kızlar bişey sorcam bende kan pıhtılaşması yok ama transferden sonra hergün oksapar diye bir iğne vuruyorum göbekten clexane ile aynıymış kan sulandırıcı pıhtılaşmayı engellemek için benim gibi kan pıhtılaşması olmayıp vurulan var mı ki acaba ?
mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.
çok kötüyümmmmmmmmmmmmmm((((( çok fena grip oldum çarşamba transferim var nasıl atlatıcam yarına kadar bu gribi bennnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((((((((((
kızlar transferimin 3.günü 6 .kasım test tarihim.ama ben kabız oldum çok fenayım. o kadar sıvı almama ragmen hemde.doktorumu aradık bi ilaç verdi ishal yapması için onu içtim ama tık yok. Umudumda kalmadı progesteron iğneleri çok canımı yakıyo sırtüstü bile yatamıyorum.geceleri hep ağlıyorum sabahlıyoruz eşimle.hiç böle olucağını hayal etmemiştim ben kuzucuklarımla konuşmayı hayal ettim hep ama sanki yok gibiler bişey hissetmiyorum..
mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.
Merhaba
Bende gecen yil 0.4 celexane veya fragmin 5000 kullanmistim.
pihtilasma sorunum olmadigi halde tup bebek gebelikleri genellikle istirahat modunda gectigi icin onlem amacli veriliyor.
Icin rahat etsin bir sakincasi yok
günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Slm kızlar nasilsiniz? Ne var neyok son gelişmeler neler:)))) ben gecenhafta pozitifi gorenlerdenim hamdolsun.allahim isteyen herkese nasip etsin.fakat benim pozitiften sonra hiç bir belirtim yok goguslerim cok acıyor o var bide bazen kasıklarımda ağrılar var ara arada belimde bukadar yani.ama ne bir bas dönmesi ne bir mide yanmadı yada uyku halı halsizlik bunlar yok.Cuma gunu Dr da randevum var ilk görüşme Isallah hersey yolunda gidiyordur.kizlar pozitifi goruptte ilk kontrole gidene kadar benim gibi seyler yaşayan varmi ya ?nolur bana bir guzel seyler söyleyin cok ihtiyacım var((( bide birkaç arkadasın kimyasal gebeliğini okuyunca cok etkilendim ya ( o nasıl oluyor ki ?
hadi bakalım inşLLah hamilesindir:)))))mrb kızlar. benim de yarın test günüm. idrarda silik pembe çıkıyor ama asıl yarın belli olacak. çok heyecanlıyım. allah tüm test sonucunu bekleyenlerin ve bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.
günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar yokmu icimi rahatlatacak guzel sözleriniz.cok endiseliyim((
hadi bakalım inşLLah hamilesindir:)))))
ayyy ok heyecanlı..kendimi senin yerinde hissettim:)))ama benim daha 5 günüm var(((inşallah pozitiftir hadi bakalım
Canım Isallah guzel haberler alırsın,Allahim Isallah yüzünü güldürür .Amin. Bekliyoruz guzel haberini
bilmezmiyim sen onu bana sor:))sırf bu yüzden yazın yapıcaktım, ağustosta kistim çıktı erteledik,eylülde dokorum yurt dışındaydı ekime kaldı..bir senedir uğraşıyorum bu tarihi ben belirlemedim,hiç birşeyi planlayamıyorum yönlendiremiyorum,rabbim bizim için en hayırlısını biliyor...sen ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın???evet canim ve benimde sinavim var haftaya sali hem cocuk hem sinav stresi hic cekilmiyor ya bende calisiyim diyorum ama aklim hic almiyorrki:))
cnm ne güzel pozitifi görmüşsün tadını çıkarsana:)))kimyasal gebelik olsa 2 .kan testinde çıkardı..yani hcg değeri başka sebepten yükseliyor ama ikinci testte ikiye katlamıyor o zaman oluyor kimyasal gebelik..sen hamilesin 1 haftada zaman geçmiş kimyasal olman imkansız korkma sen:))))belirtilerin de var ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?