kızlar idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıpta negatif gören yoktur dimi
cnm çok çok özür dilerim şimdi bir arkadaş uyardı o zencefil değil tarçın olacak. ben 3 sene önce yaptığım için unutmuşum.tekrar çok özür dilerim sen zencefil yerine tarçın ekleyip yap olur mu..
Kızlar test sonucum pozitiffffffffff:))) hala inanamıyorum,ama kafamı kurcalayın degerim biraz dusukmus,cuma gunü tekrar test yapicaklar,degerim suan 44 Isallah yükselir ya.suan cok sevinemiyorum bile.size sorum degerimi nasıl yukseltebilirim yardım edermisiniz.
doktor beklediği değerin altında dedi cuma günü için tekrar test istedi.
kızlar idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıpta negatif gören yoktur dimi
Herkese tekrar merhaba bayanlar, Bu sabah Opu yapildi, toplam 7 adet yumurta toplandi. Acikcasi internet sitelerini gezdim sayi olarak az gibi gorunuyor nitekim buna takilmiyorum, tamamen sonuca odaklanmis durumdayim:) Lokal anestezi ile yapildi, o esnada ara ara agri hissettim ancak su anda eve gelip uyudum dinlendim ve iyiyim. Sonuc bekleyenlere, yaptirip da olumlu bir sonuc alamamis olanlara ve yaptiracak olanlara sevgilerimi iletiyorum. Hepimiz bir gun o guzel duyguyu tadacagiz, buna inanalim...
hayirli olsun canimm rabbim gule gule kucagina almani nasip etsin insallah sorunsuz sikintisiz bi sekilde yukselir degerin
Kızlar test sonucum pozitiffffffffff:))) hala inanamıyorum,ama kafamı kurcalayın degerim biraz dusukmus,cuma gunü tekrar test yapicaklar,degerim suan 44 Isallah yükselir ya.suan cok sevinemiyorum bile.size sorum degerimi nasıl yukseltebilirim yardım edermisiniz.
merhaba bende sabah doktordaydim 8 yumurtam oldugunu soyledi cumartesi toplanilacak ben suan sayiya takmis durumdayim benim niye bukadar az yumurtam oluyor anlamiyorum bide pcolu olacam yani:)insallah kaliteleri guzeldir nezaman haber alacaksin durumlari konusunda
doktor beklediği değerin altında dedi cuma günü için tekrar test istedi.
kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.
Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamina erdirsin inşallah, değerin çok güzel benim arkadaşımın 30 çıkmıştı 12. Gün değeri, zaten herkese ikinci testi yapıyorlar, önemli olan ikiye katlamasi, ikinci testi 60 çıktı 14. Gün ve şimdi doğum yaptı hatta oğlu 5 aylık oldudeğeri arttırmak için yapılacak bişey yok dinlenmeye devam, bi de sana tavsiye ikinci testini öğleden sonra yaptır, saatler bile önemliymiş değerin katlamasinda ne kadar geç o kadar iyi ben ikinci testte erkenden yaptım ve değerim fazla yükselmemisti moralim bozulmuştu sende acele etme o yüzden, güzel haberlerini bekliyorum....
merhaba,
hayır folik asit alımıyla adetin hiçbir ilgisi yok. tedaviye başlayacaksanız kullanmaya devam edin bence
Selam tatlım benimde 10. Gün değeri 67, 12. Gün değeri 105, 14. Gün değeri 190 çıktı, ikinci testi düşük bulmuşlardı ama benim hatam ilk testen iki saat önce yaptırmıştım yani 48 saat bile olmamıştı, zaten değerler 48-72 saat arasında ikiye katlar, 3. Testi öğleden sonra yaptım ve yükseldi değerim, ayrıca direk ikiye katlamasina da gerek yokmuş, % 60 bile artsa yeterliymis o yüzden kafana takma ben çok üzmüştüm kendimi sen üzme, hamileliğin tadını çıkar
çok teşekkür ederim.dilerim söylediğiniz gibi çıkar.cuma günü bakıcaz artık.
Canım benimde bugun test günüydü ve baba sonuc 44 pozitif denildi.arkadindan değerimin düşük olduğunu söylediler,cuma gunu banada tekrardan test yapacaklar sabah 9.30 da öğlen 2 de çıkacak sonucum.isalkah ikiye katlanır degerlerimiz senin kaç çıkmıştı degerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?