aaaaaaaaaaa super ya işte hamılesın tatlım daha ne pınpırıklenıyosun gözun aydın saglıkla kucana al işallah
masallaya kotuye felan gıdermı degerler dusermı dıye hep bı korku var ıcımde ne bılıyım.bıde 2 katından fazla yukselmıs ya o ıyı bısey dımı hanı en az ıkı katımı yukselmesı gerekıyo
masalla
tabıkı cok ıyı yukselmıs ıkı katı olması gerekırken senınkı gecmıs yanıı bebıs gucluuuu:nazar maasallaaah sızlere benımde kısmetse pazarteı gunu transferım olcak kızlar hayırlııyla
selamlar,yarın test günüm bugün idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı sizce hamilemiyim.çok heyacanlıyım
Hoşbuldum, tşk ederim evet bende 1. denememe başladım hatta transferimde oldu şimdi en zor olan beklemedeyim, oyuzden mutlu haberleri dört gözle bekliyorum. Test günüm 26 Ekim Cuma günü... kızların mutlu haberilerini okudukça ve bu haberler çoğaldıkça insanın umudu ve morali de artıyor:) Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah:)
Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
Çook sevindim canım hayırlısıyla sağlıklı sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah Allahım...:)
Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
OHHHHH COKKK SUKURRR MAASALLAH:)))))
Hayirli olsun canimmm sabahtan beri bekliyoruzz guzel haberlerini sen de girmeyince korktum valla.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini cokkkkk sevindim cokkk
ikinci HAMİSİMİZ sensin arkasi gelen olsun insallah(oyle mi denirdi:))) )darisi hepimizin basina
Ohh cok rahatladim valla:)))
canım benim yaaa 2 de 2 bundan sonra inşaallah gerisi gelir uğurlu geliriz bana tubisch uğurlu geldi ben de sizlere inşaallah uğurlu gelirim hepimiz 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alalım amin allahım...
canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı olsun. artık darısı da bizlere inşallah
çok sevindim hamile olmana Allah devamını nasip etsin inşallah.İlk denemenmiydi canım kaç embriyo transfer ettiler ve sorun neydi ve yaşın kaç ve nerde tedavi oldun ve beta hcg kaç çıktı canım :))) çok oldu biliyorum ama ben ve benim gibi bilmek isteyen arkadaşlar vardır diye düşündüm. darısı bebek isteyen her ailenin başına inşallahhh =))
arkadaslar 8.gun degerım 13.7 10.gun degerım 57.78 nasıl sızce acıl cvp
Merhaba arkadaşlar
Başka bir topikde de yazmıştım sizlerle de paylaşmak istedim. Tedaviye başladığınız anda bal+zencefil+çörek otu karışımını mutlaka yapın. ( Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı ) Yumurta sayısını inanılmaz çoğaltıyor. Transferiniz gerçekleştiği günden itibaren de her gün ananas tüketin. Embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. Bende 2.tüp bebek denememde bunları uyguladım ve çok faydasını gördüm. Şimdi 34 aylık bir kızım var. Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin. Dualarım sizinle. Güzel haberleriniz almak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?