Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

7 .!.:
amin arkadaşım saol sen hamilesin bizler için dua et sende saglıkla bebegini kucagına al inş cnm

İsallah arkadasım con TSK ederim guzel dileklerin icin.yazini okuduktan sonra hala dilimdesin Allahim Isallah yüzünü güldürür senin icin dua ediyorum ve bu gun başka arkaslarında test gunu onlar icinde dua ediyorum.isallah birazdan pes peşe guzel haberler alırız:))))

günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hayırlı haberlerle gel canım inşallah gönlünce olur kutlamanı yaparız.............

canım bendede kan pıhtılaşması yok ama benim doktorumda transferden sonra hatta gebeliğimin 10. haftasına kadar kullandırmıştı clexane için rahat olsun cnm

Gecmis olsun canim sicak biseyler ic yatmadan oncede agri kesici al belki terlemeni falan saglar carsambaya toplanirsin insallah

çok saol canım bu sabah birazdaha iyim dün akşam eşim sırtıma kupa çekti birde vıcksle ovdu bolbol terledim toparlanmışım sabaha kadar şimdi daha iyi hissediyorum kendimi :)))

canımmm :)))) neden bunları dert ediyorsun gerçi sende haklısın bende ilk hamile kaldığımda şu türk filmlerindeki gibi kusucam bayılacam sanıyordum ama malesef hiç biri olmadı hamile olduğumu sadece göbeğimin büyümeinden birde geçmek bilmeyen kanamaların korkusundan biliyorum hatta 21 haftalık kaybettiğim kızımda 20.haftada hissetmiştim minik hareketlerini o yüzden dinleme kendini hem bulantılar genelde 2,5 aydan sonra başlıyormuş :)))
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğinle olmanın tadını çıkar...

şimid geriye dönük okuyorumda, pozitifi alan arkadaşlara baya varmış çok sevindim hepsini tek tek tebrik ediyorum.Allahım sonuna kadar devam ettirirsin inşlh..
negatif gören arkadaşlarada Rabbim sabır ve sağlık versin inşlh bir sonraki tedavide pozitifi alırlar. bende gün sayıyorum dondurulmuşlar ile strat demeye ayy biranönce başlasam bende. heycanlı günleri:)) sanki o 3 denemeyi ben yapmadım yaaaa 4. denemde garip bir heycan var birazda tırsıyorum hani:18:

Canım cok TSK ederim moral oluyor böyle guzel yorumlar iyiki varsınız .Alkahim kimsenin kucağını boş bırakmasın Isallah.

Kızlar yokmu icimi rahatlatacak guzel sözleriniz.cok endiseliyim((

cnm benim pozitif çıktığında kasığımın sağ ya da sol tarafına şimdi hatırlamıyorum bıçak saplanır gibi sancı giriyordu. Hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylediler. Daha sonra doktorun odasına girdim ve keseyi de gördüm minik kalp atışlarını da. sonuçta değerin kimyasal olmayacak kadar yüksek değil mi..kimyasal da değer düşük oluyor ve düşük artıyor ya da hiç artmıyor. O yüzden bunlar kafana takma ve keyfini çıkar..

ya onu bende anlamış değilim bana transferden sonra değil de hamileliğimde vermişti bir doktor günde 1 tane bebek asprini içiyordum sonra 3 aylıkken kanamam olunca bir doçente gittim o da bana dedi ki kan pıhtılaşması olduğu mu tespit edildi neden asprin kullanıyordunuz dedi bende yok öyle birşey dedim. Bırakın o zaman dedi bende bir daha kullanmadım. Yani öyle birşey yoksa neden verdiler ki allah allah dedi. Burada okuyorum bir de size transferden hemen sonra veriyorlar doktordan doktora farklılık mı gösteriyor acaba desem çok saçma olacak. Gerçekten anlamadım yani...

canım o iğneleri kanı sulandırmak için deil damar açmak için kullandırıyorlar bana doktorum damar açıcı bebekler iyi beslenebilsin diye veriyoruz demişti

Evet canım degerim ilk testimde 44 ikinci testimde 165 çıktı cuma Günü'de ilk kontrolum var.gercekten icimi rahatlattin cok TSK ederim guzel yorumların icin iyiki varsınız.Allah razı olsun hepinizden,Allahim isteyen herkese nasip etsin Isallah.bir kalp atışlarınıza duysaydım leblebilerimin :))))

kızlar nihayet adet oldu hiç bi adetimi bu kadar heyecanla beklememiştim yarın doktordayız bi sorun olmazsa yarın başlıcaz tedaviye allahın izniyle çok heycanlıyım anlatamam...

canım bni hatırlarsın belki birkaç gün önce pozitif sonuç aldım bende ama herkes gibi bu sefer de sağ salim kucağıma alabilecekmiyim korkusu kapladı içimi sen 20 haftalık bebeğimi kaybettim demişsin ya onu soracaktım doktor tüp bebek işlemine başlamadan önce histereskopi çektikten sonra bana rahim ağzın geniş hamile kalınca dikiş gerekiyor yoksa 20. haftalarda erken doğum yaparsın demişti senin bebeğini kaybetme nedenin de böyle bişey miydi?

hayır cnm benim hamileliğim sırasında çok kanamam olmuştu ve bu kanamalr yüzünden kullandığım ilaçlar suyumu azalttı buda yetmez gibi 21.haftada suyum geldi kesmeye çalıştılar ama olmadı 3 dayanabildim doğum ağrılarım başladı ve 2 saat içindede doğurdum ((( ama senin açıklık varsa kolay 12.haftada testler temiz çıkınca dikiş atılacak korkma allahın izniyle hiçbirşe olmayacak bebeğinde...

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır

Ayyyyyyy cok guzel haber bu,hayırlı olsun canım kucağınada almayı nasip etsin Rabbim darisi diğer arkadaslara Isallah.degere takma iki hafta önce bende öyle diyordum ama ikinci teste cok guzel çıkmıştı degerim sadece rahat ilçe tadını çıkar:)))))

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir pozitif daha
rabbim kucağına aldırsın cnm kat kat katlansın değerin rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...

tebrikler canım ayyy bi hamiş daha yaaa çok seviniyorum böyle pozitif haberleri alınca. inşlhh bizlerde nasip olur..

çok saolun arkadaşlar inş katlanır degerlerim rabbim hepimizin yüzün güldürsün inş şuan hala şoktayım aglamaktan gözlerim şişti

amin cnm inş dedigin gibi olur katlanır degerlerim inş

:))sikma canini bak ugrasmissin ama olmamis allah bu zamani istemis demekki...Benimki dil okulu canim son sinifim kaldi ama bunda cakacam gibime geliyor:))Ben bunda stresleniyom acaba senin durumunda olsam ne yapcam ama dun annemden epey azar isittim bosverecem bebegimi olsunda okulum kalsin onemli degil ama bu var kaybettimmi meslek yolum kapanabilir ...rabbim senin yardimcin olsun ins sinavinida bebisinide alirsin senin bolum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…