Bu arada ilk tüp denemem olucak..
dün doktorumu aradım doğ. kont. ilacım bitti
şimdi ne yapayım diye
cuma günü gel lucrin e başlayacaz dedi
inşallah hakkımızda hayırlısı
bu ilaç uzun sürer mi kullanma süresi olarak acaba
günaydın;
yasım 36, 2 sendir bebek için ugrasıyoruz. 1 mikro, 2 aşılamam oldu. Dün Beylikdüzünde Medicana da tekrar tüp bebek için görüşmeye gittim. 2 Ekim gibi adetimi bekliyorum. Bir aksilik olmazsa ekim ayında tedaviye baslıcaz. Bizimkisinde sebepsiz. Ama benim yumurtalık rezervim düsünk. Amh testim 0.2 cıkmıstı. Hadi hayırlısı :) Insallah hepimiz için güzel bir ay olur.
günaydın kızlar, bende ekim ayında tüp bebeğe başlıcaz inşallah. Bu haftasonu adet olmayı bekliyorum bende. adetin 2. günü kontrole gidicem. Yalnız kafamı karıştıran konu aşılama olmadım hiç. aşılama olmadan tüpe geçilmiyormu. Doktorum böyle bişey söylemedi. Direk tüp dedi. Bizim sorun eşimde. bende bir sorun yok çok şükür. Bide 3 yıldan önce tüp bebeği devlet karşılamıyor malesef. Biz aslında temmuzda yaptırcaktık ama eylülde 4. yılımıza girdiğimiz için bekledik. Rabbim inşallah bizimde çabalarımızı boşa çıkarmaz. Açıkçası çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. Bu arada yaşım 29 eğer bir liste yapılıyorsa bende dahil olmak isterim.
günaydın kızlar, bende ekim ayında tüp bebeğe başlıcaz inşallah. Bu haftasonu adet olmayı bekliyorum bende. adetin 2. günü kontrole gidicem. Yalnız kafamı karıştıran konu aşılama olmadım hiç. aşılama olmadan tüpe geçilmiyormu. Doktorum böyle bişey söylemedi. Direk tüp dedi. Bizim sorun eşimde. bende bir sorun yok çok şükür. Bide 3 yıldan önce tüp bebeği devlet karşılamıyor malesef. Biz aslında temmuzda yaptırcaktık ama eylülde 4. yılımıza girdiğimiz için bekledik. Rabbim inşallah bizimde çabalarımızı boşa çıkarmaz. Açıkçası çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. Bu arada yaşım 29 eğer bir liste yapılıyorsa bende dahil olmak isterim.
canım benim devlet için pek bir bilgim yok..,eşim tanısını bildiği için yok bir yıl bekle,aşılama yaptır bunlarla uğraşmadık çok sükür direk tedaviye aldılar..ama 3 aşılama sonrası tüp bebek tedavisine geçtiklerini biliyorum.aşılamada spermleri yıkayıp daha sağlıklı olanları gönderdiklerini ve yolu kısalttıklarını biliyorum,eğer sorun sadece eşindeyse aslında aşılama daha mantıklı,tüp bebek tedvisinde bi ton yapay hormon alıyoruz psikolojik olarak da yoruyor,aşılamada en azından bünyen daha az zarar görüyor..doktorunun tavsiyesine göre eğer aşılamada umut varsa hepsini dene derim.ama bazen rapor çıkartmak için mecburen aşılama yapılıyor bu aşılamaları tamamlaman protokol olarak gerekiyor ,o zaman gerçekten çok yıpratıcı ve zor..allah yardımcın olsun arkadaşım
selam!
ilk denemem, yani iğneler, muhtemelen pazar veya ptesi gibi başlar. bugüne kadar hiç forumlara bakmamıştım. ne kadar çok detay, ne çok acı çeken varmış... Rabbim hepinizin yüreğini teselli etsin ve sevinçle kucağınızı doldursun.
hazırlık için pek bilgilendirilmedik tüp bebek merkezinden, ama deneyimli birkaç arkadaşımın önerilerini dikkate alıyorum ben de. antibiyotik ve ağır ağrı kesici bile kullanmamak iyiymiş hem erkek için hem kadın için. tesadüf, ayağımda da bağlarda iltihap çıktı, iyi ki öğrendim arkadaşımdan, ilaç kullanmıyorum şimdi, regl günümü bekliyorum.
hiç hamilelik geçirmedim ve hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. bu yüzden ilaçların bendeki etkisini merak ediyorum. bakalım...
mavielle, özellikle senin haberlerini dört gözle bekleyeceğim. ne kadar sebat! devam aynen!
slm ekimde tedaviye başlayacak arkadaşlar için açmışsın topiği ama ben kasım yada aralık gibi başlamayı düşünüyorum.Bu benim 7. denemem olacak 6 başarısız mikro denemem var...Antalyada yaşıyorum ama istanbulda denemek istiyorum...tavsiyelerinizi bekliyorum
selam canım.üniversite hastahanesini düşünmeme sebebim çok kalabalık ve yoğun oluşu.o hastahaneden içeri girdiğimde gerilmeye başlıyorum.işler o kadar ağır ilerliyor ki orda.herşeye sil baştan başlamaya gücüm yok.yoruldum,yıprandım artık.
umarım sana uğurlu gelir orası ve bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
dün doktorumu aradım doğ. kont. ilacım bitti
şimdi ne yapayım diye
cuma günü gel lucrin e başlayacaz dedi
inşallah hakkımızda hayırlısı
bu ilaç uzun sürer mi kullanma süresi olarak acaba
3 kez deneme yaptım 4 deneme için merkez araştırıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz en kısa zamanda listemizi hazırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?