Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar bugün 4. gün beklemek çok zor gerçektende allah hepimizin yardımcısı olsun...bir hafta gözümde ne kadar büyüdü ne kadar da uzak..oysaki son 2 ayımı hatırlamıyorum ben,noolur duaaa

tuanacim gercekten o bekleyisin stresi cok daha fazla olmali allah yardimcin olsun gunler su gibi gecsin ins sonundada guzel haberini alirsin

Dilerimki vardir canim insallah allah kavusturur senide bebegine

Sali gunu o guzel haberi alirsin ins, gonlunu ferah tut

selam canim,ben de almanyada yasiyorum.senide almanyada sanmistim:)
bence sen yarin niye 2. gün transferi yaptiklarini sor..isi cok fazla sansa birakiyorlar.kac tane transfer edecekler?

kızlar bugün 4. gün beklemek çok zor gerçektende allah hepimizin yardımcısı olsun...bir hafta gözümde ne kadar büyüdü ne kadar da uzak..oysaki son 2 ayımı hatırlamıyorum ben,noolur duaaa

:)canim günlerini kendini hamile farzederek pozitif düsünerek yasa.zaten son iki günde test stresiyle bol bol bogusuyor insan.sen simdilik bugünü düsünerek elinden geleni yaparak yasa.Allah yardimcin olsun..

tuanacim gercekten o bekleyisin stresi cok daha fazla olmali allah yardimcin olsun gunler su gibi gecsin ins sonundada guzel haberini alirsin
sağol cnm benim inşallah inşallah..

:)canim günlerini kendini hamile farzederek pozitif düsünerek yasa.zaten son iki günde test stresiyle bol bol bogusuyor insan.sen simdilik bugünü düsünerek elinden geleni yaparak yasa.Allah yardimcin olsun..

çok doğrusun arkadaşım bol bol dua ediyorum,onları hayal ediyorum,zatn test günüm pazara geliyor inşallah yaptırabilirim...allah hepimizin gönlüne göre versin...ben ikiz istiyorum mesela:))))

kızlar merhaba dün transferim yapıldı benim. iki adet embriyo konuldu. 4 ab kalitesinde. bana verilen kağıtta embriyo kalitesi 4 ab yazıyo anlamını bilen ??

Canım benim embryomdada aynısı yazıyordu,Dr sorduğumda kaliteleri iyi dedi ve ben suan hamileyim, hemde ikinci gun embriyosu ve 4 hucrelilerdi.İsallah seninkilerde sana tutunurlar ve en kısa zamanda hayırlı haberleri verirsin.

Ayni duygulari yasamisiz bende ayni seyi dusunuyorum ama dedigin gibi sonra kac senedir olmamis simdimi olcak diyorum yani biz hamileligin belirtilerini simdiden en ust duzeyde yasiyoruz:)allah devamini getirmemizide nasip eder insallah

Ve ben bugün adet oldum demek ki bunca zaman olmamasının bir nedeni varmış ki yine olmadı :) Kih kih. Neyse başlıyoruz bakalım yumurta büyütmeye. Son 2 hafta.

Canım dualarım seninle. Transfer konularını bilmediğim için o konuda yorum yapmayacağım ama inşallah pozitifi görürsün.

Uzun protokolde lucrin kullanan arkadaşlar sizde reglinizde değişiklik oldu mu?

Benim ağrısız, az miktarda ve açık turuncu oldu. Hiç normale benzemiyor.

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün...

canım senin fertijin de yaptıracağını okudum bilmiyorum belki tedavin başlamıştır hayırlısı olsun, ben daha sonuç almadım bekliyorum :)su anda kendi merkezimden memnunum
ama fertijin özlellikle sebepsiz infetilite üzerinde de duruyormuş lenfosit aşısı vb.merka etim nasıl bir yer memnunmusun ve yazabilirsen hastane ne kadar ücret alıyor ilaç hariç?

canım evet fertijindeyim eşimin hastası tavsiye etmiş orada lenfosit aşısıyla hamile kalmış kendi doktorumuzu bırakıp oraya gittik.seval hanımla konuştuk çok ilgilendi sağolsun tedaviye başladık... benim 3 kaybım var biliyosun hemen lenfosit aşısı önerdi 3 tane aşı oldum 3 aşıdan sonra tüp bebek yapılıyo ben adetimi bekliyorum olmadım daha inşallah bi kaç güne başlıcaz teaviye....ama eşim aşıdan çok ümitli doğru olduğunu düşünürüz aşıların bi tanesi 450 dolar diye biliyorum tl de olabilir ama tüp bebeğe 2000 euro artı ilaçlar dediler eğer tutarsa 2 tane daha lenfosit aşısı yapılacak benden başka tahlil istemediler çünkü heşey yaptırmıştık genetik tarama dahil bi sorun çıkmadı o yüzden hemen aşı dedi seval hanım bide histeroskobi yapıldı onuda daha önce yaptırtmıştım sorun yok demişti doktorum ama az da olsa rahimde yapışılık varmış onu düzelttiler daha önceki görmemişti merkez çok sıcak bi yer değil bence ama farklı tedavileri var direk sonuca yönelikler oyalamıyolar bence ben memnunum canım ama inşallahh gerek kalmaz olumlu sonucu alırsın daha fazla uğraşmazsın canım benim bildiklerim bunlar allahım daha fazla fazla aratmasın canım tedavin inşalllahhhh güzel haberlerle biter başka yere gerek kalmaz:)))

selam canim,ben de almanyada yasiyorum.senide almanyada sanmistim:)
bence sen yarin niye 2. gün transferi yaptiklarini sor..isi cok fazla sansa birakiyorlar.kac tane transfer edecekler?

Sorarim ama sanmiyorum tatmin edici bi cvp alim ,ikiz gebeligi onlemek icin tek embriyo transfer ediyorlarmis almanyadada boyle bi kural varmi ? yarin hayirli ve guzel haberleri duymaya cok ihtiyacim var rabbim yardimcimiz olsun dualarinizda benide unutmayin lutfen

Canim doktorum bu igneler bazi insanlarda adet olmayi engelliyor bazilarininda cok kanamali adet gordugunu ve buna hazirlikli olmam gerektigini soylemisti ama yinede doktoruna sor derim .insallah hepimiz pozitifi goruruz ve bu topigi anneler topigine cevirirz

sağol canım benim de bir dış gebelik ve iki kimyasal gebeliğim var histereskopi yapılmadı, bu tutmazsa eğer yapılacak inşallah gerek kalmaz ama olurda tutmazsa ,bir de inşallah sen de olumlu sonuç alırsan allahın izniyle orayla görüşmeyi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun canım sağol ...

kızlar birkaç gündür giremedim gezip tozmadan:))
hamile kalan arkadaşlarımızı çok kutluyorumm hayırlı ugurlu olsunnn Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallahhhh
ben de 5 6 gündür iğnelerimi vuruluyorum çok korkuyordum ama hiç acımıyormus morluğum filan da yok:)

canım inşallah gerek kalmaz diyorum sağlıklı olur bebeğin...

hadi bakalım tedavin hayırlı olsun karnın bebiş dolsun:)))elin yumuşakmış desene:))))

bugün 5. gün....saymıyım diorum ama gözümü açaraçmaz hatırlıyorum tabiki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…