Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

s.a. arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben halen bi devlet hastanesinde tedavi görüyorum. ilk aşılamam tutmadı. ekimde 2. aşılamam olacak inşaAllah. merak ettiğim şu ki devlet tüp bebek için 3 YILLIK EVLİ OLMA ve EN AZ 3 AŞILAMA YAPTIRMIŞ OLMA ŞARTLARINI mı arıyor. özel için maddi durumumuz elverişli değil ancak her geçen ay psikolojik olarak daha çok yıpranıyorum=(

s.a. arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben halen bi devlet hastanesinde tedavi görüyorum. ilk aşılamam tutmadı. ekimde 2. aşılamam olacak inşaAllah. merak ettiğim şu ki devlet tüp bebek için 3 YILLIK EVLİ OLMA ve EN AZ 3 AŞILAMA YAPTIRMIŞ OLMA ŞARTLARINI mı arıyor. özel için maddi durumumuz elverişli değil ancak her geçen ay psikolojik olarak daha çok yıpranıyorum=(

Herkese merhaba.ben de perşembe günü florance nihtingale ile görüşmeye gidiyorum tüp bebek için.aklımda bir de umut tüp bebek merkezi var karar veremedim yani.kocaelinde yaşıyorum.yaşım 28.eşimde morfoloji sorunu var.kafam o kadar karışık ki.ne tarafa yöneleceğimi bilemiyorum.florance nightingale hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

tuanamasal canım msjını aldım...fakat ben henüz ordan msj atamıyorum... o yüzden cevap yazamadım...kusura bakma...

cnm mrb bende kocaelinde yaşıyorum ve üniverste hastanesine gidiyorum niçin üniverste hastanesini düşünmüyorsun??? Allah yardımcımız olsun...

cnm mrb bende kocaelinde yaşıyorum ve üniverste hastanesine gidiyorum niçin üniverste hastanesini düşünmüyorsun??? Allah yardımcımız olsun...

selam canım.üniversite hastahanesini düşünmeme sebebim çok kalabalık ve yoğun oluşu.o hastahaneden içeri girdiğimde gerilmeye başlıyorum.işler o kadar ağır ilerliyor ki orda.herşeye sil baştan başlamaya gücüm yok.yoruldum,yıprandım artık.
umarım sana uğurlu gelir orası ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

hangisine gidersen git canım inşallah derdine çare olurlar
güzel haberlerimizi paylaşırız inşalah bu topikteee

canım benim devlet için pek bir bilgim yok..,eşim tanısını bildiği için yok bir yıl bekle,aşılama yaptır bunlarla uğraşmadık çok sükür direk tedaviye aldılar..ama 3 aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçtiklerini biliyorum.aşılamada spermleri yıkayıp daha sağlıklı olanları gönderdiklerini ve yolu kısalttıklarını biliyorum,eğer sorun sadece eşindeyse aslında aşılama daha mantıklı,tüp bebek tedvisinde bi ton yapay hormon alıyoruz psikolojik olarak da yoruyor,aşılamada en azından bünyen daha az zarar görüyor..doktorunun tavsiyesine göre eğer aşılamada umut varsa hepsini dene derim.ama bazen rapor çıkartmak için mecburen aşılama yapılıyor bu aşılamaları tamamlaman protokol olarak gerekiyor ,o zaman gerçekten çok yıpratıcı ve zor..allah yardımcın olsun arkadaşım

ben istanbul bahçeci umut ile görüşmeye gitmiştim ulun bey var orda baya iyi olduğu söyleniyor.ekibide iyiymiş.eğer bu yaptırdığım hastanede yaptırmasaydım ben orayı tercih edecektim.ama ulun bey tek embriyo yerleştirmeyi istiyor,yani iki tane embriyo istersen ulun bey ona sıcak bakmıyor.

kızlarr selam benim de aşılama tedavim ekimde başlayacak .. geçen hafta anestezili hsg çektirdim hormon tahlillerim ve sperm testi de tamam aşılamaya uygunmuşuz ..
şimdi adetimin 2. 3.gununu bekliyorum doktorum adet olunca ikinci yada ücüncü günü gel dedi muhtemelen ekimin 14ü gibi adet olucam haydi hayırlısı ..

ben jinemede gidiyorum ..siz nerde tedavi oluyorsunuz kızlarr ?

bu arada beni de tabloya ekler misiniz lütfennnn
yaş 27
istanbul
sebepsiz infertilite
fulya jinemed hast.
doktorum meriç karacan

Selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız tabloda adımı görmek istiyorumm :))?Bende 10-12 ekim gibi adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam Allah'ın izniyle.Kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi,Prof.Dr.Tayfun Bağış.33 yaşındayım daha önce iki başarısız aşılamam var bana 2 embriyo transfer edebileceğinide söylediler bu arada :)Kızlar birbirimizi tanıyalım ve bu süreçte destek olalım.Bir an önce adet olsamda başlasam diyorum çok stresliyim arkadaşlar çok gerginim nasıl yenicem bu stresi bilemiyorum..

Mehaba sanırım aynı tarihlerde ve aynı merkezde tedaviye başıycaz seninle.İlk denemenide acıbademdemi yaptırdın acaba?Bilgin varmı bu merkez ve doktor halkkında.Allah hepimizin yardımıcısı olsun..

kızlar bende ekimde başlayacağım muhtemelen ekimin ortası.. gün sayıyorum..eylülde yapacaktık ama doktorum konferansa gidecekmiş ekimi bekledikneyse önümüze bakacağız artık..istanbulda yaptıracağım.2 inci denemem olacak..ilki çok başarılıydı güzel haberi aldım ancak anne olamadım...şubat ayında 8. haftada bebeğimin kalp atımı durdu.inşallah bu kez olur hem heycanlıyım hem korkuyorum..kadıköy acıbadem yaşım 26..sebep azospermi..allah yardımcımız olsun kızlar.aksilikler bizden uzak olur inşallah

Arkadaşlar ben forum işini pek beceremiyorum sanırım.tuanaya cevap yazmak istedim ama olmadı bitürlü.umarım şimdi olmuştur.Tuana merhaba kadıköy acıbademde tüp bebek yapıcağını belirtmişsin bende orda yaptıracağım ekimde.bilgin varmı acaba merkez hakkında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…