Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar ya benim 8.günüm hiçbir belirti yok sadece hiç yemekyememiş gibi içim kazınıyo.başka yok yaa.sonuç bekleyenler siz ne alemdesiniz?

canım benimde 9.günüm..benim göğüslerim çok hassaslaştı acıyo baya da büyüdüler..ama karnım çok büyüdü kıyafetlere sığmıyorum hormonlardan olsa gerek..kasık ağrısı bel ağrısı var bende de. ama çok heyecanlanıyorum ya gün azaldıkça sizde de öyle mi..

kızlar yumurtalarım toplandı bugün.13 tane toplanmış.şimdi hafif kanamam ve adet sancısı gibi ağrım var.yarın haber vericekler döllenme hakkında.sizce nasıl durumum çok heyecanlıım ben yaaa

Bence gayet iyi canım 13 tane toplanması..Umarım hepsi döllenir ve hayırlısıyla transferin gerçekleşir güzel sonuçları alırsın

kızlar benim test günüme birkaç gün kala kasığımın sol tarafına bıçak saplanır gibi sancı giriyordu hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylemişlerdi nitekim de testim pozitif çıkmıştı. Sanırım yerleşmeyle ilgili bu tip sancılar oluyormuş..

arkadaşlar transferinizin olduğu günden test gününüze kadar her gün ananas yemeyi unutmayın. tutunmasına çok yardımcı oluyor bana olmuştu..

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

Canım cok sevindim ya bu haber bana moral oldu.isallah yarında ben guzel haber veririm burdan.allah tamamına erdirsin.nolur bu gecede benim için dua edin.cok heyecanlıyım yarın için.

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

Ayyy canım ya inan tüylerim diken diken oldu tebrik ederim ayağımı ne iyi sürüdüysem maşallah Allah'in izni ile fire yok bir güzel haberde benden test sonucu 190 çıktı, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam, darısı da adanalinin güzel haberine, yarın onunda pozitif sonucunu alacağız inşallah, bol bol dua edelim kızlar, Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, rahmetini eksik etmesin inşallah...

Ayyy canım ya inan tüylerim diken diken oldu tebrik ederim ayağımı ne iyi sürüdüysem maşallah Allah'in izni ile fire yok bir güzel haberde benden test sonucu 190 çıktı, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam, darısı da adanalinin güzel haberine, yarın onunda pozitif sonucunu alacağız inşallah, bol bol dua edelim kızlar, Rabbim hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, rahmetini eksik etmesin inşallah...

arkadaşlar transferinizin olduğu günden test gününüze kadar her gün ananas yemeyi unutmayın. tutunmasına çok yardımcı oluyor bana olmuştu..

Canim benim transfer den sonra 5-6 gün yenmesi gerekiyor ac karnına sabahları 1 dilim fazlası zarar ve düşüğe yol acıyor ben öyle biliyorum bende böyle yedim bı araştırın derim hamile olan arkadaslar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cokkk sevindim yarın inşallah haberleriniz çoğalır canlarım dualarım sizinle 😘😘😘😘😘

çok sevindim tatlım ... en yakın zamanda keseciği görür , kalp atışlarını da duyarsın minişinin inş ..
tekrar tebrik ederim ...darısı başımıza :)

cnm bak bunu aynen bir siteden alıyorum '' Gebelikte ananasın zararları ile ilgili olarak yapılan bilimsel bir araştırma olmamakla beraber konu ile ilgili olarak şimdiye kadar hiç bir şikayette bulunulmamıştır '' tabi herşeyin fazlası zarar. Günde 1 dilim mutlaka yiyin arkadaşlar. Gebelikte de birçok faydası olduğu araştırılmış ananasın. Özellikle ödem atmada ve kabızlık sorununda.

tebrik ederim çok sevindim. Zaten değerini söylediğinde ben emindim sana da söylemeye çalıştım fakat çok kesin konuşmak istememiştim. Allah sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah. Darısı adanalı ve isteyen diğer herkesin başına..

Canım cok sevindim ya bu haber bana moral oldu.isallah yarında ben guzel haber veririm burdan.allah tamamına erdirsin.nolur bu gecede benim için dua edin.cok heyecanlıyım yarın için.

sakin ol cnm stres yapma kendine .. allahın izniyle pozitif çıkar inşallah ,
dualarımız seninle...

Kızlar şimdiden iyi dilekleriniz icin cok tskr ederim.İyiki bu yolda sizinkini arkadaslarım var,yazdıklarınızı okudukça en kötü ümitsiz durumlarda bile ümit,heves oldu icimde.İsallah herkesin hayallerindeki bebisleri gercek olur.Allahim hepimizin yüzüne gülsün.

çok sevindim tatlım ... en yakın zamanda keseciği görür , kalp atışlarını da duyarsın minişinin inş ..
tekrar tebrik ederim ...darısı başımıza :)

İnşallah canım benim keseceği görüp kalp atışını duysam içim çok rahatlayacak inan, hepimize nasip etsin Rabbim bu güzel duyguları inşallah...

hayırlı olsun tatlım bak sevimdim şimdi neymiş hemen karamsar olmamak lazımmış bence daha düşünme tadını çıkar darısı başımıza inşallah 2 tane hapım kaldı sonra adetim ve inşallah tedavi sen dua et bizim için hamilenin duası tutarmış tatlım:)))))

evet masal benimde 15i transfer günümdü.senle aynıyız.allah sonucumuzu hakkımızda hayırlı etsin nediyelim..ne göğüs ne kasık ağrısı yok.göğüslerim zaten iğneler başladığından beri var oyüzden çok önemsemiyorum

Canimm tebrik ederimm cok sevindim rabbim gule gule kucagina almani nasip etsin super oldu ya bizim bu topik insallah hepimiz boylee HAMILEYIM diye yazcazz

kızlarrr merhaba yarın test günüm inşallah size güzel haberlerle gelirim yarın beni şimdiden heyecan ve tedırgınlık bastı.sizlerden bugün bol bol dua etmenizi istiycem.ilk denememiz inşlh hersey yolunda gider herseyın hayırlısını versin rabbim.bende diğer arkdaslarım gb hamileyimdir inşlhhhh..

canımmm coookk ama cok sevındım ne kadar guzel bır haber bunu duymak cok ıyı geldı banada cok sevındım yarın ınslh bende sıze boyle guzel haberler getırırım cok heyecanlıyım sankı korkuda var tedırgınım gb.allh hayırlısından kucagınada almayı nasıp etsın ınşlh cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…