bende antalyada gelecek tüp bebek merkezinde başlayacağım ama siz hangiisine gitmiştiniz öğrenebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler
bende ilk iki denememi erol tavmergende yaptırmıştım...memnun kalmadım...yumurta takibini düzenli yapmadığı için yumurtalarım erken çatladı 5 tane yumurtam görünürken sadece 2 tane çıktı...ve döllenme olmadı...adamın yüzünü bile görmüyorsun zaten....benim acizane tavsiyem laporoskopi olmadan tüp deneme....ben tüp bebek günlüğümüz topiğindeyim genelde.
ekimde tedaviye başlıycaz nasipse.
eşimde varikosel var bende de çikolata kisti. dr.umuz laparoskopi dedi ama ondan önce tüp denemek istedik.
geçen ay yumurtlayamamışım onun için bu ay desolet kullanıyorum.
hapı bıraktıktan 2-3 gün sonra adet kanaması başlar sanırım.
ilk gün arıycam dr.u gidicez rahim içine bi sıvı verip bebeğin tutunacağı duvara bakıcakmış.
tahlillerimiz normal çıktı eşimin hepatit b'si dışında.rahim de normalse tedaviye başlıycaz.
manisa-akhisar'da oturuyorum.tedavim izmir'de olacak.doktorum prof.erol tavmergen.
şuan muaynehanesine gidiyorum ama sanırım transfer falan ege üniversitesinde olacak.
7 ekim gibi hesaplıyorum ilk adet günümü. sonrası ne kadar sürer bilmiyorum.
aranızda çikolata kisti olan var mı? yada ç.kisti olup tüp bebekte başarılı olan tanıdıklarınız var mı?
heyecanla ekimi bekliyorum....
slm cnm seninde uzun protokol uygulancak anlaşılan benimde bu ay uzun protokol uygulanacak ve doğ.knt hapı kullanıyorum adetin 21. günü lucrine başlıcam...senin sorunun neydi acaba rezev azlığımı?başarısız tedavilerin varmı?geçmiş olsun inş tedavilerin olumlu geçer...
Selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız tabloda adımı görmek istiyorumm :))?Bende 10-12 ekim gibi adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam Allah'ın izniyle.Kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi,Prof.Dr.Tayfun Bağış.33 yaşındayım daha önce iki başarısız aşılamam var bana 2 embriyo transfer edebileceğinide söylediler bu arada :)Kızlar birbirimizi tanıyalım ve bu süreçte destek olalım.Bir an önce adet olsamda başlasam diyorum çok stresliyim arkadaşlar çok gerginim nasıl yenicem bu stresi bilemiyorum..
merhaba arkadaşlar 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif 3. tedavime başlıycam7 ekimde inş bu son olur ben kastamonudayım tedavi ankara akay tüp bebek de olucak sebepsiz infertiliteyim,eylül topiginde de yazıyorum genetik testlerden dolayı ekim ertelendi ayrıca embriyolara pgt yapılacak 12 yıllık evlyim listeye benide eklermisiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
Mehaba sanırım aynı tarihlerde ve aynı merkezde tedaviye başıycaz seninle.İlk denemenide acıbademdemi yaptırdın acaba?Bilgin varmı bu merkez ve doktor halkkında.Allah hepimizin yardımıcısı olsun..
selam!
ilk denemem, yani iğneler, muhtemelen pazar veya ptesi gibi başlar. bugüne kadar hiç forumlara bakmamıştım. ne kadar çok detay, ne çok acı çeken varmış... Rabbim hepinizin yüreğini teselli etsin ve sevinçle kucağınızı doldursun.
hazırlık için pek bilgilendirilmedik tüp bebek merkezinden, ama deneyimli birkaç arkadaşımın önerilerini dikkate alıyorum ben de. antibiyotik ve ağır ağrı kesici bile kullanmamak iyiymiş hem erkek için hem kadın için. tesadüf, ayağımda da bağlarda iltihap çıktı, iyi ki öğrendim arkadaşımdan, ilaç kullanmıyorum şimdi, regl günümü bekliyorum.
hiç hamilelik geçirmedim ve hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. bu yüzden ilaçların bendeki etkisini merak ediyorum. bakalım...
