Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

cnm hukuk okuyorum bende(8 tane sınavım var biride test tarihimden sonra,üzülmeye sevinmeye bile vaktim yok..erteleme lüksüm yok kalırsa biterim,kalmak çözüm değilki ertelemiş oluruz çocuk oluncada sınava girmek daha zor olur..iyisi şimdi paşa paşa geçmek..allahım yardımcımız olsun çektiğimiz zorlukları görüyor

aynen oyle hemen ver su sinavlarinida bebegin geldikten sonra butun zamanini ona ayir onunla ilgilen zaten o zorla ilgilendirmesinide bilir ondanda emin olalim:)ben oyle dusunuyorum bebegim gelsin belki ben bir yil evden cikmam:))

aynen oyle hemen ver su sinavlarinida bebegin geldikten sonra butun zamanini ona ayir onunla ilgilen zaten o zorla ilgilendirmesinide bilir ondanda emin olalim:)ben oyle dusunuyorum bebegim gelsin belki ben bir yil evden cikmam:))

ayyy bebişlerimiz bi bize gelse bende hiç çıkmam inan,onlar varken hiç birşeye ihtiyaç duyabilcağimi sanmıyorum:)))sadece sınavlara gider gelirim hiç yanlarından ayrılmam ah o günler bi gelse dediğin gibi zorla ilgilendirirler kendileriyle şımarıklar

kızlar c.tesi 12.gün test sonucum 140 idi.p.tesi yani 2 gün sonra testi tekrar yaptıramadım salı günü yani bugün yaptırdım farklı bir hastanede yapıldı yalnız bu sonuç 314 çıktı merkezden biraz az yükselmiş moralini bozma 2 gün sonra tekrar yaptır dediler sizce çokmu vahim durumum bu şekilde olup gebelği devam eden var mı

arkadaşlarr benimde dün opum vardı ve 28 yumurtam toplandı 17si döllenebildi bakalım nasıl gelişicekler çokk heyecanlı ve meraklıyım inşlh herşey güzül gider ve herpimizin evinden bebek sesleri yükselirrr rabbim emeklerimizi boşa çıkrmasın

canım bence güzel ptesi 280 olması lazımdı salı için 314 güzel bi değer takma kafana iyi düşün iyi olsun değerin gayet iyi bence

Son düzenleme:

bn olumsuz bişey olduğunu düşünmüyorum..daha tecrübeli kızlar sabah yapılan testte bakılan değerle, akşam üzeri bile farkediyor diyolar,belki şimdi gitsen yaptırsan yüksek çıkıcak..inşallah hiçbir sorun olmadan bebişlerini kucağına alırsın değerlerinde gayet güzel

slm kızlar. test sonucum 63.4 çıktı. transferden sonra 10. günümdü. 5. gün embriyosu. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. perşembe tekrar test var. bide benim normal bir gebeliğim var. onda değer çok yüksekti. normal ile tüp arasında fark oluyor mu acaba.

kızlarr bana yardım edin ..sabah yazdıgım gibi dun gece 1 de ovitrelle çatlatma iğnemi oldum yarın da aşılama olacak kısmetse öğlen 1de ama
şuanda inanılmaz bir baş ağrım var , vücut ısım da yükseldi ...belki de heyecandan da olmuş olabilir ilk aşılamam olacak çünkü hayırlısıyla ...
ovitrelle iğne yaptıranınız var mı sizde yan etkileri nelerdi ?

kızlarr bana yardım edin ..sabah yazdıgım gibi dun gece 1 de ovitrelle çatlatma iğnemi oldum yarın da aşılama olacak kısmetse öğlen 1de ama
şuanda inanılmaz bir baş ağrım var , vücut ısım da yükseldi ...belki de heyecandan da olmuş olabilir ilk aşılamam olacak çünkü hayırlısıyla ...
ovitrelle iğne yaptıranınız var mı sizde yan etkileri nelerdi ?

benimde yumurta toplama dönemi 2 gün geçmeden başım çok ağrımıştı evet otriville yapmış olabilir..hiç ilaca bağlamamıştım ama sen söyleyince aklıma geldi...ilaç yapmış olabilir tabiki herkezin hikayesi ,her ilacın herkezde etkileri farklı..hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider bebişlerin tutunurlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…