Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

amin cnm inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin . silik çizgin varsa bence kesin hamileisn ama inşalllah değerlerin güzel çıkar

Merhaba
Bende gecen yil 0.4 celexane veya fragmin 5000 kullanmistim.
pihtilasma sorunum olmadigi halde tup bebek gebelikleri genellikle istirahat modunda gectigi icin onlem amacli veriliyor.
Icin rahat etsin bir sakincasi yok

çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm ((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((((((((((

Gecmis olsun
Dr la konustunmu belki transfer oncesi alinabilecek bir tedbir vardir
insallah o gune kadar toparlarsin
Bol bol mandalina portakal ve limon karisimi sivi tuketmeye calis ve bol limonlu ihlamur

Gecmis olsun
hateketli bir vucudun birden yataa baglanmasinin engellenemez yan etkisi
Metobolizma alt ust oluyor bir anda
Sana nacizane tavsiyem
Sabahlari ac karnina 2 bardak ilik suyla basla gune
Yemeklerini sebze agirlikli ve sadece zeytinyagi ile pisir ve bol yagli salatalar tuket
Birde birkac kayisi ve murdum erigi yemege calis gun arasinda
Zeytinyagli pirasada tek basina pisirildiginde pirinc ve havucsuz cok iyi geliyor
Insallah bir faydasi olur

mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Benim de silik pembe cikmisti. Cok silik bisey yok demistim. Testi cubugunu yerde unutmusum bikac saat sonra acik pembenin koyulastigini gordum. Hamile oldugumu gunler sonra ogrendim.

Ben de hamilesin diyorum.

Gerci saliyi bekliyorum demissin. Iste sali geldi bile!

kızlarrr gece 1de ovitrelle iğnemi oldum hafif karın ağrım var sanırım yumurtlama başlangıç işareti ,
yarın öğlen 1 de aşılamam var hayırlısıyla ...

allah hepimizin dualarını kabul etsin ..

Merhaba
Bende gecen yil 0.4 celexane veya fragmin 5000 kullanmistim.
pihtilasma sorunum olmadigi halde tup bebek gebelikleri genellikle istirahat modunda gectigi icin onlem amacli veriliyor.
Icin rahat etsin bir sakincasi yok

ewt cnm bende clexan kullanıyorum benim çok az düzeyde pıhtılaşma ama yinede doktorum tedbir amaçlı kullanmamı istedi

mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.

cnm merhaba seninle test günümüz aynı benimde idrarda 9.günüm yani dün silik çıktı 2.çizgi ama ben yinede ümitlenemiyorum inş ikimizinde pozitiftir

Kızlar yokmu icimi rahatlatacak guzel sözleriniz.cok endiseliyim((

hadi bakalım inşLLah hamilesindir:)))))
günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen

ayyy ok heyecanlı..kendimi senin yerinde hissettim:)))ama benim daha 5 günüm var(((inşallah pozitiftir hadi bakalım

Kızlar yokmu icimi rahatlatacak guzel sözleriniz.cok endiseliyim((

cnm ne güzel pozitifi görmüşsün tadını çıkarsana:)))kimyasal gebelik olsa 2 .kan testinde çıkardı..yani hcg değeri başka sebepten yükseliyor ama ikinci testte ikiye katlamıyor o zaman oluyor kimyasal gebelik..sen hamilesin 1 haftada zaman geçmiş kimyasal olman imkansız korkma sen:))))belirtilerin de var ayrıca

öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun Nasılsın bakıyım:) bayram sürecinde girmedim kk şimid geçmişi dönük bi okuyum kimler hamile transferi olanlar... inşlhh bol hamişli topiğimiz olur

evet canim ve benimde sinavim var haftaya sali hem cocuk hem sinav stresi hic cekilmiyor ya bende calisiyim diyorum ama aklim hic almiyorrki:))
bilmezmiyim sen onu bana sor:))sırf bu yüzden yazın yapıcaktım, ağustosta kistim çıktı erteledik,eylülde dokorum yurt dışındaydı ekime kaldı..bir senedir uğraşıyorum bu tarihi ben belirlemedim,hiç birşeyi planlayamıyorum yönlendiremiyorum,rabbim bizim için en hayırlısını biliyor...sen ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın???

Ayy canımsin ya Allah razı olsun senden icimi rahatlattin,cok TSK ederim ya.ben bilmediğim icin kimyasal gebelik nasıl cok endişelendim oyuzden.isallah cima gunu guzel haberler alirimda sizinle paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…