günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum
kızlar günaydın..transferim 15 inde oldu bnm dün gece o kadar çok karnım ağrıdı ki adet olacağım sandım sıkıntıdan hiç uyuyamadım sabah hatta gece yarısı idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olsa da belirdi..umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..bu kadar erken çıkması normal mi sizce yoksa test mi bozuktu acaba Allahım kafayı yemeden şu 2,3 günde geçseydi hayırlısıyla çok ama çok gerginim...
mrb arkadaşlar...
çok fazla yazmaya fırsatım olmadı. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. tedavisi olumsuz olanlarında allah bir dahaki tedavilerinde yüzlerini güldürmelerini diliyorum. benimde cumartesi günü 2 tane 5. gün embriyo transferim oldu. 30 ekim test tarihim. heyecanla bekliyorum sonucu. allah benim gibi tüm test gününü bekleyenlerin yüzünü güldürsün.
boşuna üzülüyorsun benimde ilk tüp denememde 10.gün kanamam başlamıştı hatta eşim 12.günde zorla götürmüştü kan vermeye ve sonucuma hepimiz şok olmuştuk çünkü tutunmuştu bebeğim yani kanaman yerleşme kanaması olabilir
ayrıca negatif sonuç olanlar genelde test tarihinden 1 hafta sonra anca adet oluyor test gününden önce adetin başlamaz :))
umarım herşey gönlünce olsun umut vermek gibi olucak ama pozitif sonucun öle görünüyo...
sonucumu aldım beta hcg 0.7 negatif.çok moralim bozuk.tekrar 6 aydan önce deneyemem hiç paramız kalmadı umudumda kalmadı herkes hamile herkesin bebeği var ama benim biryanım eksik..herşey için bana desteğiniz için tüm topik arkadaşlarıma tşk ediyorum ekim topiğinden mutsuz bi şekilde ayrılıyorum hakkınızı helal edin allah herşeyi gönlünüzce versin.kahramanmaraştan NURAY
sonucumu aldım beta hcg 0.7 negatif.çok moralim bozuk.tekrar 6 aydan önce deneyemem hiç paramız kalmadı umudumda kalmadı herkes hamile herkesin bebeği var ama benim biryanım eksik..herşey için bana desteğiniz için tüm topik arkadaşlarıma tşk ediyorum ekim topiğinden mutsuz bi şekilde ayrılıyorum hakkınızı helal edin allah herşeyi gönlünüzce versin.kahramanmaraştan NURAY
bende transfer tarihimi öğrendim
rahim duvarım 9 mm olmuş bile pazartesi yapalım dedi doktorum bize uygun olmayınca çarşambaya aldı haftaya bu gün bebeklerimi almış olucam rabbim yardımcım ve hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalım tatlım, bebisler geliyor haftayagüzel güzel geçsin transferin inşallah, sonrada bebekleri kucagina almayı nasip etsin Rabbim...
Kizlar benim de dun transferim oldu,cok sukur embriyolarin hepsi iyiydi kararsiz kaldim bir tane mi iki tane mi transfer edilsin diye,doktor hem ilk deneme hem de zayifsin tek embriyo koyalim dedi ,6 tanesi de donduruldu,olmazsa digerlerini cift koyacak,5 kasim test tarihim ,Allah hepimizin yardimcisi olsun kucagini bos birakmasin kimsenin.yeni anne adaylarimizi cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,darisi basimiza insallah herkese iyi bayramlar simdiden ..q.
inşallah canım ama korkum çoğaldı((((((((((((((8
Ben senin hamile olmani cokk istiyorum yaaaa
hadi hayırlısı canım umrım ikimizde pozitif sonucu alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?