- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
Arkadaşlar HAMİLEYİM.......özür dilerim şimdi girebildim..çok karışık duygulardayım inanın sevinemiyorum daha....hep bi korku var geçen sene de aynı şeyleri yaşamıştım 10 haftalıkken öldü dua edin allahım bebeğimi bana bağışlasın bu sefer...
yarın test yaptıracak arkadaşlar, özellikle tubısch inşaallah değerin katlanmıştır aklım sende,mlkkml seninde değerin pozitif olacak inşaallah dualarım sizinle ...
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım
Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah
günaydın canım, benide listeye ekleyebilrimisin.bilgilerimi yazıyorum:
yaş 30, kadın faktörü, 4. deneme olucak .
Öncelikle testleri pozitif çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Adınıza gerçekten çok sevindim. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.Benim c.tesi yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 3 adet görünen yumurtalardan sadece 2 adet olgun çıkabildi. Pazar günü arayan embriyolog döllenmenin gerçekleşmediğini söyledi. Yumurta kalitelerinin kötü olduğunu söyledi, Yıkıldım resmen( Ama yumurtalardan birini 1 gün daha bekleteceklerini belki geç döllenme olabileceğini söyledi. O kadar umutsuzdu ki ilaçları falan bıraktım. Sabah işe gelirken o kadar dua ettim ki benimde bir mucizem olsun beni bırakmasın diye.
Saat 10 gibi aradılar ve döllenmenin olduğunu söylediler; sevinmek istemiyorum çünkü hepsini kursağımda bırakıyolar ama yine de bekliyorum yarına kadar dayanabilirse mucizem, transferi yapacaklar sonrası malum bekleme ..
Ayrıca daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu. Bu en kötü tedavim sanırım, ama sonucunun iyi olması için dua ediyorum.
İlk tedavi kısa protokol 5 yumurta işlem gören 4 adet 3. gün transfer
ikinci tedavi uzun protokol 9 yumurta işlem gören 6 adet 3. gün transfer
üçüncü tedavi uzun protokol 13 yumurta işlem gören 11 adet 5. gün transfera
Dördüncü tedavi baya kısa oldu 3 yumurta 2 adet olgun çıktı ve 1 adet döllendi devam etmesi için dualarınızı bekliyorum
Ben mucizeyi bekliyorum...
canim benimde sorun o gecen sefer sadece iki yumurtam vardi oda dollenmediler zaten ben simdi kalkip balla corek otunu karistiracam fakat ben zencefili nerden bulabilirim turkiyede degilim nasil bisey oldugunuda bilmiyorum toz seklindemi yoksa kurutulmusmu sanmiyorum bulma sansim olsun , sadece bal +corekotu ayni etkiyi gosterirmi??rabbim meleginide sana bagislasin insallah darisi basimiza:)
canım inşallah hayırlısı olur senin için...eski tedavilerin çok iyiymiş bu sfer neden böyle oldu sence farklı bir tedavi falanmı uygulandı..hiç pozitif sonuç alamadınmı peki?
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar müjde HAMİLEYİM........... sonucumu aldım biraz önce Allahım inşallah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.
kızlar yumurtalarım toplandı bugün.13 tane toplanmış.şimdi hafif kanamam ve adet sancısı gibi ağrım var.yarın haber vericekler döllenme hakkında.sizce nasıl durumum çok heyecanlıım ben yaaa
kızlar ya benim 8.günüm hiçbir belirti yok sadece hiç yemekyememiş gibi içim kazınıyo.başka yok yaa.sonuç bekleyenler siz ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?