Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kizlar hamileliginiz hayirli ugurlu olsunAllahim tamamina erdirsin darisida bizlere olsun

Canim hayirli olsun.bende tolga hocanin hastasiydim.simdi beklemedeyim sana özelden msj atacaktim ama atamadim...

cnm çok saol tolga hoca gerçekten mükemmel bi insan onu tanıdıgım için çok şanslıyım senin transferin oldu sanırım bekliyosun rabbim yüzünü güldürsün sormak istedigin bişey olursa cevaplarım

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

slm arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama negatif çıktı ( doktor bana yumurtalarımın çok çatladıgı için tutmadı dedi ve pazar günü b-hcg hormonum 7,09 iken bugün 5 çıktı doktor bana 2-3 güne kadar adet olmazsan ara dedi ama o morel mozukluguyla aklıma hiç bi soru gelmedi sormak için çok merak ediyorum hormon degeri neden düştü neden yumurtalıklarım çok iyi oldugundan aşılamadan tüp bebege geçtiler şimdi ise tüp bebekten aşılamaya gececegimizi söyledi kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun yalvarıyorum yoksa kafayı yicem (

cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

pozitif düşün pozitif olsun senin iki embriyo transferin olmuştu sanırım yarın bize güzel haberler vericeksin inşlh:)))

Son düzenleme:

Canim sordugun sorular hakkinda hicbir bilgim yok ama bence yarin doktorunu ara ve bunlari tek tek sor...Negatif icinde bilmiyorum ne desek faydasiz ama gucunu toplayip tekrardan bu yola bas koy(ve bunuda biliyorum bunlarin hepsi dile kolay gelen seyler)... eminimki sonunda melegine kavusacan ama ins rabbim bu sureci uzun tutmaz allah yardimcin olsun ins

cok cok gecmis olsun.negatif olma sebebinden hic bisey anlayamadim.yardimci olamayacagim. ama ...önce bi sakinles canim.eger doktoruna güveniyorsan senin yerine onun düsünüp karar vermesine izin ver..yok güvenmiyorsan biraz zaman tani kendine sonra ne yapacagina karar ver canim.yani icine sinmeyen durumlar varsa acele etme..

Slm kızlar, süleymaniye doğum evinde 2.tüp bebeğimi yaptırdım.Dört yumurtadan birini döllediler kaliteli güzel bir embrio oluştuğunu söylediler.23 Ekim test günümdü fakat 21 Ekim gecesi kanamam oldu adet oluyorum tutmadı diye düşündüm.Sabah hastaneye gittim kanda gebelik test sonucuna baktılar 54,6 gebesin fakat düşük tehliken var 2 gün sonra tekrar teste gel değerler artmıyorsa bebek düşüyor demektir dediler.Evde 3 gün boyunca tuvalet harici kalkmadan yattım 1,5 gün normal kanamam vardı sonrası az az oldu.İki gün sonra gittiğimde değer 8,78 e düşmüştü bebek düşüyor dediler.Hala gebe gözüktüğüm için içerİde parça kalmasın diye 2 gün sonra tekrar teste gittim oran 2 ye inmişti ve gebelik son buldu maalesefffff.Çok kısa sürelide olsa hamile olduğumu bilmek eşim ve benim için güzel bir duyguydu.Beş aşılama, 2 tüp bebek bunca uğraşın sonunda bir adımda olsa ilerlediğimizi görebilmek tesellimiz oldu.Yumurta rezervi azlığım olduğu için (amh değerim 0.56), Üç ay sonra 3.tüp bebeği denemeyi düşünüyoruz.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin...

Kızlar transferimin 5.günündeyim. 6 kasım test tarihim. 10 kasımda olası adet tarihim inşallah olmazda..benim kasıklarımda batmalar oluyo ter basıyo sürekli. sizler transferinizin 5 - 6 günlerinde neler yaşadınız? Kızlar bide sonucu pozitif olanlar, kaçıncı gün transferi ve kaç embriyo konulmuştu sizlere çok merak ediyorum.Bana 5.gün 1. kalite-2 adet embriyo konuldu.ben ilk 3 gün sırtüstü filanda yatamadım hep yan yattım. çünkü progesteron iğneleri vurulduğum için kalçam çok ağrıyo dayanılcak gibi değil buda etkilermi sizce sonucu siz hep sırtüstümü yattınız nasıl geçirdiniz geçiriyosunuz yada bu süreci nolur bişeyler yazın çizin paylaşın.

kizlar hayirli olsun rabbim gule gule kucaginiza almayida nasip etsinn darisi biz isteyen bekleyenlerin basina
amiinnn amiiinnn
inşallah bebebişlerin seninledir güzel güzel tutunmuşlardır annelerineeşinin doğum gününe gelmeside süper olmuş haniii
çok çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun,insanın aklına gelmez tabii olumsuzu duyduktan sonra kolaymı onu kabullenmek,başka doktorlarlada görüş başkalarınada danış istersen deneme tahtasımı bu o olmadı bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…