Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

dün doktorumu aradım doğ. kont. ilacım bitti
şimdi ne yapayım diye
cuma günü gel lucrin e başlayacaz dedi
inşallah hakkımızda hayırlısı
bu ilaç uzun sürer mi kullanma süresi olarak acaba

şimdi ne yapayım diye

canım lucrini adetin 21.günü kullanmaya başlıyorsun adet oluncada, adetin 3.günü yarıya düşürüyosun dozunu ve op işlemine kadar kullanmaya devam ediceksin
lucrin dışında adetin 3.günü yeni iğnelerede başlıcaksın
sana tavsiyem ilaçlarını düzenli kullan hergün aynı saatlerde yapmaya çalış
inşallah birdaha gerek kalmaz bu iğnelere ve bebeğini kucağına alırsın...

günaydın;
yasım 36, 2 sendir bebek için ugrasıyoruz. 1 mikro, 2 aşılamam oldu. Dün Beylikdüzünde Medicana da tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim. 2 Ekim gibi adetimi bekliyorum. Bir aksilik olmazsa ekim ayında tedaviye baslıcaz. Bizimkisinde sebepsiz. Ama benim yumurtalık rezervim düsünk. Amh testim 0.2 cıkmıstı. Hadi hayırlısı :) Insallah hepimiz için güzel bir ay olur.

inşallah cnm uğur getirsin ekim ayı bize inşallah

günaydın kızlar, bende ekim ayında tüp bebeğe başlıcaz inşallah. Bu haftasonu adet olmayı bekliyorum bende. adetin 2. günü kontrole gidicem. Yalnız kafamı karıştıran konu aşılama olmadım hiç. aşılama olmadan tüpe geçilmiyormu. Doktorum böyle bişey söylemedi. Direk tüp dedi. Bizim sorun eşimde. bende bir sorun yok çok şükür. Bide 3 yıldan önce tüp bebeği devlet karşılamıyor malesef. Biz aslında temmuzda yaptırcaktık ama eylülde 4. yılımıza girdiğimiz için bekledik. Rabbim inşallah bizimde çabalarımızı boşa çıkarmaz. Açıkçası çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. Bu arada yaşım 29 eğer bir liste yapılıyorsa bende dahil olmak isterim.

Normalde bu işin aşamaları yumurta takibi, aşılama ve tüp bebek. Ama herkezin durumuna göre değişebiliyor herhalde. Kadının yası, yumurta rezervi cok onemli. Ama bazı doktorlarda sansın daha cok oldugunu soyleyip rirekt tüp bebege yöneliyorlar. Hayırlısı olsun insallah

selam cnmmm , eğer sorun erkekteyse aşılama yerine direk tüp bebek ile devam ediyor doktorlar benim bir arkadaşımda da öyle olmuştu ilk denemede hamile kaldı umarım senin de aynı şekilde ilk denemende bebişine kavşursun ..
bizimki sebepsiz oldugu için aşılamayı denememizi önerdi doktorumuz .. bakalım bizim de ekimde ilk aşılama deneyimimiz olucak ..

amin canım. sorun bende. eşimde bi sorun yok çok şükür. o yüzden inşaAllah 3 aşılama daha yaptıracağım inşaAllah ondan sonra tüpe geçeceğim. Rabbim o kadar bekletmeden nasip eder inşaAllah. CÜMLEMİZE( amin)

liste olacaksa ben de katılmak isterim=)

SEBEP: YARI POLİKİSTİK OVER YARI SEPEPSİZ İNFERTİLİTE
MERKEZ: ZEKAİ TAHİR BURAK HAST. / ANKARA

selam!

ilk denemem, yani iğneler, muhtemelen pazar veya ptesi gibi başlar. bugüne kadar hiç forumlara bakmamıştım. ne kadar çok detay, ne çok acı çeken varmış... Rabbim hepinizin yüreğini teselli etsin ve sevinçle kucağınızı doldursun.