mavielle, özellikle senin haberlerini dört gözle bekleyeceğim. ne kadar sebat! devam aynen!
merhaba arkadaşlar 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif 3. tedavime başlıycam7 ekimde inş bu son olur ben kastamonudayım tedavi ankara akay tüp bebek de olucak sebepsiz infertiliteyim,eylül topiginde de yazıyorum genetik testlerden dolayı ekim ertelendi ayrıca embriyolara pgt yapılacak 12 yıllık evlyim listeye benide eklermisiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
tedavin hayırlı olsun cnm inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun
kızlar ben 15-20 gü n sonra tüpe başlıyorum ilk denemem olucak.yanlız aşırı stresliyim ve sigarayıda çoğalttım. iğneleri başlayınca direk bırakıcam o kesin amaşimdi o kadar huzursuzum stresliyimki en çokda merak var tabi ne oucak ne bitecek diye. ne yapıcağımı bilemiyorum.her ne kadar sigarayı tedaviye başladığımda bırakıcak olsam bile daha önce içtiğim sigaraların tedaviye çok fazla eksisi olurmu acaba.bide bu stre işi ne olucak bilemiyorum kafamda o kadar soru varki.durduramıyorum kendimi ne yapsamda.
ilk tedavin olduğu için çok şanslısın,birşeyleri bilmemek bazen daha güzel oluyor,bende bırakmıştım sigarayı 1.5 yıl hiç içmedim şimdi tedavinin stresindenmidir bilmiyorum 2 aydır fosur fosur içiyorum,tedaviye birkaç gün kala bende bırakacağım.dolaşım problemi yapıyor sigara ve bebeğin tutunması açısından bu çok önemli,ilk denememde o kadar dikkat ettim ki ne makyaj,ne sigara dumanı,ne parfüm kimyasal hiç bişey...bir çok sigara kullanan dikkat etmeyen saçını boyayan kontrollerine düzenli gitmeye arkadaşlarımda hiç bir sorun olmadı,bende bu kadar dikkat ederken oldu..ama bunlar kötü örnekler tabiki,sonuç olarak her şey olacağına varıyor,eğer zamanı geldiyse ve bizim için hayırlıysa rabbimin izniyle olacak,ama bzide elimizden gelen dikkati özeni göstericez
canım ben ilk denememde çok memnun kaldım..hatta eylülde tedaviye başlayacaktık adetimin ikinci günü gittim,ancak tayfun bey ve ekibi yurt dışında konferansta olacağı için ekime erteledim...yani onun dışında yeni denememde başka yer düşünmedim...tayfun bey bütün acıbadem hastanelerinde tüp bebek konusunda sorumludur.çok iyi bir doktor gerçekten sadece oda değil bütün ekip çok iyi,embriyologuda aynı şekilde,eşimin tesasınıda cihan bey yaptı yanlış hatırlamıyorsam alanında uzman..baya az sayıda olan spermleri ilk denemede kolayca buldu...kendimi orda çok güvende hissediyorum,çok iyi bir seçimde bulunmuşsun,inşallah allahım onların vesilesiyle bebişimizi kucağımıza almayı da nasip eder,ve evet iki emriyo transfer etmişti..bazı doktorlar tek transfer yapıyor ve seçme şansı tanımıyor.
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah
[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]mersin
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ARKADAŞLAR YAZILMAYAN VARSA LÜTFEN BİLGİLERİNİ YAZSIN İSTEMİZE EKLEYELİM
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah
[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]mersin
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ARKADAŞLAR YAZILMAYAN VARSA LÜTFEN BİLGİLERİNİ YAZSIN İSTEMİZE EKLEYELİM
canım yaşım 33 balıkesirde yaşıyorum adet olmayı bekliyorum
cevabın için çok teşekür ederim. aynı tarihlerde aynı yerde olucaz demekki. İçime su serptin gerçektende inşallah son denemelerimiz olsun.
bende ilk defa aynı merkezde aynı tarihlerde biriyle tanışma imkanı buldum,inşallah canım allah yardımcımız olsun:))))
Allah yadımcımız olsun gerçektende çok zor bir süreçmiş daha başlamadan heyecan had safhada.Adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim resmen gün sayıyorum ne olucak ne bitecek hep bi merak,bir sürü sorular kafamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?