun gonlunuzu ferahlatsin
amin cnm...en azından umudumuz var değilmi...anne olmayı deneyemeyen bile yada umudu olmayan o kadar çit varki...yazık ben opuya giderken bir beyi tesaya almışlardı...baya uzadı o sebeple beni geç alabildirler ameliyathaneye,meğer beyfendiden hiç sperm bulunamamış,öyle üzülmüştümki hala merak ediyorum o çifti..eşinin halini düşünün biz gibi tedaviyi almış,daha deneyemeden bile öyle karnı şiş şiş umutsuzca bu defteri kapatarak evine dönmek...en azından deneyebildiğimiz için buna şüretmeli ve elimizden geleni yapmalıyız...

shopping ne yaptın güzelim sonucunu göremedim benmi kaçırdım???inşallah herşey yolundadır iyimisin cnm???

tebrikler sana sağlıklı bi hamilelik diliyorum rabbim bizede nasip eder inşlh pozitif haberler almayı

ayy cnm görmemişim...çok çok çok sevindim ve lütfen kendini yorma gerekiyorsa izin al rapor al..lütfen dikkat et...topiğimizin bebişleri onlar aynı zamanda...bu kadar önemli bir teli açamayacak kadar meşgul olmak,hayal edemedim bile cnm...en güzel en özel zamanların tadını çıkar lüten....rabbim nazarlardan korusun kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin

hayirli olsun canim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin ayy gercekten bu haber cok iyi geldi bana soyle bi silkelendim sorunsuz saglik bi hamilelik dilerim canim yigenimize iyi bak lutfen :))

gercekten cok haklisin canim ve surekli allaha sukur ediyorum bu konuda rabbim bu imkani bize verdigi icin allah hic kimsenin umudunu yitirtmesinn

Allahim.sukurler olsun yarabbim bi negatif daha duysaydim.surda dusup bayilirdim hayirli olsun cnm cok sevindim ama gercekten sevindim hayat ne garip birimiz aglarken birimizi gulduruyo dimi

kızlar 8. gün 38.5
cnm benim.superrrrrr.
12. gune kadar 200 filan olur bakarsin ikiz olur))
hayirli olsun cnm...

yapma canım ya oooofff böyle olunca bişii yazamıyorum rabbim sabır versin canım

haydaa nasıl ya valla ben bile çok umutluydum senden cnm ya..üzüldüm şimdi ..ama yapacak birşey yok elbet de dediğin gibi bir gün mutlaka olacak..umudunu kaybetme..kendini de çok fazla yıpratma...

bitti ..degerim dusmus ...
elf ne diyim cnm sanaaa karsilikli aglasalim gel sarilalim..
yapcak bise yok bebegim nedennn olmadi bizim.diyesim var isyan etmek istemiyorum
banyo yapip kendime gelmek istiyorum

aklımızın ucundan bile geçmez isyan etmek canım herkes kendi kaderini yaşar kader duayla değişir bol bol dua edelim...ağlayalım rahatlayalım ki yarına umutla bakabilelim

sağolun kızlar nasip diye başlıyoruz sonuç ne çıkarsada kabulleniyoruz...

kızlar 8. gün 38.5

tebrik ederim kızlar Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin herşeyin vakti zamanı var şimdi sıra sizin

Kizlar hepinize tesekkur ederim telden giriyorum anlasilmasi guc oluyo rabbim kucagima almayi nasip etsin dualarinizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle insallah gelecek ay hepinize bebekleriniz kendiliginden gelirrr cok dua ettim allahim hayirliysa olsun hayirsizsa dursun diye hepimizin yasadiginda bi hayir vardir diyorummmm rabbim hepimize ....iyi varsiniz kizlar....

Son düzenleme:

Çoook güzel bi haber bu. tebrikler ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı başımıza. benimde transferim pazartesi oldu. keşke bi belirti olsa ama çok erken dimi. canım tekrar hayırlı olsun.

sağol canım beni darısı tez zamanda başına inşallahhhh rabbim duysun sesimizi google yazarsan kadınlar klubünde simge kullanma diye yorumlar görürsün bende yeni buldum tatlım herşey gönlünce olsun bide öpiyim seni

amin canim insallah. sen rabbime böyle teslim olmusken mutlaka mükafatlandirilacaksin insallah canim benim.

shopping canım hayırlısı olsun bugün çok merak etmiştik seni neyse güzel haber geldi canım bugün senin kaçıncı günündü bide değerin kaç çıktı tatlım????

Son düzenleme:

ohh be nihayet güzel bir haber duyduk..canım çok tebrik ederim gözünüz aydın..allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..bu arada yavrularım demişsin değerin yüksek mi ki ikiz olma ihtimali mi var..ayy hadi hayırlısı bakalım..kendine çok dikkat et..öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…