amin cnm...en azından umudumuz var değilmi...anne olmayı deneyemeyen bile yada umudu olmayan o kadar çit varki...yazık ben opuya giderken bir beyi tesaya almışlardı...baya uzadı o sebeple beni geç alabildirler ameliyathaneye,meğer beyfendiden hiç sperm bulunamamış,öyle üzülmüştümki hala merak ediyorum o çifti..eşinin halini düşünün biz gibi tedaviyi almış,daha deneyemeden bile öyle karnı şiş şiş umutsuzca bu defteri kapatarak evine dönmek...en azından deneyebildiğimiz için buna şüretmeli ve elimizden geleni yapmalıyız...Arkadaslar gercekten insan boyle bi durumda ne diyecegini bilmiyor ama sabirla yolumuza devam etmeliyiz ve olacagina inanalim simdi degilsede daha sonra ama insallah cok beklemeyiz aramayiz rabbim yardimciniz olsun gonlunuzu ferahlatsin
kizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitifdestek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.
ayy cnm görmemişim...çok çok çok sevindim ve lütfen kendini yorma gerekiyorsa izin al rapor al..lütfen dikkat et...topiğimizin bebişleri onlar aynı zamanda...bu kadar önemli bir teli açamayacak kadar meşgul olmak,hayal edemedim bile cnm...en güzel en özel zamanların tadını çıkar lüten....rabbim nazarlardan korusun kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsinkizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitifdestek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.
hayirli olsun canim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin ayy gercekten bu haber cok iyi geldi bana soyle bi silkelendim sorunsuz saglik bi hamilelik dilerim canim yigenimize iyi bak lutfen :))kizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitifdestek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.
amin cnm...en azından umudumuz var değilmi...anne olmayı deneyemeyen bile yada umudu olmayan o kadar çit varki...yazık ben opuya giderken bir beyi tesaya almışlardı...baya uzadı o sebeple beni geç alabildirler ameliyathaneye,meğer beyfendiden hiç sperm bulunamamış,öyle üzülmüştümki hala merak ediyorum o çifti..eşinin halini düşünün biz gibi tedaviyi almış,daha deneyemeden bile öyle karnı şiş şiş umutsuzca bu defteri kapatarak evine dönmek...en azından deneyebildiğimiz için buna şüretmeli ve elimizden geleni yapmalıyız...
kızlar 8. gün 38.5gercekten cok haklisin canim ve surekli allaha sukur ediyorum bu konuda rabbim bu imkani bize verdigi icin allah hic kimsenin umudunu yitirtmesinn
Allahim.sukurler olsun yarabbim bi negatif daha duysaydim.surda dusup bayilirdim hayirli olsun cnm cok sevindim ama gercekten sevindim hayat ne garip birimiz aglarken birimizi gulduruyo dimikizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitifdestek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.
cnm benim.superrrrrr.kızlar 8. gün 38.5
yapma canım ya oooofff böyle olunca bişii yazamıyorum rabbim sabır versin canım
haydaa nasıl ya valla ben bile çok umutluydum senden cnm ya..üzüldüm şimdi ..ama yapacak birşey yok elbet de dediğin gibi bir gün mutlaka olacak..umudunu kaybetme..kendini de çok fazla yıpratma...
canım benm herşeyde vardır bir hayırde ve yoluna devam et şimdi içinde büyük yangınlar yanıyo ama rabbim sabrını veriyo acını hafifletiyo zamanla bizim sınavımızda böyle yapıcak bişey yok rabbim en yakın zamanda bizlerede sağlıklı bebekler nasip edicek inşlh
bitti ..degerim dusmus ...
elf ne diyim cnm sanaaa karsilikli aglasalim gel sarilalim..
