- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
:))sikma canini bak ugrasmissin ama olmamis allah bu zamani istemis demekki...Benimki dil okulu canim son sinifim kaldi ama bunda cakacam gibime geliyor:))Ben bunda stresleniyom acaba senin durumunda olsam ne yapcam ama dun annemden epey azar isittim bosverecem bebegimi olsunda okulum kalsin onemli degil ama bu var kaybettimmi meslek yolum kapanabilir ...rabbim senin yardimcin olsun ins sinavinida bebisinide alirsin senin bolum ne
ben hukuk okuyorum cnm 8 tane sınavım var(((benim kalma lüksüm yok en çok ertelemiş olurum çocuk oluncada daha zor olur paşa paşa şimdi geçmek (
:))sikma canini bak ugrasmissin ama olmamis allah bu zamani istemis demekki...Benimki dil okulu canim son sinifim kaldi ama bunda cakacam gibime geliyor:))Ben bunda stresleniyom acaba senin durumunda olsam ne yapcam ama dun annemden epey azar isittim bosverecem bebegimi olsunda okulum kalsin onemli degil ama bu var kaybettimmi meslek yolum kapanabilir ...rabbim senin yardimcin olsun ins sinavinida bebisinide alirsin senin bolum ne
cnm hukuk okuyorum bende(8 tane sınavım var biride test tarihimden sonra,üzülmeye sevinmeye bile vaktim yok..erteleme lüksüm yok kalırsa biterim,kalmak çözüm değilki ertelemiş oluruz çocuk oluncada sınava girmek daha zor olur..iyisi şimdi paşa paşa geçmek..allahım yardımcımız olsun çektiğimiz zorlukları görüyor
aynen oyle hemen ver su sinavlarinida bebegin geldikten sonra butun zamanini ona ayir onunla ilgilen zaten o zorla ilgilendirmesinide bilir ondanda emin olalim:)ben oyle dusunuyorum bebegim gelsin belki ben bir yil evden cikmam:))
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır
hayırsız nerelerdesın sen bakım :)) senı facade göremedım burda buldum :)net düzelmedımı hala. gelışmelerden haberdar et benı canım yolun açık olsun inş her zamn duamdasın canım :)öpüyorum seni
kızlar c.tesi 12.gün test sonucum 140 idi.p.tesi yani 2 gün sonra testi tekrar yaptıramadım salı günü yani bugün yaptırdım farklı bir hastanede yapıldı yalnız bu sonuç 314 çıktı merkezden biraz az yükselmiş moralini bozma 2 gün sonra tekrar yaptır dediler sizce çokmu vahim durumum bu şekilde olup gebelği devam eden var mı
canım bence güzel ptesi 280 olması lazımdı salı için 314 güzel bi değer takma kafana iyi düşün iyi olsun değerin gayet iyi bence
kızlar c.tesi 12.gün test sonucum 140 idi.p.tesi yani 2 gün sonra testi tekrar yaptıramadım salı günü yani bugün yaptırdım farklı bir hastanede yapıldı yalnız bu sonuç 314 çıktı merkezden biraz az yükselmiş moralini bozma 2 gün sonra tekrar yaptır dediler sizce çokmu vahim durumum bu şekilde olup gebelği devam eden var mı
slm kızlar. test sonucum 63.4 çıktı. transferden sonra 10. günümdü. 5. gün embriyosu. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. perşembe tekrar test var. bide benim normal bir gebeliğim var. onda değer çok yüksekti. normal ile tüp arasında fark oluyor mu acaba.[/dep
değerin gayet güzel..10.günde 40 lı50 li değerlerde iyi kabul ediliyo ki seninki gayet güzel..inşallah bir sorun çıkmaz bebeğini kucağına alırsın
kızlarr bana yardım edin ..sabah yazdıgım gibi dun gece 1 de ovitrelle çatlatma iğnemi oldum yarın da aşılama olacak kısmetse öğlen 1de ama
şuanda inanılmaz bir baş ağrım var , vücut ısım da yükseldi ...belki de heyecandan da olmuş olabilir ilk aşılamam olacak çünkü hayırlısıyla ...
ovitrelle iğne yaptıranınız var mı sizde yan etkileri nelerdi ?
slm kızlar. test sonucum 63.4 çıktı. transferden sonra 10. günümdü. 5. gün embriyosu. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. perşembe tekrar test var. bide benim normal bir gebeliğim var. onda değer çok yüksekti. normal ile tüp arasında fark oluyor mu acaba.[/dep
değerin gayet güzel..10.günde 40 lı50 li değerlerde iyi kabul ediliyo ki seninki gayet güzel..inşallah bir sorun çıkmaz bebeğini kucağına alırsın
biraz da olsa içim rahatladı. ilk başta çok üzülmüştüm. perşembe katlanırsa sorun olmaz heralde.
biraz da olsa içim rahatladı. ilk başta çok üzülmüştüm. perşembe katlanırsa sorun olmaz heralde.
olmaz olmaz inşallah allahın izniyle korkma sen:))))
walla moral oldun canım inşallah dediğn gibi olur o kadar korktum ki anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?