Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızını Allah bağışlasın canım, bal çörek otu karışımı faydası olduğunu bende duymuştum ve yaptım ama malesef busefer ohss oldum fazla yumurtam olmuştu. çok acılar çekmitim( hatırlamak bile istemiyorum. 24 tane yumoştu. yinede dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum..

hmm anladım çok geçmiş olsun. Aslında 24 tane fazla sayılmaz 30'lu sayılarda olanları bile hatırlıyorum ben. Benim de 22 taneydi yanlış hatırlamıyorsam ama bende sorun yaratmadı. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir. Şu anda hala 12 tane dondurulmuşum var. Yine de bu karışımı özellikle yumurtlama sorunu olan yumurta sayısı çok az olan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

hadi canım merakla bekliyorum mutlu haberini nerelerdesin.rabbim inşallah yüzünü güldürür.

biraz acele ettim gerçi ama 2. gün embriyolarımın transferinin 8. günüydü bugün. sabah verdiğim kanda hcg sonucu 0,48 çıktı. herkes salıya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor ama sanırım gittiler ben fark etmeden bile...

bakalım.

Merhabalar,

Uzun zamandır forumu takip ediyorum degisik konu baslıklarında ama kayıt olmak nasip olmamıştı, sanırım erken test yaptıgın için düsuk deger gördün, ins Rabbim bütün isteyenlere ve sanada bebiş/ler verir, sabırla 4 gün beklemeni ve sonrasında test yaptırmanı nacizane tavsiye ederim.

Hosgeldin cnm sen de mi tup bebek yaptiyorsun?

canım zaten 7 günde anca tutunuyor 8.günde hemen beta çıkmaz çok acele etmişsin
hakkında hayırlısı rabbim sevindirsin inşallah ......

selamlar,yarın test günüm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı sizce hamilemiyim.çok heyacanlıyım

yaaaaaa hadı gözun aydın dıyeyım canım bhcg yukelemse o cızgı cıkmasdı dıye dusunuyorun yarın kan testını yaptırınca yaz gene ama bence hamılesııııııın

Hosgeldin cnm sen de mi tup bebek yaptiyorsun?

Hoşbuldum, tşk ederim evet bende 1. denememe başladım hatta transferimde oldu şimdi en zor olan beklemedeyim, oyuzden mutlu haberleri dört gözle bekliyorum. Test günüm 26 Ekim Cuma günü... kızların mutlu haberilerini okudukça ve bu haberler çoğaldıkça insanın umudu ve morali de artıyor:) Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…