Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

arkadaşlar merhaba bende smyrnada yaptırdım ilk denememdi allahıma binlerce şükür şu an hamileyim...darısı isteyen herkesin başına çok zorlu bir süreç allahım herkesn yardımcısı olsun..Funda hanım çok marifetli bir el...ben memnun kaldım..bunları söyleyip içini rahatlatmak istedim canım...

Mrb kızlar dün opu işlemim gerçekleşti..İlk olduğu için tabiki endişe korku oldu bende...Hazırlık aşamasından sonra beni aldılar sonrası kendimi odada eşimin yanında buldum..çook hafif sancım vardı..2-3 saat dinlendikten sonra yola çıktık ve evime geldim..ilaçlarımı alıp dinleniyorum..Bugün Smyrna'dan aradılar ve 3 yumurtamın döllendiğini haber verdiler.cumartesi 11 de transferim yapılacak...Bebişler göbişe inşallah:)) Hayırlısı olsun hakkımızda..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Göbişler bebişle dolsunn:))))))))

canım çook sevindim darıısı bizlerin başına..Bende smyrnada yaptırıyorumm tedavimi cumartesi transferim var ve bu yazdığını okumak bana çook iyi geldi:)

herkese merhaba tam 5 tüp bebek denemiş 2 defa stemeden kürtaj olmuş son bir defa ekimde tedaviye başlamış temmuzda bir kız bebek sahibi olmuş bir anne olarak dualarım sizinle arkadaşlar geçen sene bizde böyle bir sayfa altında toplanmıştık bir çoğumuz şuan anneyiz şimdi haziran temmuz ağustos ayı anneleri başlığı altında yazışıyoruz dilerim hepiniz böyle bir başlıkta buluursunuz.lütfen umudunuzu kaybetmeyin
sevgiler dualarım sizlerle..

Son düzenleme:
canım çook sevindim darıısı bizlerin başına..Bende smyrnada yaptırıyorumm tedavimi cumartesi transferim var ve bu yazdığını okumak bana çook iyi geldi:)

Benimde 3 tane döllenmişti ama ikisi 1.kalite biri 2.kaliteymiş..çok sevindim canım nasıl güzel bir mutluluktur bu...transfer işlemi çok kolay hiç hissetmiyceksin bile..eğer uzak yerden geliyorsan dönmek için acele etme ben 4 saat yatıp evime gitmiştim...sonrada ilk üç gün dinlenip 4.gün günlük hayata döndüm..sonrada 12.gün mutlu haber..diliyorum benim gibi mutlu olursunuz...çünkü çok zorlu bir süreç..allahım hrkese nasip etsin inşallah canım gelişmelerden haberdar et :)))))

mrb canım allah yardımcın olsun allahım bebişlerini senden ayırmasın.bişey soracam benimde yarın opum var ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini oraya ne götürmem gerektiğini bilmiyorum biz 2 saatlik bi yolculuk yapacaz zor olurmu sence.bana yardımcı ol lütfen

merhaba kızlar bugün transferim oldu. bebişim şuan karnımda ve inşallah 9 ay boyunca orada kalmaya devam eder.22 ekim test tarihim ve o gün evlenme yıldönümümüz inşallah uğurlu gelir en büyük hediye olur. allah bebek isteyen herkesin yüzünü güldürür inş

canım selam ben yedek bir iç çamaşır ve ped götürdüm bide en rahat olduğun kıyafeti giy götürdükleimi bile kullanmadım..büyütülecek hiç bir şey yok...

canım selam ben yedek bir iç çamaşır ve ped götürdüm bide en rahat olduğun kıyafeti giy götürdükleimi bile kullanmadım..büyütülecek hiç bir şey yok...

ha ayrıca yolculuk yapacaksan en az 4 saat merkezde kal..ben arabanın arkasına yatak yaptık ve orda yatarak geldim....hatta narkozun etkisiyle uyudum...bir zorluğu yok...

