Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

aaaaaaaaaaa super ya işte hamılesın tatlım daha ne pınpırıklenıyosun gözun aydın saglıkla kucana al işallah

ya kotuye felan gıdermı degerler dusermı dıye hep bı korku var ıcımde ne bılıyım.bıde 2 katından fazla yukselmıs ya o ıyı bısey dımı hanı en az ıkı katımı yukselmesı gerekıyo

ya kotuye felan gıdermı degerler dusermı dıye hep bı korku var ıcımde ne bılıyım.bıde 2 katından fazla yukselmıs ya o ıyı bısey dımı hanı en az ıkı katımı yukselmesı gerekıyo
masalla
tabıkı cok ıyı yukselmıs ıkı katı olması gerekırken senınkı gecmıs yanıı bebıs gucluuuu:nazar maasallaaah sızlere benımde kısmetse pazarteı gunu transferım olcak kızlar hayırlııyla

insallah sende hayırlı sonuclar alırsın cok saol rahatlattn

Amin cnm insallah senin de bekleme zamanin baslamis guzel haberlerini aliriz insallah hayirlisiyla..

Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...

Çook sevindim canım hayırlısıyla sağlıklı sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah Allahım...:)

OHHHHH COKKK SUKURRR MAASALLAH:)))))
Hayirli olsun canimmm sabahtan beri bekliyoruzz guzel haberlerini sen de girmeyince korktum valla.insallah saglikla kucagina alirsin bebegini cokkkkk sevindim cokkk
ikinci HAMİSİMİZ sensin arkasi gelen olsun insallah(oyle mi denirdi:))) )darisi hepimizin basina
Ohh cok rahatladim valla:)))

canım benim yaaa 2 de 2 bundan sonra inşaallah gerisi gelir uğurlu geliriz bana tubisch uğurlu geldi ben de sizlere inşaallah uğurlu gelirim hepimiz 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alalım amin allahım...

canım benim yaaa 2 de 2 bundan sonra inşaallah gerisi gelir uğurlu geliriz bana tubisch uğurlu geldi ben de sizlere inşaallah uğurlu gelirim hepimiz 9 ay sonra bebişlerimizi kucağımıza alalım amin allahım...

Aminnnnnn cnm Allah isteyen herkese versin insallah..

canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı olsun. artık darısı da bizlere inşallah

çok sevindim hamile olmana Allah devamını nasip etsin inşallah.İlk denemenmiydi canım kaç embriyo transfer ettiler ve sorun neydi ve yaşın kaç ve nerde tedavi oldun ve beta hcg kaç çıktı canım :))) çok oldu biliyorum ama ben ve benim gibi bilmek isteyen arkadaşlar vardır diye düşündüm. darısı bebek isteyen her ailenin başına inşallahhh =))

saol canım benim 3.denemem dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi,istanbul memorialde tedavim ,yaşım 33,bhcg:208 çıktı.sorun endometriozis ama o da küçüldü ama doğal yoldan olmadı işte kısmet ....

ayyyy cnm cok sevındım ben tahmin etmıstım az cok tubısch ıle senı valla içimden gecenler sizin ıçın pozıtıftı.ama kendım ıcın sorarsanız bılemıyorum kendı durumumu sabırsızlıkla beklıyorum salı gununu. hayırlı olsun cnm bnm ınslh allh bu sefer bebegını sana bagıslar yarabbım yuzunuze baksın ınslh emeklerınız bosa gıtmesın.inşlh bende sızın gb hamıleyımmmm dıyebılırım. bende bu guzel duyguyu yasamak istiyorum :)) kendıne dıkkat et cnm ıyı geceler

canımmmm çook sevindim iyi düşün iyi olsun hep aynı şeyleri yaşamıcaz ya bu sefer güzel olur inşallah biz gibi kayıp yaşayanlar malesef korkuyoruz ama iyi düşün iyi olsun çoook sevindim inan allah tamamına erdirsin sana bağışlasın bebişini...

canimm hayirli olsun bizlerede ugur getirirsiniz insallah allah gule gule saglikli sorunsuz bi sekilde bebegini kucagina almani nasip etsin

canim benimde sorun o gecen sefer sadece iki yumurtam vardi oda dollenmediler zaten ben simdi kalkip balla corek otunu karistiracam fakat ben zencefili nerden bulabilirim turkiyede degilim nasil bisey oldugunuda bilmiyorum toz seklindemi yoksa kurutulmusmu sanmiyorum bulma sansim olsun , sadece bal +corekotu ayni etkiyi gosterirmi??rabbim meleginide sana bagislasin insallah darisi basimiza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…