Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Evet hamilelerin duası kabul olur inşallah, dualarınızda bizim gibi sonuc bekleyenleri tedaviye başlayanlarıda eklerseniz çok seviniriz, inş bütün pozitif sonucu alanlar 9 ay sonra sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar. Test günü bir an önce gelsin istiyorum ama ya olumsuz çıkarsa diye de düşünmeden edemiyor insan... ama dualarımızla herşey değişebilir oyuzden olumlu yada olumsuzlukta Rabbimize teslimiyeti elden bırakmıyalım inş.. Bu da bizlerin sınavı...
Bu arada şimdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum, ya herkesin kalçalarında benim gibi morluk ve agrı varmı merak ediyorum

Ben! :) 3 tane kaldı şimdilik, sabrediyorum...

arkadaşlar bişey sorucam ben bu gece çatlatma iğnemi olucam bana 2 tane verdiler göbekten bi sağdan bi soldan vurulacaknışım.sizlerde iki adetmi kullandınız çatlatma iğnesini ??

arkadaşlar bişey sorucam ben bu gece çatlatma iğnemi olucam bana 2 tane verdiler göbekten bi sağdan bi soldan vurulacaknışım.sizlerde iki adetmi kullandınız çatlatma iğnesini ??

Ben bir tane kullanmıştım ama dozu ne dir hatırlamıyorum.. Canım vardır bir bildikleri diye düşnüüyorum, hayırlısı inşallah...

ben 1 tane vurunmuştum doktorlarının bi bildkleri vardır cnm güven rabbim boşa çıkarmaz inşallah..

merhaba arkadaşlar ben de eurofertil de başladım tüp bebek tedavisine. 225 doz puregon kullanıyorum ilk kontrolüm bugünde adetimin 7. günü iğnelerin de 4. günü. daha 10 mm nin altındalar ama gayet güzel dedi doktorum pazartesiye 12-13 mm olurlar dedi 8-9 tane kadar var. pazartesi e2 de bakılacak sonrasında da eğer 12-13mm olduysalar çatlama önleyici iğneye başlayacakmışım. haftaya cumartesi de opu planlıyor doktorum. herşey yolunda dese de doktorum neden 10 mm nin altındalar diye kafama takıldı. sizce normalmi ilk kontrolde böyle olmaları 8-9 mm arasındalar da şuan. korkuyorum. ilk tüp denemem. 3 negatif aşılamam var. daha önce de yazmıştım size ama çok sık takip edemedim.

mrb kızlar bişi sorcam.bana transferden sonra sadece crinone vajinal fitil verdiler başkada hiçbirşey vermediler bisorun olmaz inşallah.herkes çok farklı ilaçlardan bahsedince şüphelendim

mrb kızlar bişi sorcam.bana transferden sonra sadece crinone vajinal fitil verdiler başkada hiçbirşey vermediler bisorun olmaz inşallah.herkes çok farklı ilaçlardan bahsedince şüphelendim

banada aynısını verdiler jelin ben tamamını sokuyorum heralde öyledir dimi uzun ince kısmı yani bunun yanında estrofem coraspin ve folbiol verdiler hiç belirti filan varmı sende

banada aynısını verdiler jelin ben tamamını sokuyorum heralde öyledir dimi uzun ince kısmı yani bunun yanında estrofem coraspin ve folbiol verdiler hiç belirti filan varmı sende

aylin canımsın benim transferin 6.günü bitecek.tek tük kasık batması yaşıyorum başka tık yok valla.bana 2 embriyo konuldu 3.gün embriyosuydu.gün geçtikçe uykularım kaçıyo.test günü heyecandan ölmem inşallah.sürekli kendimi dinliyorum yokda yok.allah bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşallah..AMİN

iyi geceler kızlar...benimde test günüme 6 gün kaldı.çarşamba günü test yapsam diyorum.çıkarmıki?normalde test günüm cuma.progestron iğne benide bezdirdi ya

merhaba canım.bana da 3.gün 2 embriyo koydular.orta kalitedelermiş.test günüm 26sı. benim bazen sağ kasığım ağrıyo.aradada adet sancısına benzer ağrı oluyor.inşlh kavuşuruz bebişlerimize.

ay inşallah bitanem hayırlısıyla alcaz güzel haberleri ben sanırım dayanamayıp yarın yada salı başlarım idrar testi yapmaya silik de olsa görsem yeter bana gibi geliyo fena oluyorum beklerken kalpten gidicem ya

kızlar günaydın bugün içim kıpır kıpır uyandım yarın test günüm duaya ihtiyacım var ne olur arkadaşlar bana dua edin de yarın pozitifi göreyim. inşallah allah bebek isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım Isallah yarın hayırlı haberi verirsin bize ve haftaya güzel haberlerle başlarız.Sensen sonraki günde benim test gunüm :))) içimden bu aralar Burdaki arkadaşların test sonucları pozitif çıkacak diye birseyler hissediyorum ve isallahta yanılmam.Allahim bize bu yolda güç ve sabır versin.

amin canım.inşallah hislerinde yanılmazsın hepimiz pozitifleri görürüz.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnn bir pozitif daha bu ay hep böle geçsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim kucağına aldırsın inşallah cnm sakın kötü düşünme birdaha yaşamıcaksın allahın izniyle üzüntü....

arkadaşlar 12.gün değerim 64 sizce nasıl

hayırlı olsun cnm hamilesin ne güzel değerlere çok takılma yeterki sımsıkı tutunmaya devam etsin bebişin rabbim kucağına aldırsın inşallah bundan sonra sakin ol ve tadını çıkar cnm

Aynı yerde yaptırıyorum canım ama inan moralim çok bozuldu

Dua edin kızlar lütfen çok korkuyorum

tubis neden korkuyosun cnm 12.gün değerin çok güzel önemli olan bu sakın korkma bebeğin seninle tadını çıkar cnm

rabbim yüzünü güldürsün inşallah emeklerini boş çevirmesin kutlamanı yapalım hep birlikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…