Aminnnn inşallah cümlemizin..Bende Denizliden gidiyorum merkeze..Ben giderken beli rahat kıyafetlerle gittim..yanımda ne olur ne olmaz yedek iç çamaşırı ve özellikle ped götürdüm..Çamaşıra ihtiyacım olmadı ama çook hafif kanama olabiliyo o yüzden ped al yanına..ben 12.30da alındım saat 1,30da uyandım..saat 17.00ye kadar yattım çünkü yola çıkacaktık o yüzden kendimi iyi hissedene kadar kalkmadım..Şuanda hala yatıyorum dinleniyorum..Hiç korkma ben çok korkmuştum ama inan işlem yapılırken uyuyo olacaksın kendine geldiğinde çook hafif adet sancısı gibi olabilir sancın..İğne yapıldı hemen ve çok rahattım..Eve dönerken de arabanın arkasında yattım geldim 3saat sürüyo yol..O yüzden hiç korkma duanı et ve moralini yüksek tut..Hayırlısıyla hep beraber güzel haberleri alalım inşallah.....

yaşadıklarımız ne kadar aynı inşallah sonumuzda benzer :)))

selam sadec bilgin olsun diye söylüyorum seval hanımın hastasıyım o aşıyı hemen yapmıyo canım gebelik kaybın varsa yada başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapıyo benim kendiliğinden oluşmuş 3 gebelik kaybım var diye hemen uyguladı ben memnunum yinede bi görüş derim canım...

Canım benim transferim 5. Gün embriyolarla yapıldı iki adet adet transfer edildi 18 mart test günüm sen ne durumdasın?

canım ben 14 ünde bekliyordum reglimi bugün olmuşum apar topar bilet aldım istanbula gidicem,yarın hayırlısıyla tedaviye başlıyorum,ilk defa erken mens gördüm çok heycanıyım bu bi işaretmi acaba:)))))

mrbaa arkadaşım inşallah çok güzel sonuçlanır tedavin,,seninle ortak yanımız çok..ben de izmire 3 saatte gidiyrum ve smyrnadayım bnm opu da yarın çok heyecanlıyım tavsiyelerini okudum ben de senin gibi yaparım kesin 3, 4 saat yatıp öyle kalkarım tabi senin opu yu da sühendan hnm yapmıştır gerçi o da şeker bir bayan ama işte funda hanımın ününü çok duymuştum ben buna biraz cnm sıkılıyor ama inşallah bunda da vardır bir hayır... kaç yumurtan toplandı?

canım benmde doktorum tayfun bey,allah kısmet ederse yarın başlıyoruz,iğneleri sen kafana takma aynı gün bulamasan bile hani olmazda:)onların anlaşmalı eczaneden ilk dozu alır başlarsın,sonra kendi eczaneneden devam edersin,hemen 5 dakikaya getirip teslim ediyorlar ilaçları orda oldumu...

merhaba arkadaşlar benim 11 yumurtadan 7 si döllenmiş. embriyolog gayet iyi dedi. perşembe günü transfer yapılacak inşallah sonuçlar da olumlu olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

canım çok güzel haber büyük gün yarın yani...dualarımız seninle ..inşallah güzel hamiş haberlerini bekliyoruz

canım surda 18 ine ne kaldı:)inşallah allahında izniyle hamiş hberlerini bekliyoruz :)))))

Funda hanım yokmu benimkini funda hanım yaptı gerçekten çok usta bir el...bende kontrole gidecektim Funda hanım yokmuymuş ya üzüldüm ((

az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!

canııımmm çok güzel...hadi bakalım geri sayım başladı:))))

çok üzüldün canım kötü olmuş...elden bişey gelmiyor işte,olmayacaksa zamanı gelmediyse olmuyor işte...demekki hayırlısı böyleymiş cnm senin için strese sokma kendini hemen yenisine odaklan,biliyorsun herşey allahtan,belki başka bir doktorda olsan başka birşey çıkacaktı,dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…