canım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kavuşursun bebeklerine...ben de smyrna da tedaviye başladım yarın opu var çok heyacanlıyım ama sen smyrna da olumsuz alınca içimi bi korku kapladı yine zaten çok zor karar verdim bu merkeze izmir de seçenek çok çünkü gerçi merkez bir yere kadar önemli kader kısmet bir yerden sonra,,bir de şanssızlığıma bakar mısın funda hanım yurt dışındaymış bnm en önemli işlerimde olmayacak off off daraldım yine(( bir de sorun neydi sizde merak ettim??
arkadaşlar merhaba bende smyrnada yaptırdım ilk denememdi allahıma binlerce şükür şu an hamileyim...darısı isteyen herkesin başına çok zorlu bir süreç allahım herkesn yardımcısı olsun..Funda hanım çok marifetli bir el...ben memnun kaldım..bunları söyleyip içini rahatlatmak istedim canım...
canım çook sevindim darıısı bizlerin başına..Bende smyrnada yaptırıyorumm tedavimi cumartesi transferim var ve bu yazdığını okumak bana çook iyi geldi:)
Mrb kızlar dün opu işlemim gerçekleşti..İlk olduğu için tabiki endişe korku oldu bende...Hazırlık aşamasından sonra beni aldılar sonrası kendimi odada eşimin yanında buldum..çook hafif sancım vardı..2-3 saat dinlendikten sonra yola çıktık ve evime geldim..ilaçlarımı alıp dinleniyorum..Bugün Smyrna'dan aradılar ve 3 yumurtamın döllendiğini haber verdiler.cumartesi 11 de transferim yapılacak...Bebişler göbişe inşallah:)) Hayırlısı olsun hakkımızda..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Göbişler bebişle dolsunn:))))))))
mrb canım allah yardımcın olsun allahım bebişlerini senden ayırmasın.bişey soracam benimde yarın opum var ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini oraya ne götürmem gerektiğini bilmiyorum biz 2 saatlik bi yolculuk yapacaz zor olurmu sence.bana yardımcı ol lütfen
canım selam ben yedek bir iç çamaşır ve ped götürdüm bide en rahat olduğun kıyafeti giy götürdükleimi bile kullanmadım..büyütülecek hiç bir şey yok...
mrb canım allah yardımcın olsun allahım bebişlerini senden ayırmasın.bişey soracam benimde yarın opum var ilk olduğu için ne yapmam gerektiğini oraya ne götürmem gerektiğini bilmiyorum biz 2 saatlik bi yolculuk yapacaz zor olurmu sence.bana yardımcı ol lütfen
Aminnnn inşallah cümlemizin..Bende Denizliden gidiyorum merkeze..Ben giderken beli rahat kıyafetlerle gittim..yanımda ne olur ne olmaz yedek iç çamaşırı ve özellikle ped götürdüm..Çamaşıra ihtiyacım olmadı ama çook hafif kanama olabiliyo o yüzden ped al yanına..ben 12.30da alındım saat 1,30da uyandım..saat 17.00ye kadar yattım çünkü yola çıkacaktık o yüzden kendimi iyi hissedene kadar kalkmadım..Şuanda hala yatıyorum dinleniyorum..Hiç korkma ben çok korkmuştum ama inan işlem yapılırken uyuyo olacaksın kendine geldiğinde çook hafif adet sancısı gibi olabilir sancın..İğne yapıldı hemen ve çok rahattım..Eve dönerken de arabanın arkasında yattım geldim 3saat sürüyo yol..O yüzden hiç korkma duanı et ve moralini yüksek tut..Hayırlısıyla hep beraber güzel haberleri alalım inşallah.....
Seval hanımı hiç düşünmedim neden dersen onun uyguladığı ve bir sürü para aldığı bir aşı var maalesef hiçbir bir merkez uygulamıyor
bu kadar iyi bir şey olsa turkiyede başarılı merkezlerde uygulamaz mı?
Canım benim transferim 5. Gün embriyolarla yapıldı iki adet adet transfer edildi 18 mart test günüm sen ne durumdasın?
canım çook sevindim darıısı bizlerin başına..Bende smyrnada yaptırıyorumm tedavimi cumartesi transferim var ve bu yazdığını okumak bana çook iyi geldi:)
arkadaşlar bişy sorucam biz bikaçgüne kadar ilk tüp denememizi yapıcaz Allah'ın izniyle.İğneleri tanıdık bir eczaneden alıcaz indirimli olarak.ama şunu sormak istiyorum doktorun reçete ediceği igneleri aynı gün eczaneden temin edebilecekmiyiz acaba eczaneye sormayı unuttum.hangi iğne markası onuda bilmediğimiz için inşallah aynı gün ellerinde olur ya.şimdide bunu taktım kafaya iyimiÇok heyecanlıyım....Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşlar benim 11 yumurtadan 7 si döllenmiş. embriyolog gayet iyi dedi. perşembe günü transfer yapılacak inşallah sonuçlar da olumlu olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Hadi bakalım canım yarına sende bebislerini al geltest tarihlerimizde yakın olacak o zaman benimki 18 ekim :18: bol bol dinlen bi de ananas ye 1 tane ananası beşe böl transfer gününden itibaren beş gün ye dualarım seninle...
mrbaa arkadaşım inşallah çok güzel sonuçlanır tedavin,,seninle ortak yanımız çok..ben de izmire 3 saatte gidiyrum ve smyrnadayım bnm opu da yarın çok heyecanlıyım tavsiyelerini okudum ben de senin gibi yaparım kesin 3, 4 saat yatıp öyle kalkarım tabi senin opu yu da sühendan hnm yapmıştır gerçi o da şeker bir bayan ama işte funda hanımın ününü çok duymuştum ben buna biraz cnm sıkılıyor ama inşallah bunda da vardır bir hayır... kaç yumurtan toplandı?
az evvel klinikten aradılar, verdiğim üç yumurtanın üçü de döllenmiş. yarın öğlen transfer için gidiyorum. aman allahım! bugüne kadar heyecanlanmamıştım!
selam kızlar benim tedavim doktor tarafından sonlandırıldı ve
birdahaki aya kaldımyanlış ilaç kullandı
bende doktorumu değiştiriyorum artık çorumdayım çalışıyorum
ilaç takibimi burada yaptırıp ankaraya gidiyim diyoırdum
beceremedi yaaa
neyse burada tüp bebekte uzman başka bir doktor var ona yaptıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?