Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Yaa dimi pozitif daha ilk adım, 2. Test 3. Test, keseyi görme, kalp atışını duyma, ikili test, üçlü test, doğum... Doğduktan sonrada bitmeyecek ki Rabbim nasip ederse kolaylıkla atlatacagiz inşallah hepsini...

ya kızlar ben hareketli avatar paylaşamıyorum yaa:)))nie beceremiyorum aceba

Yaa dimi pozitif daha ilk adım, 2. Test 3. Test, keseyi görme, kalp atışını duyma, ikili test, üçlü test, doğum... Doğduktan sonrada bitmeyecek ki Rabbim nasip ederse kolaylıkla atlatacagiz inşallah hepsini...
Evet canım cok haklisin,hersey yoluna girsinde ben bu düzene raziyim:))) bu günler bile sanki hayal geliyordu bana ama Rabb'ime hamdolsun buguzel haberleri nasip etti bana.darisi isteyen her kadına olsun.

Tebrik ederim cnm insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.cok sevindim guzel haberler ardi arkasina gelio bakalim sirada kim var:)))))

Kizlar bu arada bunu bir siteden kopyaliyorum

(Rahmet kapıları dört gece açılır. O gecelerde yapılan dua reddolmaz. Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi, Berat ve Arefe gecesi.)***[İsfehani]***

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.)***

kizlar arefe gecesinde ve bayramin birinci gunu herzamankinden daha cok dua edelim hepimiz icin...

Merhaba kızlar, bütün pozitif alanları kutluyorum, 2. ve 3. testlerinde deger artışı bekleyenlerede inş olur diyorum, benim gibi test gününü bekleyenlerede sabır diliyorum:) Benimde araştırmalarıma göre arife günü 1000 adet ihlas okuyanın her dileği kabul olurmuş, çok önemli diyolar, inş Rabbim yapmayı nasip eder ve dileklerimizi kabul edip bütün bebek sahibi olmak isteyenlerin kucağını doldurur. Bu arada negatif gören arkadaşlar için Rabbimden sabır ve tekrar güç ve toparlanma diliyorum, inş hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız... Cuma test günüm lütfen dualarınızda beni de eklemeyi unutmayın...

inşallah sen de cuma günü güzel haberleri verirsin cnm ...

mrb arkadaşlar...
çok fazla yazmaya fırsatım olmadı. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. tedavisi olumsuz olanlarında allah bir dahaki tedavilerinde yüzlerini güldürmelerini diliyorum. benimde cumartesi günü 2 tane 5. gün embriyo transferim oldu. 30 ekim test tarihim. heyecanla bekliyorum sonucu. allah benim gibi tüm test gününü bekleyenlerin yüzünü güldürsün.

kızlar günaydın..transferim 15 inde oldu bnm dün gece o kadar çok karnım ağrıdı ki adet olacağım sandım sıkıntıdan hiç uyuyamadım sabah hatta gece yarısı idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik olsa da belirdi..umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..bu kadar erken çıkması normal mi sizce yoksa test mi bozuktu acaba Allahım kafayı yemeden şu 2,3 günde geçseydi hayırlısıyla çok ama çok gerginim...

Kizlar benim de dun transferim oldu,cok sukur embriyolarin hepsi iyiydi kararsiz kaldim bir tane mi iki tane mi transfer edilsin diye,doktor hem ilk deneme hem de zayifsin tek embriyo koyalim dedi ,6 tanesi de donduruldu,olmazsa digerlerini cift koyacak,5 kasim test tarihim ,Allah hepimizin yardimcisi olsun kucagini bos birakmasin kimsenin.yeni anne adaylarimizi cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin,darisi basimiza insallah herkese iyi bayramlar simdiden ..q.

günaydın kızlar size kötü haberim var maalesef adet oldum daha 10.gündeydim ama bildiğiniz adet.şimdi kanvermeye gidecez ama hiç umudum yok karnımda ağrıyo.yani sonucuma kocaman bir NEGATİF yazın.moralim çok bozuk allah benim dualarımı kabul etmiyyo çok üzülüyorum.ben şimdi insanlara ne anlatacam ençokda onu düşünüyorum

ahh canım yaa ben de çok üzüldümm lütfen çok yıpratma kendini hayırlısı buymuş diye düşün karamsarlığa kapılma bak en azından tüp bebek şansımız var hiç şansı olmayan insanlar biliyorum kendini biraz toparlar bir daha denersiniz...insanları da düşünme kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin takma kafana onları da..

Az once hastaneden aradilar, dun yazmistim size 7 tane toplandi diye, 5 tanesi dollenmis ve Cuma gunu de transfere gidicem insallah . Dua edin bayanlar, ben buradaki herkes icin dua ediyorum. Kalpten istenen her duanizin gercek olmasi dilegiyle...

Transfer günlerimiz aynı, inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz, ben kararlıyım hiç test yapmıyacam zaten evde hiç test yok, tatile de girdik eczaneler kapalı olur alamam:) Cuma gününü bekliyorum, benimde adet agrısı gibi karnım ve belim agrıyor üzülüyorum(

Belki lekenmedir, doktora gitmeden üzme kendini nolur, inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder, benimde test günüm cuma ve adet agrılarım var korkuyorum, test günüm zaten tahmini adet günüm okadar dua ediyoruz rabbim kabul etmiyecegi duanın yapılmasını nasip etmezmiş, bunu düşünerek teslim olalım inşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz, sende test sonucunu yaz buraya lütfen.. Allaha emanet ol... içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…