bend sağlıkçıyım nöbet izinlerim oluyor arasınıda istediğim kadar açabiliyorum ..sidemi nöbet usulü çalışıyorsunuz yoksa??
Herkese merhaba.ben de perşembe günü florance nihtingale ile görüşmeye gidiyorum tüp bebek için.aklımda bir de umut tüp bebek merkezi var karar veremedim yani.kocaelinde yaşıyorum.yaşım 28.eşimde morfoloji sorunu var.kafam o kadar karışık ki.ne tarafa yöneleceğimi bilemiyorum.florance nightingale hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
cnm mrb bende kocaelinde yaşıyorum ve üniverste hastanesine gidiyorum niçin üniverste hastanesini düşünmüyorsun??? Allah yardımcımız olsun...
Herkese merhaba.ben de perşembe günü florance nihtingale ile görüşmeye gidiyorum tüp bebek için.aklımda bir de umut tüp bebek merkezi var karar veremedim yani.kocaelinde yaşıyorum.yaşım 28.eşimde morfoloji sorunu var.kafam o kadar karışık ki.ne tarafa yöneleceğimi bilemiyorum.florance nightingale hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı acaba.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
hangisine gidersen git canım inşallah derdine çare olurlar
güzel haberlerimizi paylaşırız inşalah bu topikteee
tuanamasal canım msjını aldım...fakat ben henüz ordan msj atamıyorum... o yüzden cevap yazamadım...kusura bakma...
s.a. arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. ben halen bi devlet hastanesinde tedavi görüyorum. ilk aşılamam tutmadı. ekimde 2. aşılamam olacak inşaAllah. merak ettiğim şu ki devlet tüp bebek için 3 YILLIK EVLİ OLMA ve EN AZ 3 AŞILAMA YAPTIRMIŞ OLMA ŞARTLARINI mı arıyor. özel için maddi durumumuz elverişli değil ancak her geçen ay psikolojik olarak daha çok yıpranıyorum=(
kızlar bende ekimde başlayacağım muhtemelen ekimin ortası.. gün sayıyorum..eylülde yapacaktık ama doktorum konferansa gidecekmiş ekimi bekledikneyse önümüze bakacağız artık..istanbulda yaptıracağım.2 inci denemem olacak..ilki çok başarılıydı güzel haberi aldım ancak anne olamadım...şubat ayında 8. haftada bebeğimin kalp atımı durdu.inşallah bu kez olur hem heycanlıyım hem korkuyorum..kadıköy acıbadem yaşım 26..sebep azospermi..allah yardımcımız olsun kızlar.aksilikler bizden uzak olur inşallah
kızlar bende ekimde başlayacağım muhtemelen ekimin ortası.. gün sayıyorum..eylülde yapacaktık ama doktorum konferansa gidecekmiş ekimi bekledikneyse önümüze bakacağız artık..istanbulda yaptıracağım.2 inci denemem olacak..ilki çok başarılıydı güzel haberi aldım ancak anne olamadım...şubat ayında 8. haftada bebeğimin kalp atımı durdu.inşallah bu kez olur hem heycanlıyım hem korkuyorum..kadıköy acıbadem yaşım 26..sebep azospermi..allah yardımcımız olsun kızlar.aksilikler bizden uzak olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?