Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

progestron iğnesi oluyorum.tutunmaya yardımcıymış.

progestron iğnesi oluyorum.tutunmaya yardımcıymış.

onu biliyorum da iğneyi herkese vermiyolar daha faklı bir sorunun mu var merak ettiğim için sormuştum. transferden sonra estrofem tablet, climara jel kullananları duyuyorum bunlar herkese veriliyor ama progestan iğnesi ağır birşey herkese verilmiyor diye biliyorum başarısız denemeleriniz düşüğünüz falan var mı acaba?

canım senle testgünümüz aynı.transferden sonrası sayılıyo yani 7.günümüz.bayramada denkgelse yapıyolar çünkü bizimki özel duruma giriyo.yapmazlarsa cıngar çıkartır o hastaneyi başlarına yıkarım 3 yıldır bu günü bekliyorum onlar bi cihazı çalıştırmayamı üşencekler.alim allah parçalarım hepsini:):)bu arada bende sağlıkçıyım şaka şaka

kızlar salı günü benim de transferim var dr. iyi olursa tek ,orta olursa 2 tane embriyo koyarız demişti ,bugün aradı embriyolog 1 tane konulacakmış salı öğleden sonra ,3.gün olacak acaba 5.gün koyulanlar daha mi oluyor neden 3.gün koyacaklar ki?

Merhaba,
Bu benim 2.denemem. İlki nisan ayinda gerceklesti, malesef 9,5 haftadayken bebegin kalbi durdu ve kaybettik. Tekrar denemek icin bes ay bekledik. Bu sefer dondurulmus embriyo transferi yaptirdik. Transferim 13 Ekim'de gerceklestirildi. İki embriyo (5.gün blastokistiydiler) transfer edildi. Bir haftadir evde dinleniyorum. Aslinda testi yarin yaptirmamiz gerekiyordu ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdik. Malesef sonuc negatif.. Moralim cok ama cok bozuk. Ben en azindan bir tanesi tutunur diyorken yine hamile kalamadigimi ogrenince dunya basima yikildi. Acaba testi erken mi yaptirdim, yarin tekrar yaptirsam mi? Benzer bir durum yasayan var mi aramizda? Görüslerinize ihtiyacim var, cok mutsuzum..

Arkadaşlarrr selam! Ben bugün ilk lucrin iğnemi oldum! Bundan sonraki iğneye reglinin 2. günü başlayacakmışım. O da lucrin gibi küçük bir iğnemi? Acıtıyor mu?

laborant gözün aydın canım hayırlıı olsunnn darısı başımıza inşallah

Canım geçmiş olsun 13 ekimden bu yane sadece 8 gün geçmiş. Bana da erken geldi. 10 günden önce yapmıyorlar diye biliyorum. Umarım henüz yülselmemiştir.

Son düzenleme:

Beren merhaba, elde edilen kaliteli embriyo sayisi cok ise besinci gune kadar bekliyorlar, eger az ise risk almamak icin ücüncü günde transferi gerceklestiriyorlar. Endiselenmene gerek yok, onlari disarida gelistirmektense en guvenli yer olan sende gelistirecekler. Hayırlı uğurlu olsun. Negatif seyler getirme aklına sakın, moralini yüksek tut ki hersey güzel olsun. Sevgiler.

Umarım.. Doktorun verdigi cizelgeye gore test gunu yarindi ama dedigim gibi meraktan bir gun once gittik. Bir onceki denememizde de aynisekilde merakimiza yenilip bir gun once yaptirmistik testi, o zaman cikmisti, biraz da ona guvendik acikcasi. Belki dondurulmus olduklari icin cikmamistir kanda, buna inanmak istiyorum galiba. Ben yarin tekrar yaptirayim en iyisi, icimde kalmamis olur. Tesekkur ederim cevap verdigin icin, sevgiler..

çok üzüldüm senin adına.transfer günümüz aynı sayılıyor..toplamadan itibaren 15. gün test oluyor..peki önceki denemenizde 11. gün kaç çıkmıştı değerin..

Tsk ederim liste icin ayy ismimi listede gorunce bi heyecan basti beni hayirlara vesile olsun:))tedavilerimizin sonucunda bu tablo hamile yazilariyla dolsunn insallaahhh

Tsk ederim liste icin ayy ismimi listede gorunce bi heyecan basti beni hayirlara vesile olsun:))tedavilerimizin sonucunda bu tablo hamile yazilariyla dolsunn insallaahhh

çok üzüldüm senin adına.transfer günümüz aynı sayılıyor..toplamadan itibaren 15. gün test oluyor..peki önceki denemenizde 11. gün kaç çıkmıştı değerin..

Perici merhaba,
İlk denememizdeki kan testimiz 53 cikmisti.
Bu sefer toplama yapilmadi, gecen seferden kalan kaliteli embriyolarimizi dondurmustuk, adetin yirminci gunu transfer yapildi. Bakalim, sanirim kendimi kandiriyorum ama umut iste, yarin tekrar test yaptiracagim.. Sevgiler..

yarın test yaptıracak arkadaşlar, özellikle tubısch inşaallah değerin katlanmıştır aklım sende,mlkkml seninde değerin pozitif olacak inşaallah dualarım sizinle ...

saol canım inşaallah darısı başınıza...

canım üzüldüm sonucuna ve önceki kaybına peki doktorun bir açıklama yapmadımı bununla ilgili görüştünüzmü ayrıca kaç çıktı sonucun onu yazmamışsın merak ettimde...

canım üzüldüm sonucuna ve önceki kaybına peki doktorun bir açıklama yapmadımı bununla ilgili görüştünüzmü ayrıca kaç çıktı sonucun onu yazmamışsın merak ettimde...

mavielle merhaba, cok tesekkur ederim, cok naziksin.
Sonucu aksam ustu ogrendik, doktorumuz yarin sabah degerlendirecek, sonrasinda gorusecegiz.
Sonuc namina bir sey cikmadi aslinda, bir deger olcumlenememis, yani cihazin olcumleyebildigi bir degerde degilmis bhcg (<0,1)
Sevgiler..

tubisch ve mlkkml yarın güzel haberlerini vermede geç kalmayın bizi burda çatlatmayın meraktan:))

Hadi canım inşallah yarın iyi haberini alacağız hepimiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…