laborant tubish eslem fulya ve diğer tüm pozitifi alan kader arkadaşlarım hepinizi kuluyorum 9 ayınızda hep böyle güzel geçer inşallah darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına hamileyim diye yazarım inşallah allahtan ümit kesilmez.bizlere çokk dua edin lütfen
Evet hamilelerin duası kabul olur inşallah, dualarınızda bizim gibi sonuc bekleyenleri tedaviye başlayanlarıda eklerseniz çok seviniriz, inş bütün pozitif sonucu alanlar 9 ay sonra sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar. Test günü bir an önce gelsin istiyorum ama ya olumsuz çıkarsa diye de düşünmeden edemiyor insan... ama dualarımızla herşey değişebilir oyuzden olumlu yada olumsuzlukta Rabbimize teslimiyeti elden bırakmıyalım inş.. Bu da bizlerin sınavı...
Bu arada şimdi progestan ignemi yaptırmaya gidiyorum, ya herkesin kalçalarında benim gibi morluk ve agrı varmı merak ediyorum
Ben! :) 3 tane kaldı şimdilik, sabrediyorum...
arkadaşlar bişey sorucam ben bu gece çatlatma iğnemi olucam bana 2 tane verdiler göbekten bi sağdan bi soldan vurulacaknışım.sizlerde iki adetmi kullandınız çatlatma iğnesini ??
arkadaşlar bişey sorucam ben bu gece çatlatma iğnemi olucam bana 2 tane verdiler göbekten bi sağdan bi soldan vurulacaknışım.sizlerde iki adetmi kullandınız çatlatma iğnesini ??
mrb kızlar bişi sorcam.bana transferden sonra sadece crinone vajinal fitil verdiler başkada hiçbirşey vermediler bisorun olmaz inşallah.herkes çok farklı ilaçlardan bahsedince şüphelendim
banada aynısını verdiler jelin ben tamamını sokuyorum heralde öyledir dimi uzun ince kısmı yani bunun yanında estrofem coraspin ve folbiol verdiler hiç belirti filan varmı sende
aylin canımsın benim transferin 6.günü bitecek.tek tük kasık batması yaşıyorum başka tık yok valla.bana 2 embriyo konuldu 3.gün embriyosuydu.gün geçtikçe uykularım kaçıyo.test günü heyecandan ölmem inşallah.sürekli kendimi dinliyorum yokda yok.allah bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşallah..AMİN
Evet canım ilki 10. Gün 67 ikinci 12. Gün 105 :26:
aylin canımsın benim transferin 6.günü bitecek.tek tük kasık batması yaşıyorum başka tık yok valla.bana 2 embriyo konuldu 3.gün embriyosuydu.gün geçtikçe uykularım kaçıyo.test günü heyecandan ölmem inşallah.sürekli kendimi dinliyorum yokda yok.allah bekleyen herkesin yüzünü güldürür inşallah..AMİN
kızlar günaydın bugün içim kıpır kıpır uyandım yarın test günüm duaya ihtiyacım var ne olur arkadaşlar bana dua edin de yarın pozitifi göreyim. inşallah allah bebek isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Canım Isallah yarın hayırlı haberi verirsin bize ve haftaya güzel haberlerle başlarız.Sensen sonraki günde benim test gunüm :))) içimden bu aralar Burdaki arkadaşların test sonucları pozitif çıkacak diye birseyler hissediyorum ve isallahta yanılmam.Allahim bize bu yolda güç ve sabır versin.
Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
arkadaşlar 12.gün değerim 64 sizce nasıl
Aynı yerde yaptırıyorum canım ama inan moralim çok bozuldu
Dua edin kızlar lütfen çok korkuyorum
kızlar günaydın bugün içim kıpır kıpır uyandım yarın test günüm duaya ihtiyacım var ne olur arkadaşlar bana dua edin de yarın pozitifi göreyim. inşallah allah bebek isteyen kimsenin duasını geri çevirmesin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?