- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır
kizlar hamileliginiz hayirli ugurlu olsunAllahim tamamina erdirsin darisida bizlere olsun
slm kızlar. test sonucum 63.4 çıktı. transferden sonra 10. günümdü. 5. gün embriyosu. doktor hamilesin dedi ama ben pek güvenemiyorum. kimyasal olmasından korkuyorum. perşembe tekrar test var. bide benim normal bir gebeliğim var. onda değer çok yüksekti. normal ile tüp arasında fark oluyor mu acaba.[/dep
değerin gayet güzel..10.günde 40 lı50 li değerlerde iyi kabul ediliyo ki seninki gayet güzel..inşallah bir sorun çıkmaz bebeğini kucağına alırsın
olmaz olmaz inşallah allahın izniyle korkma sen:))))
cnm korkma değerin iyi hem boşver düşünme keyfini çıkar hamileliğin.... iyi düşün iyi olsun tatlım...
sağolun kızlar. yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.
Canim hayirli olsun.bende tolga hocanin hastasiydim.simdi beklemedeyim sana özelden msj atacaktim ama atamadim...
cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
slm arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama negatif çıktı( doktor bana yumurtalarımın çok çatladıgı için tutmadı dedi ve pazar günü b-hcg hormonum 7,09 iken bugün 5 çıktı doktor bana 2-3 güne kadar adet olmazsan ara dedi ama o morel mozukluguyla aklıma hiç bi soru gelmedi sormak için çok merak ediyorum hormon degeri neden düştü neden yumurtalıklarım çok iyi oldugundan aşılamadan tüp bebege geçtiler şimdi ise tüp bebekten aşılamaya gececegimizi söyledi kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun yalvarıyorum yoksa kafayı yicem
canım geçmiş olsun karışık bişii olmuş anlamadım inan hangi merkeze gidiyosun untma her işte bi hayır vardır tatlım ne desem faydası yok biliyorum ama ben bunu bizim sınavımız gibi görüyorum zor bi sınav alah hakkımızda hayırlısını versin canm
cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
slm arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama negatif çıktı( doktor bana yumurtalarımın çok çatladıgı için tutmadı dedi ve pazar günü b-hcg hormonum 7,09 iken bugün 5 çıktı doktor bana 2-3 güne kadar adet olmazsan ara dedi ama o morel mozukluguyla aklıma hiç bi soru gelmedi sormak için çok merak ediyorum hormon degeri neden düştü neden yumurtalıklarım çok iyi oldugundan aşılamadan tüp bebege geçtiler şimdi ise tüp bebekten aşılamaya gececegimizi söyledi kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun yalvarıyorum yoksa kafayı yicem (
amiinnn amiiinnnkizlar hayirli olsun rabbim gule gule kucaginiza almayida nasip etsinn darisi biz isteyen bekleyenlerin basina
inşallah bebebişlerin seninledir güzel güzel tutunmuşlardır annelerinecok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
çok çok geçmiş olsunslm arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama negatif çıktı( doktor bana yumurtalarımın çok çatladıgı için tutmadı dedi ve pazar günü b-hcg hormonum 7,09 iken bugün 5 çıktı doktor bana 2-3 güne kadar adet olmazsan ara dedi ama o morel mozukluguyla aklıma hiç bi soru gelmedi sormak için çok merak ediyorum hormon degeri neden düştü neden yumurtalıklarım çok iyi oldugundan aşılamadan tüp bebege geçtiler şimdi ise tüp bebekten aşılamaya gececegimizi söyledi kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun yalvarıyorum yoksa kafayı yicem (
kizlar hayirli olsun rabbim gule gule kucaginiza almayida nasip etsinn darisi biz isteyen bekleyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?