Canım seni bekliyoruz
Merhaba arkadaşlar
Başka bir topikde de yazmıştım sizlerle de paylaşmak istedim. Tedaviye başladığınız anda bal+zencefil+çörek otu karışımını mutlaka yapın. ( Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ) Yumurta sayısını inanılmaz çoğaltıyor. Transferiniz gerçekleştiği günden itibaren de her gün ananas tüketin. Embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. Bende 2.tüp bebek denememde bunları uyguladım ve çok faydasını gördüm. Şimdi 34 aylık bir kızım var. Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin. Dualarım sizinle. Güzel haberleriniz almak dileğiyle...
kızını Allah bağışlasın canım, bal çörek otu karışımı faydası olduğunu bende duymuştum ve yaptım ama malesef busefer ohss oldum fazla yumurtam olmuştu. çok acılar çekmitim( hatırlamak bile istemiyorum. 24 tane yumoştu. yinede dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum..
biraz acele ettim gerçi ama 2. gün embriyolarımın transferinin 8. günüydü bugün. sabah verdiğim kanda hcg sonucu 0,48 çıktı. herkes salıya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor ama sanırım gittiler ben fark etmeden bile...
bakalım.
Merhabalar,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum degisik konu baslıklarında ama kayıt olmak nasip olmamıştı, sanırım erken test yaptıgın için düsuk deger gördün, ins Rabbim bütün isteyenlere ve sanada bebiş/ler verir, sabırla 4 gün beklemeni ve sonrasında test yaptırmanı nacizane tavsiye ederim.
biraz acele ettim gerçi ama 2. gün embriyolarımın transferinin 8. günüydü bugün. sabah verdiğim kanda hcg sonucu 0,48 çıktı. herkes salıya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor ama sanırım gittiler ben fark etmeden bile...
bakalım.
selamlar,yarın test günüm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı sizce hamilemiyim.çok heyacanlıyım
teşekkür ederim.mutlaka yazacağım.dilerim her şey yolunda gider.
arkadaslar 8.gun degerım 13.7 10.gun degerım 57.78 nasıl sızce acıl cvp
kacıncı gun embrıyosuydu canım bıde transferden ne kadar sonra kı test gunun
Hosgeldin cnm sen de mi tup bebek yaptiyorsun?
7 ekimde transfer oldu yani yarın 12.gün ilk denemem korku heyecan hepsi karışık duygula içindeyim.[/
kacıncı gun embrıyosuydu canım ama ben evındım degerın bence cok ıı sımdılık
aaaaaaaaaaa super ya işte hamılesın tatlım daha ne pınpırıklenıyosun gözun aydın saglıkla kucana al işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?