hazırlık için pek bilgilendirilmedik tüp bebek merkezinden, ama deneyimli birkaç arkadaşımın önerilerini dikkate alıyorum ben de. antibiyotik ve ağır ağrı kesici bile kullanmamak iyiymiş hem erkek için hem kadın için. tesadüf, ayağımda da bağlarda iltihap çıktı, iyi ki öğrendim arkadaşımdan, ilaç kullanmıyorum şimdi, regl günümü bekliyorum.

hiç hamilelik geçirmedim ve hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. bu yüzden ilaçların bendeki etkisini merak ediyorum. bakalım...

mavielle, özellikle senin haberlerini dört gözle bekleyeceğim. ne kadar sebat! devam aynen!

inşallah ilkve son denemen olur merak ettiğin herşeyi sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz ......
rabbim yardımcın olsun

bende antalyada gelecek tüp bebek merkezinde başlayacağım ama siz hangiisine gitmiştiniz öğrenebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler

amin inş cnm uğurlu gelir... bende 2 yıldır sürünüyorum ünide desem olucak sen daha öncede tedavi gördün heralde ünide, herşeye sil baştan başlamak istemiyorum falan demişsin bu kaçıncı denemen olucak? evt hastane çok kalabalık ama napalım yakın diye gidiyoruz...inş sende bebeğini kucağına alırsın bir gün sağlıklı bir şekilde...

şimdi ne yapayım diye

slm cnm seninde uzun protokol uygulancak anlaşılan benimde bu ay uzun protokol uygulanacak ve doğ.knt hapı kullanıyorum adetin 21. günü lucrine başlıcam...senin sorunun neydi acaba rezev azlığımı?başarısız tedavilerin varmı?geçmiş olsun inş tedavilerin olumlu geçer...

ben tüp bebek günlüğümüz topiğindeyim genelde.
ekimde tedaviye başlıycaz nasipse.
eşimde varikosel var bende de çikolata kisti. dr.umuz laparoskopi dedi ama ondan önce tüp denemek istedik.
geçen ay yumurtlayamamışım onun için bu ay desolet kullanıyorum.
hapı bıraktıktan 2-3 gün sonra adet kanaması başlar sanırım.
ilk gün arıycam dr.u gidicez rahim içine bi sıvı verip bebeğin tutunacağı duvara bakıcakmış.
tahlillerimiz normal çıktı eşimin hepatit b'si dışında.rahim de normalse tedaviye başlıycaz.
manisa-akhisar'da oturuyorum.tedavim izmir'de olacak.doktorum prof.erol tavmergen.
şuan muaynehanesine gidiyorum ama sanırım transfer falan ege üniversitesinde olacak.
7 ekim gibi hesaplıyorum ilk adet günümü. sonrası ne kadar sürer bilmiyorum.
aranızda çikolata kisti olan var mı? yada ç.kisti olup tüp bebekte başarılı olan tanıdıklarınız var mı?
heyecanla ekimi bekliyorum....

3 kez deneme yaptım 4 deneme için merkez araştırıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

nerede ikamet ediyosun canım ?ben ilk denememi kadıköy acıbademde yaptırıcam ekim ayında.tavsiye ediyorum .ayrıca memorial okmeydanı ve memorial ateşehirde konusunda uzman özellikle erkek inferlitesinde.

kızlar ben 15-20 gü n sonra tüpe başlıyorum ilk denemem olucak.yanlız aşırı stresliyim ve sigarayıda çoğalttım. iğneleri başlayınca direk bırakıcam o kesin amaşimdi o kadar huzursuzum stresliyimki en çokda merak var tabi ne oucak ne bitecek diye. ne yapıcağımı bilemiyorum.her ne kadar sigarayı tedaviye başladığımda bırakıcak olsam bile daha önce içtiğim sigaraların tedaviye çok fazla eksisi olurmu acaba.bide bu stre işi ne olucak bilemiyorum kafamda o kadar soru varki.durduramıyorum kendimi ne yapsamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…