kızlar ya benim 8.günüm hiçbir belirti yok sadece hiç yemekyememiş gibi içim kazınıyo.başka yok yaa.sonuç bekleyenler siz ne alemdesiniz?
kızlar yumurtalarım toplandı bugün.13 tane toplanmış.şimdi hafif kanamam ve adet sancısı gibi ağrım var.yarın haber vericekler döllenme hakkında.sizce nasıl durumum çok heyecanlıım ben yaaa
hayırlı olsun cnm allah sonunu getirsin inşallahhh çook sevindimmmkızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
arkadaşlar transferinizin olduğu günden test gününüze kadar her gün ananas yemeyi unutmayın. tutunmasına çok yardımcı oluyor bana olmuştu..
Ayyy canım ya inan tüylerim diken diken oldu tebrik ederimayağımı ne iyi sürüdüysem maşallah Allah'in izni ile fire yok bir güzel haberde benden test sonucu 190 çıktı, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam, darısı da adanalinin güzel haberine, yarın onunda pozitif sonucunu alacağız inşallah, bol bol dua edelim kızlar, Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, rahmetini eksik etmesin inşallah...
Canim benim transfer den sonra 5-6 gün yenmesi gerekiyor ac karnına sabahları 1 dilim fazlası zarar ve düşüğe yol acıyor ben öyle biliyorum bende böyle yedim bı araştırın derim hamile olan arkadaslar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cokkk sevindim yarın inşallah haberleriniz çoğalır canlarım dualarım sizinle 
Ayyy canım ya inan tüylerim diken diken oldu tebrik ederimayağımı ne iyi sürüdüysem maşallah Allah'in izni ile fire yok bir güzel haberde benden test sonucu 190 çıktı, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam, darısı da adanalinin güzel haberine, yarın onunda pozitif sonucunu alacağız inşallah, bol bol dua edelim kızlar, Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, rahmetini eksik etmesin inşallah...
Canım cok sevindim ya bu haber bana moral oldu.isallah yarında ben guzel haber veririm burdan.allah tamamına erdirsin.nolur bu gecede benim için dua edin.cok heyecanlıyım yarın için.
çok sevindim tatlım ... en yakın zamanda keseciği görür , kalp atışlarını da duyarsın minişinin inş ..
tekrar tebrik ederim ...darısı başımıza :)
yok canım yokk malesef hiçbir belirti yokkk birkaç gün önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı bugün o da yok bu durum moralimi bozmaya başladı içimi bi korku sardı hakkımızda hayırlısı test günü olarak bana 27 si dediler transfer 15 indeydi şimdi bnm kaçıncı günüm oluyor bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?