Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Uzulmemek elde degil canim. Ama hayirlisi boyleymis demekki.benimde adet sancilarim var.negatifse ne yapalim.bir daha deneriz canim.zanani gelmemis daha.

Uzulmemek elde degil canim. Ama hayirlisi boyleymis demekki.benimde adet sancilarim var.negatifse ne yapalim.bir daha deneriz canim.zanani gelmemis daha.

Ne guzel bir haber bu.tebrikler...transferimiz ayni gun olmus.benimde arada adet sancilarim oluyor.ben idrar restine cesaret edemedim.kan testi yaptircaktim ondanda vazgectim.cumayi bekleyecegim.

cnm merhaba test tarihlerimiz aynı benimde cumartesi 3 tane 5.gün transferim oldu allah yüzümüzü güldürsün inş

boşuna üzülüyorsun benimde ilk tüp denememde 10.gün kanamam başlamıştı hatta eşim 12.günde zorla götürmüştü kan vermeye ve sonucuma hepimiz şok olmuştuk çünkü tutunmuştu bebeğim yani kanaman yerleşme kanaması olabilir
ayrıca negatif sonuç olanlar genelde test tarihinden 1 hafta sonra anca adet oluyor test gününden önce adetin başlamaz :))
umarım herşey gönlünce olsun umut vermek gibi olucak ama pozitif sonucun öle görünüyo...

Günaydın kızlar.az önce merkezden aradılar yumurta toplamanın 2.günü embriyolarım 9 tane olmuş 1 tanesi orta kalite 8 tanesi 1. kaliteymiş iki günde 4 hücreye bölünmüş.Embriyolog bayan çok iyi dedi o yüzden 5.gün transferi olucak dedi. cumartesi transferim olucak.

sonucumu aldım beta hcg 0.7 negatif.çok moralim bozuk.tekrar 6 aydan önce deneyemem hiç paramız kalmadı umudumda kalmadı herkes hamile herkesin bebeği var ama benim biryanım eksik..herşey için bana desteğiniz için tüm topik arkadaşlarıma tşk ediyorum ekim topiğinden mutsuz bi şekilde ayrılıyorum hakkınızı helal edin allah herşeyi gönlünüzce versin.kahramanmaraştan NURAY

canım kendini bukadar çabuk bırakma benim kendiliğinden oluşmuş 3 gebeliğim var malesef hepsini kaybettim 1 senedir de deniyoruz arada 2 aşılama yapıldı o kadar umutluyduk tutmadı doktorum da şaşırdı ama olmuyo ama bebeği kaybetmek çok ktü bi durum şimdi dua ederken allahım yaşayacaksa hayırlıysa ver diye biliyorum zor bi süreç maddi manevi bizide çok yıktı ama lütfen kendini bırakma bak yazmıştım kuzenimin sperm sayısı neredeyse 0 dı 2 kez tüp bebek denendi aşılama dahi yapılması tutmadı sonra eşinin babası vefat etti eşi ayına hamile kaldı bizim içinde zaman var diyorum ama stres yapma allahtan hayırsını iste bizi bizden daha iyi anlayan yoktu burda bırakma kendini canım bi bakmışsın kendiliğinden olmuş allah çook büyük...

Canım benim lütfen böyle şeyler söyleme, şimdi ne desem acın hafiflemeyecek biliyorum ama bak ben ameliyat oldum, sayısız hap, iğne ilaç kullandım, 3 defa tüp bebek denedim, hep olumsuz sonuç aldım, üzülmedim mi, çok üzüldüm ağladım, hatta 3 denememde yumurtalarım boş çıktı, pes etmeyi bile düşündüm ama hiç isyan etmedim, zamanı gelmemiş, hayırlısı değilmiş dedim hep, bak bugün arife, bi yasin oku, ben öyle yaptım dua ettim hep şükür ettim, evimde mutlu huzurlu sağlıklı olduğum için ve Rabbim tevekkül et, laf olsun diye değil ama tamamen ona teslim et kendini, ondan iste, ona herşey kolay, ol derse olur, inşallah en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip edecek, sana, bana ve isteyen herkese

((( çok üzüldüm hiç beklemiyordum ama herşeyin hayırlısı böyle düşün rabbim 6 ay beklemeden kendiliğinden göndersin meleğini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

bende transfer tarihimi öğrendim
rahim duvarım 9 mm olmuş bile pazartesi yapalım dedi doktorum bize uygun olmayınca çarşambaya aldı haftaya bu gün bebeklerimi almış olucam rabbim yardımcım ve hepimizin yardımcısı olsun

Hadi bakalım tatlım, bebisler geliyor haftaya güzel güzel geçsin transferin inşallah, sonrada bebekleri kucagina almayı nasip etsin Rabbim...

Cnm bise sorcam sana 2 embriyo yasak dedi doktor bana yasin 35 den kucuk ve ilk deneme dedi.senin ki nasil sormus tek mi yapim cift mi yapim diye?

Herkeze iyi bayramlar

inşallah evlatsız geçirdiğimiz son bayramımız olur rabbim bebeklerle süsler evlerimizi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…