Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Kızlar kontrolden geldim 8'den fazla yumurtam oluşmuş.en büyüğü 20 mm, 19 mm 17 mm 10 mm 8 mm diye devam ediyo iyimi bu boyutlar kızlar ??Rahim kalınlığım 13'müş çok iyi dedi tayfun hoca ama bilemedim.bu gecede çatlatma iğnemi olucam.pazarteside yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım çokkkkkkkk..

Hayırlı olsun inşallah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, darısıda bütün bekleyenlerin, bizlerin başına inşallah...

herkese meraba hamile arkadaşları kutluyorum hayırlı uğurlu oolsun sizin adınıza çok ama çok sevindim ama kendi adıma çokk üzgünümm transferimin 5. günü ama karnım çok ağrıyor bu benim adet belirtim tüp bebek olmasına rağmen yine tam zamanında sinyal verdi..size sormak istediğim siz de adet olacamış gibi karın ağrısı yaşadınız mı moralim çok bozuk yaaa.((((((

Canım benim çok şükür gözün aydın hayırlı olsun, benimde moralim bozuk biraz ilk teslim 67 çıkmıştı ikincisi 105 çıktı tam ikiye katlamamış değer, p.tesi yine testim var dua edin kızlar iyi çıksın değerim, sana çok çok çok sevindim senin değerin kaç çıktı? Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin...

Tatlım sakin moralini bozma kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olamayız zaten, bende sürekli adet oldum galiba diye tuvalete gidiyordum ama çok şükür tutunmadan dolayı olan ağrıymış, güzel belirtiler bunlar rahat ol...

herkese slm arkadaşalrrr perşembe günü yumurtalarım toplandı 24 tane yumurtam oldu bunlarda 14 ü kaliteliymişş ama 8 i döllenmiş kimi 2 ye kim 3 e kimi 5 e bölünmüş normalde doktorum sana 5.gün transfer edlim dedi ama embriyolog riske atamam yarın hazırlıklı gel dedi yarında bakarım herşey normalse salı yaparız transferi dedi çok heycanlıyım kızlarr iyi mi sizce bu durumm nolur akıl verin banaaa

canım moralini bozma sakın dualarım seninle aynı yerde yaptır hep testini inşaallah pztesi güzel bir sonucun olacak bende yarın yaptırıcam benim 208 çıktı ...

kızlar ılk önce laborant senı cok tebrık edıyorum arkadasım degerın cok ıyı cıkmıs ve gözun aydın tubıscım sende uzulme olabılır degerın artmıs sonucta adece cok dıkkatlı ol derım sana

sakın üzülme ben de yaşadım karnım ağrıdı hep ayaklarını üşütme,kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor zaten o ağrılar rahimde yer edinmeye çalışan bebişlerden kaynaklanıyo,kalbini ferah tut rabbim isterse olur hayırlısı olsun inşaalllah..

canım çok ta kötü diil bence 2 günde araylamı yapıldı bu testler...

canım kalbini ferah tut takılma böyle sayılara allahım ol derse olucaktır,allahtan sağlıklısını hayırlısını iste hep,bol bol dua et,zaten bir tane yumurtadan oluşmadıkmı biz işte sadece 1 tanesi kaliteli çıksın, o da senin bebişin olcak işte,kalbini hiç bozma stress yapma allaha güven...

inşallah amin cnm evet öyle tabide yine inan kafayı takıyo hani yarına hiç biri kalmazsa diye kafayı yiycem düşünmekten wallaaa sanki ilk yaptırıyorum alışmış olmam lazım bu 3.cü tedavim rabbim hakkımzda hayırlısını versin inşaallahhh...

laborant tubish eslem fulya ve diğer tüm pozitifi alan kader arkadaşlarım hepinizi kuluyorum 9 ayınızda hep böyle güzel geçer inşallah darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına hamileyim diye yazarım inşallah allahtan ümit kesilmez.bizlere çokk dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…