yapcak bise yok bebegim nedennn olmadi bizim.diyesim var isyan etmek istemiyorum
banyo yapip kendime gelmek istiyorum
cnm seni o kadar iyi anlıyorumki..okadar üzüldümki...inşallah herşey güzel olacak birgün bizlerde anne olacağız buna inanıyorum çok yıpratma kendini oldumu cnm uğraşcak bişeyler bul bu konuyu çok düşünme oldumu güzelim..off yaaa
kızlaaarrr noluyor bizlere yaa böyle teker teker...cnm çok ok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin..demekki vakti gelmemiş sen metanetli bir kızsın vardır rabbimin bir bildiği...hergün sakat çocuklar insanlar görüyorum içim parçalanıyor geç olsun sağlıklı olsun...cnm benim çok yıpratma oldumu
cnmsın yaaaa...bir atlatalımda oturup konuşup tek tek ne yapmamaız gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa konuşalım burda oldumu...birbirimize destek olalım..uzun bir yol vakit geçtikçe bunu daha iyi anlıyorum..inanıyorum rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek
Arkadaslar gercekten insan boyle bi durumda ne diyecegini bilmiyor ama sabirla yolumuza devam etmeliyiz ve olacagina inanalim simdi degilsede daha sonra ama insallah cok beklemeyiz aramayiz rabbim yardimciniz olsun gonlunuzu ferahlatsin
kızlar 8. gün 38.5
kizlar cok yogun bir is temposuyla calistim bugün. merkezden gelen telefonu acamadim bile. telesekreterden sonucu ögrendim. bugün testi olan diger arkadaslarimin sonuclarini okuyunca sevincim gercekten buruldu. Rabbim insallah size ve burdaki herkese tez zamanda cifter cifter saglikli bebisler nasip etsin. Bunun icin hep dua ediyorum ve etmeye devam edicem. yillar sonra Rabbim bana galiba istedigim yavrularimi veriyor.test sonucum pozitifdestek olan dualarini esirgemeyen herkese sonsuz tesekkürler. Allah hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün. elf-86 ve turkuaz arkadaslarim inanin ne diyecegimi bilmiyorum. Nolur yilmayin yola devam edin. siz benden gencsiniz. Rabbim size cifter cifter evlatlar nasip etsin insallah.
kızlar 8. gün 38.5
sağol canım beni darısı tez zamanda başına inşallahhhh rabbim duysun sesimiziayy masallahh cok iyi degerin tebrik ederim canim hayirli olsun gule gule kucagina al hersey gonlunce olsun arkadasim cok sevindim valla yaa bu ikonlari kullanmayi bilsem size soyle uzunca bi halay kuracamda ama bilmiyorum boylede kabul ederseniz sevinirim:)
Allahim.sukurler olsun yarabbim bi negatif daha duysaydim.surda dusup bayilirdim hayirli olsun cnm cok sevindim ama gercekten sevindim hayat ne garip birimiz aglarken birimizi gulduruyo dimi
Allah razi olsun canim güzel duygularin icin. aglattin beni. Rabbimden tüm kalbimle diliyorum en kisa zamanda yavrularina kavusursun insallah.
kızlar 8. gün 38.5
Canim coook tebrikler. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
cok saol canim Allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi insallah.hayirli olsun canim rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsin ayy gercekten bu haber cok iyi geldi bana soyle bi silkelendim sorunsuz saglik bi hamilelik dilerim canim yigenimize iyi bak lutfen :))
ayy cnm görmemişim...çok çok çok sevindim ve lütfen kendini yorma gerekiyorsa izin al rapor al..lütfen dikkat et...topiğimizin bebişleri onlar aynı zamanda...bu kadar önemli bir teli açamayacak kadar meşgul olmak,hayal edemedim bile cnm...en güzel en özel zamanların tadını çıkar lüten....rabbim nazarlardan korusun kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin
tebrikler sana sağlıklı bi hamilelik diliyorum rabbim bizede nasip eder inşlh pozitif haberler almayı
amin canim insalllahhhhh sana da tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahh
aklımızın ucundan bile geçmez isyan etmek canım herkes kendi kaderini yaşar kader duayla değişir bol bol dua edelim...ağlayalım rahatlayalım ki yarına umutla bakabilelim
sağolun kızlar nasip diye başlıyoruz sonuç ne çıkarsada kabulleniyoruz...
tebrik ederim kızlarAllah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin herşeyin vakti zamanı var şimdi sıra sizin
kızlar 8. gün 38.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?