Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

CAnim oyle desene bugun zencefil koyup yedim aman allahim o neydi oyle mide falan kalmadi bende hala bahsedince urperiyorum cok aciydi :))bugun doktora gettim 8 yumurtam olusmus boyut olarak 14 falan dedi 2gun daha perugon ve suprefacti vuracam cumartesiye toplama islemi gerceklestirilecek lutfen dualarinizi eksik etmeyin rahim kalinligim ise 12 iyimi herhangi bi bilginiz varmi bu konuda

hayirli olsun canimm rabbim gule gule kucagina almani nasip etsin insallah sorunsuz sikintisiz bi sekilde yukselir degerin

doktor beklediği değerin altında dedi cuma günü için tekrar test istedi.

merak etme canim degerin artacak insallah sikma canini ferah tut icini rakamlar gercekten bazen dogruyu yansitmiyor benim annemde tup bebek tedavisi gormustu ve 3. seferinde hamile kaldi ve 2. 3. testine doktor baktiginda degerin dusuk umarim devam edebilir hamilelegin demisti ve ultrasona gittigimizde 5 tane kalp pit pit ediyordu:)

Herkese tekrar merhaba bayanlar, Bu sabah Opu yapildi, toplam 7 adet yumurta toplandi. Acikcasi internet sitelerini gezdim sayi olarak az gibi gorunuyor nitekim buna takilmiyorum, tamamen sonuca odaklanmis durumdayim:) Lokal anestezi ile yapildi, o esnada ara ara agri hissettim ancak su anda eve gelip uyudum dinlendim ve iyiyim. Sonuc bekleyenlere, yaptirip da olumlu bir sonuc alamamis olanlara ve yaptiracak olanlara sevgilerimi iletiyorum. Hepimiz bir gun o guzel duyguyu tadacagiz, buna inanalim...

NEgatifi goren arkadaslar soyleyebilecek bisey bulamiyorum gecmis olsun zor bir durum inanin burda bulunan herkes sizi cok iyi anliyor ama pes etmek yok kendinizi en yakin zamanda toparlayip tekrardan tedaviye baslamalisiniz bizim kaderimizdede evlat sahibi olmak icin savasmak bazi seyleri basarmak gerekiyor demekki rabbim oyle uygun gormus ve basaracaz buna inanmaliyizz bizde mis gibi bebislerimizin kokusunu cekecez en derinden...rabbim hepimizin kucaklarini doldursun insallahh

merhaba bende sabah doktordaydim 8 yumurtam oldugunu soyledi cumartesi toplanilacak ben suan sayiya takmis durumdayim benim niye bukadar az yumurtam oluyor anlamiyorum bide pcolu olacam yani:)insallah kaliteleri guzeldir nezaman haber alacaksin durumlari konusunda

hayirli olsun canimm rabbim gule gule kucagina almani nasip etsin insallah sorunsuz sikintisiz bi sekilde yukselir degerin

Cok tskr ederim iyi dileklerin icin,böyle guzel yorumlar okudukça cok daha büyüyor inancım değerimin articagina dair.isallah Allahım hepimizin kucağını hayırlı,sağlıklı evlatlarla doldurur.

hayırlı olsun canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına inşall

Bence hic takilma, bosver olumlu dusun is olacagina varir, bari o arada kendini heba etme:) Yarin arayip bilgi verecekler durumlari hakkinda, dedigin gibi kaliteleri iyi olsun, sonuc da olumlu olsun daha ne isterim:)

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamina erdirsin inşallah, değerin çok güzel benim arkadaşımın 30 çıkmıştı 12. Gün değeri, zaten herkese ikinci testi yapıyorlar, önemli olan ikiye katlamasi, ikinci testi 60 çıktı 14. Gün ve şimdi doğum yaptı hatta oğlu 5 aylık oldu değeri arttırmak için yapılacak bişey yok dinlenmeye devam, bi de sana tavsiye ikinci testini öğleden sonra yaptır, saatler bile önemliymiş değerin katlamasinda ne kadar geç o kadar iyi ben ikinci testte erkenden yaptım ve değerim fazla yükselmemisti moralim bozulmuştu sende acele etme o yüzden, güzel haberlerini bekliyorum....

doktor beklediği değerin altında dedi cuma günü için tekrar test istedi.

Selam tatlım benimde 10. Gün değeri 67, 12. Gün değeri 105, 14. Gün değeri 190 çıktı, ikinci testi düşük bulmuşlardı ama benim hatam ilk testen iki saat önce yaptırmıştım yani 48 saat bile olmamıştı, zaten değerler 48-72 saat arasında ikiye katlar, 3. Testi öğleden sonra yaptım ve yükseldi değerim, ayrıca direk ikiye katlamasina da gerek yokmuş, % 60 bile artsa yeterliymis o yüzden kafana takma ben çok üzmüştüm kendimi sen üzme, hamileliğin tadını çıkar

Son düzenleme:
kızlar test sonucum negatif çıktı. şimdi adetimi bekleyip bir temizlenip yeniden tazelenme zamanı. işlerime geri dönüp uygun dönemi bekleyip sukredecegim. teşekkürler herkese.

Canım sakın üzmek kendini, toparlan ve yeniden başla, benim 4. Denememdi biliyorsun, seni çok iyi anlıyorum hakkında hayırlısı inşallah...

Canım Isallah dediğin gibi olur.ikinci testi yine sabah verdi benim gittiğim klinik ve öğrenlerinde sonuclarını bildiriyorlar hep.yani bu benim elimde değil ama Isallah değerlerim ikiye katlanır allahım.inanin pozitifi gormekle bitmiyormuş bu isler:))))

çok teşekkür ederim.dilerim söylediğiniz gibi çıkar.cuma günü bakıcaz artık.

çok teşekkür ederim.dilerim söylediğiniz gibi çıkar.cuma günü bakıcaz artık.

Canım benimde bugun test günüydü ve baba sonuc 44 pozitif denildi.arkadindan değerimin düşük olduğunu söylediler,cuma gunu banada tekrardan test yapacaklar sabah 9.30 da öğlen 2 de çıkacak sonucum.isalkah ikiye katlanır degerlerimiz senin kaç çıkmıştı degerin?

hanimlar merhaba,
kasim yolcusu aliyomusunuz araniza??
ben de listede olmak istiyorum
yas 35,sebepsiz infertilite,4.deneme,almanyada yasiyorum.
anne adaylarina sabir ve mutlu sonlar diliyorum

12 gün tes 64 15.gün 92 ikiye katlamadı dilerim seninki katlar her şey yolunda gider.ben cuma tekrar yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…