Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

canım çok sevindim. Allah sonuna kadar devam ettirsin inşlhh. darsı bize inşlhh

yarın test yaptıracak arkadaşlar, özellikle tubısch inşaallah değerin katlanmıştır aklım sende,mlkkml seninde değerin pozitif olacak inşaallah dualarım sizinle ...

İnşallah canım öğleden sonra yaptıracağım testi, değer biraz daha yükselmiş olur inşallah, mlkkml seninle pozitif sonucunu bekliyorum

Öncelikle testleri pozitif çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Adınıza gerçekten çok sevindim. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.Benim c.tesi yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 3 adet görünen yumurtalardan sadece 2 adet olgun çıkabildi. Pazar günü arayan embriyolog döllenmenin gerçekleşmediğini söyledi. Yumurta kalitelerinin kötü olduğunu söyledi, Yıkıldım resmen ( Ama yumurtalardan birini 1 gün daha bekleteceklerini belki geç döllenme olabileceğini söyledi. O kadar umutsuzdu ki ilaçları falan bıraktım. Sabah işe gelirken o kadar dua ettim ki benimde bir mucizem olsun beni bırakmasın diye.
Saat 10 gibi aradılar ve döllenmenin olduğunu söylediler; sevinmek istemiyorum çünkü hepsini kursağımda bırakıyolar ama yine de bekliyorum yarına kadar dayanabilirse mucizem, transferi yapacaklar sonrası malum bekleme ..
Ayrıca daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu. Bu en kötü tedavim sanırım, ama sonucunun iyi olması için dua ediyorum.
İlk tedavi kısa protokol 5 yumurta işlem gören 4 adet 3. gün transfer
ikinci tedavi uzun protokol 9 yumurta işlem gören 6 adet 3. gün transfer
üçüncü tedavi uzun protokol 13 yumurta işlem gören 11 adet 5. gün transfer
Dördüncü tedavi baya kısa oldu 3 yumurta 2 adet olgun çıktı ve 1 adet döllendi devam etmesi için dualarınızı bekliyorum
Ben mucizeyi bekliyorum...

canım inşallah hayırlısı olur senin için...eski tedavilerin çok iyiymiş bu sfer neden böyle oldu sence farklı bir tedavi falanmı uygulandı..hiç pozitif sonuç alamadınmı peki?

merhaba, eğer yumurtlama sorunun varsa mutlaka denemelisin. Evet zencefili toz halinde alıyorsun ve karıştırıyorsun. hangi ülkede olduğunu bilmiyorum fakat oralarda da mutlaka bu tip şeyleri alabileceğin aktar tarzı bir yer vardır. zencefilsiz yapma derim sonuçta tarifi bu şekilde. Umarım bulursun ve işe yarar. Darısı tüm isteyenlerin başına..

canım inşallah hayırlısı olur senin için...eski tedavilerin çok iyiymiş bu sfer neden böyle oldu sence farklı bir tedavi falanmı uygulandı..hiç pozitif sonuç alamadınmı peki?

İkinci tedavide kimyasal gebelik yaşadım.
Bu seferki monegon 5 toz 3 su sadece 7 gün vuruldum 3 tane cetrotide ve 8. günde çatlatma iğnesi o kadar kısa sürdü ki. Bence bir anca büyüdü yumurtalar ondan olabilirmi diyorum ama artık dr. vardır bir bildiği dedik.

arkadaşlar özellikle tubisch, beta hcg hormonu 72 saatte 2 katına çıkar 2 gün sonra 1 katı artması yeterlidir. Bazı insanlarda bu daha az salgılanırken bazılarında daha fazla salgılanır. İdrar testlerinde kiminin çok silik, kiminin çok belirgin çıkma sebebi de budur. o yüzden moralinizi hemen bozup rakamlara takılmayın ve hep olumlu düşünün. Hepinizin bir an önce güzel haberler alması dileğiyle..

Son düzenleme:
kızlarrr çok tebrik ederim hamile arkadaşlarımı ... topiğimizin ilk hamişleri :)

benim tedavim devam ediyor bugun klomen imin son gunu bu aksam da icince hapım bitiyor , sonrasında 2 tane menogon iğnem var onları vurulduktan sonra
29unda kontrolum var ...bana da dua edin kızlarrr

sizi seviyorum ,

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.

süperrrrr ççokk sevindimm.....hayırlı olsun canımmmm sağlıkla doğsun inşallah...şimdi sen de benim gibi sonuca yaklaşanlara biraz bilgi ver bakalım kaçıncı gün embriyosuydu?,,,hiç belirti falan yaşadınmı bir de idrar testi yapmışmıydın??

ayyy çok sevindim sen benim için umut oldun hep senin sonucunu mrkediyodum darısı bizlerin başına.bu mutluluğun hiç bitmesin

canım benimm çoook sevindim...ne güzel topikte herkes hamile olacak inşallah...:))benimde 3 günüm kaldı heyecan dorukta...Allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere....peki sonucun kaç çıktı?

kızlar ya benim 8.günüm hiçbir belirti yok sadece hiç yemekyememiş gibi içim kazınıyo.başka yok yaa.sonuç bekleyenler siz ne alemdesiniz?

kızlar yumurtalarım toplandı bugün.13 tane toplanmış.şimdi hafif kanamam ve adet sancısı gibi ağrım var.yarın haber vericekler döllenme hakkında.sizce nasıl durumum çok heyecanlıım ben yaaa

kızlar yumurtalarım toplandı bugün.13 tane toplanmış.şimdi hafif kanamam ve adet sancısı gibi ağrım var.yarın haber vericekler döllenme hakkında.sizce nasıl durumum çok heyecanlıım ben yaaa

kalbini ferah tut gayet güzel yumurta sayısı umarım hepside döllenir ve güzel güzel gelişirler

Allah yardımcımız olsun ...

cnmmmmm tebrik ederimm çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. :)
darısı başımıza ...bugun ne güzel haberler alıyoruz yaa nazar değmesin arkadaşım ..

kızlar ya benim 8.günüm hiçbir belirti yok sadece hiç yemekyememiş gibi içim kazınıyo.başka yok yaa.sonuç bekleyenler siz ne alemdesiniz?

yok canım yokk malesef hiçbir belirti yokkk birkaç gün önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı bugün o da yok bu durum moralimi bozmaya başladı içimi bi korku sardı hakkımızda hayırlısı test günü olarak bana 27 si dediler transfer 15 indeydi şimdi bnm kaçıncı günüm oluyor bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…