Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
herkese meraba hamile arkadaşları kutluyorum hayırlı uğurlu oolsun sizin adınıza çok ama çok sevindim ama kendi adıma çokk üzgünümm transferimin 5. günü ama karnım çok ağrıyor bu benim adet belirtim tüp bebek olmasına rağmen yine tam zamanında sinyal verdi..size sormak istediğim siz de adet olacamış gibi karın ağrısı yaşadınız mı moralim çok bozuk yaaa.((((((
Canım benim çok şükür gözün aydın hayırlı olsun, benimde moralim bozuk biraz ilk teslim 67 çıkmıştı ikincisi 105 çıktı tam ikiye katlamamış değer, p.tesi yine testim var dua edin kızlar iyi çıksın değerim, sana çok çok çok sevindim senin değerin kaç çıktı? Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...
herkese meraba hamile arkadaşları kutluyorum hayırlı uğurlu oolsun sizin adınıza çok ama çok sevindim ama kendi adıma çokk üzgünümm transferimin 5. günü ama karnım çok ağrıyor bu benim adet belirtim tüp bebek olmasına rağmen yine tam zamanında sinyal verdi..size sormak istediğim siz de adet olacamış gibi karın ağrısı yaşadınız mı moralim çok bozuk yaaa.((((((
Canım benim çok şükür gözün aydın hayırlı olsun, benimde moralim bozuk biraz ilk teslim 67 çıkmıştı ikincisi 105 çıktı tam ikiye katlamamış değer, p.tesi yine testim var dua edin kızlar iyi çıksın değerim, sana çok çok çok sevindim senin değerin kaç çıktı? Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...
herkese slm arkadaşalrrr perşembe günü yumurtalarım toplandı 24 tane yumurtam oldu bunlarda 14 ü kaliteliymişş ama 8 i döllenmiş kimi 2 ye kim 3 e kimi 5 e bölünmüş normalde doktorum sana 5.gün transfer edlim dedi ama embriyolog riske atamam yarın hazırlıklı gel dedi yarında bakarım herşey normalse salı yaparız transferi dedi çok heycanlıyım kızlarr iyi mi sizce bu durumm nolur akıl verin banaaa
canım kalbini ferah tut takılma böyle sayılara allahım ol derse olucaktır,allahtan sağlıklısını hayırlısını iste hep,bol bol dua et,zaten bir tane yumurtadan oluşmadıkmı biz işte sadece 1 tanesi kaliteli çıksın, o da senin bebişin olcak işte,kalbini hiç bozma stress yapma allaha güven...
canım çok ta kötü diil bence 2 günde araylamı yapıldı bu testler...
canım moralini bozma sakın dualarım seninle aynı yerde yaptır hep testini inşaallah pztesi güzel bir sonucun olacak bende yarın yaptırıcam benim 208 çıktı ...
Evet canım ilki 10. Gün 67 ikinci 12. Gün 105 :26:
arkadaşlar 12.gün değerim 64 sizce nasıl
bence çok kafana takma benim dış gebeliğimde artış bu kadar bile değildi çok kötü değil artışın tatlım canını sıkma rahat ol yine diyorum tadını çıkar:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?