Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

bende ilk iki denememi erol tavmergende yaptırmıştım...memnun kalmadım...yumurta takibini düzenli yapmadığı için yumurtalarım erken çatladı 5 tane yumurtam görünürken sadece 2 tane çıktı...ve döllenme olmadı...adamın yüzünü bile görmüyorsun zaten....benim acizane tavsiyem laporoskopi olmadan tüp deneme....

benim doğ. kont. hapım bitti
bugün lucrin başlayacak doktor uzun protokolü bilmiyorum :))
çok uzun sürmesin yaa neyse bugün öğrenecez artık rezerv de sorun yok ama yumurtalar kalitesiz dedi dr.
benim endometriozis
hastasıyım rahim duvarım kalın benim
sadece yumurta takibi yaptık sonrada tüpe git dedi
hayırlısı hepimiz için

canım bende 14 ekimde muhtemel tarihim aynen kadıköy acıbadem drum tayfun bey..çok iyi bir ekip ikinci tedavim olacak,ilkinde başarılı sonucu almıştık ancak 8 haftalıkken kalp atımı durdu.tayfun beye çok güveniyorum inşallah bebişlerimize kavuşmamız için vesile olacaklar allah yardımcımız olsun...

merhaba arkadaşlar 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif 3. tedavime başlıycam7 ekimde inş bu son olur ben kastamonudayım tedavi ankara akay tüp bebek de olucak sebepsiz infertiliteyim,eylül topiginde de yazıyorum genetik testlerden dolayı ekim ertelendi ayrıca embriyolara pgt yapılacak 12 yıllık evlyim listeye benide eklermisiniz allah hepimizin yardımcısı olsun

tedavin hayırlı olsun cnm inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun

Mehaba sanırım aynı tarihlerde ve aynı merkezde tedaviye başıycaz seninle.İlk denemenide acıbademdemi yaptırdın acaba?Bilgin varmı bu merkez ve doktor halkkında.Allah hepimizin yardımıcısı olsun..

canım ben ilk denememde çok memnun kaldım..hatta eylülde tedaviye başlayacaktık adetimin ikinci günü gittim,ancak tayfun bey ve ekibi yurt dışında konferansta olacağı için ekime erteledim...yani onun dışında yeni denememde başka yer düşünmedim...tayfun bey bütün acıbadem hastanelerinde tüp bebek konusunda sorumludur.çok iyi bir doktor gerçekten sadece oda değil bütün ekip çok iyi,embriyologuda aynı şekilde,eşimin tesasınıda cihan bey yaptı yanlış hatırlamıyorsam alanında uzman..baya az sayıda olan spermleri ilk denemede kolayca buldu...kendimi orda çok güvende hissediyorum,çok iyi bir seçimde bulunmuşsun,inşallah allahım onların vesilesiyle bebişimizi kucağımıza almayı da nasip eder,ve evet iki emriyo transfer etmişti..bazı doktorlar tek transfer yapıyor ve seçme şansı tanımıyor.

ayağındaki doku iltihabından kurtulup başlasaydın keşke ayağın umarım iyi olur,iltihap antibiyotiksiz gerileyecekmi???biraz heycanlanıp bazen aceleci davranıyoruz,aslında ilk olarak kendimizi hazırlamalıyız,inşallah tedavin güzelce geçer ve bebişlerine kavuşursun..

tedavin hayırlı olsun cnm inşallah son tedavin olur bebeğine kavuşursun

amin cnm inş güzel haberler paylaşırız burda seviniriz inş

ilk tedavin olduğu için çok şanslısın,birşeyleri bilmemek bazen daha güzel oluyor,bende bırakmıştım sigarayı 1.5 yıl hiç içmedim şimdi tedavinin stresindenmidir bilmiyorum 2 aydır fosur fosur içiyorum,tedaviye birkaç gün kala bende bırakacağım.dolaşım problemi yapıyor sigara ve bebeğin tutunması açısından bu çok önemli,ilk denememde o kadar dikkat ettim ki ne makyaj,ne sigara dumanı,ne parfüm kimyasal hiç bişey...bir çok sigara kullanan dikkat etmeyen saçını boyayan kontrollerine düzenli gitmeye arkadaşlarımda hiç bir sorun olmadı,bende bu kadar dikkat ederken oldu..ama bunlar kötü örnekler tabiki,sonuç olarak her şey olacağına varıyor,eğer zamanı geldiyse ve bizim için hayırlıysa rabbimin izniyle olacak,ama bzide elimizden gelen dikkati özeni göstericez

Allah hepimize hayırlı sağlııkl evlatlar nasip eder inşallah. bu arada sanırım sende kadıköy acıbademde tedaviye başlıyosun yanlış hatırlamıyorum dimi ?

cevabın için çok teşekür ederim. aynı tarihlerde aynı yerde olucaz demekki. İçime su serptin gerçektende inşallah son denemelerimiz olsun.

canımcım benimki 1. aşılama olacak ve adet görmeyi bekliyorum ilk denemeye başlamak için..
sebep açıklanamayan infertilite ...

tablo süpper olmuş eline sağlık

canım benimde yaş 26 tanı erkek faktör olucak..muhtemel adet tarihi 14 ekim eklersen sevinirim

cevabın için çok teşekür ederim. aynı tarihlerde aynı yerde olucaz demekki. İçime su serptin gerçektende inşallah son denemelerimiz olsun.

bende ilk defa aynı merkezde aynı tarihlerde biriyle tanışma imkanı buldum,inşallah canım allah yardımcımız olsun:))))

bende ilk defa aynı merkezde aynı tarihlerde biriyle tanışma imkanı buldum,inşallah canım allah yardımcımız olsun:))))

Allah yadımcımız olsun gerçektende çok zor bir süreçmiş daha başlamadan heyecan had safhada.Adet olmayı hiç bu kadar beklememiştim resmen gün sayıyorum ne olucak ne bitecek hep bi merak,bir sürü sorular kafamda.

aslında süre çok kısa:)20..25 gün içinde herşey olup bitiyor,sadece biz biraz sabırsızız,bir de bakıcaksınki test sonucumuzu bekliyor olucaz:)))inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…