7 .!.:amin arkadaşım saol sen hamilesin bizler için dua et sende saglıkla bebegini kucagına al inş cnm
hayırlı haberlerle gel canım inşallah gönlünce olur kutlamanı yaparız.............günaydın arkadaşlar kanımı verdim sonuç bekliyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
kızlar bişey sorcam bende kan pıhtılaşması yok ama transferden sonra hergün oksapar diye bir iğne vuruyorum göbekten clexane ile aynıymış kan sulandırıcı pıhtılaşmayı engellemek için benim gibi kan pıhtılaşması olmayıp vurulan var mı ki acaba ?
Gecmis olsun canim sicak biseyler ic yatmadan oncede agri kesici al belki terlemeni falan saglar carsambaya toplanirsin insallah
Slm kızlar nasilsiniz? Ne var neyok son gelişmeler neler:)))) ben gecenhafta pozitifi gorenlerdenim hamdolsun.allahim isteyen herkese nasip etsin.fakat benim pozitiften sonra hiç bir belirtim yok goguslerim cok acıyor o var bide bazen kasıklarımda ağrılar var ara arada belimde bukadar yani.ama ne bir bas dönmesi ne bir mide yanmadı yada uyku halı halsizlik bunlar yok.Cuma gunu Dr da randevum var ilk görüşme Isallah hersey yolunda gidiyordur.kizlar pozitifi goruptte ilk kontrole gidene kadar benim gibi seyler yaşayan varmi ya ?nolur bana bir guzel seyler söyleyin cok ihtiyacım var((( bide birkaç arkadasın kimyasal gebeliğini okuyunca cok etkilendim ya ( o nasıl oluyor ki ?
Kızlar yokmu icimi rahatlatacak guzel sözleriniz.cok endiseliyim((
kızlar bişey sorcam bende kan pıhtılaşması yok ama transferden sonra hergün oksapar diye bir iğne vuruyorum göbekten clexane ile aynıymış kan sulandırıcı pıhtılaşmayı engellemek için benim gibi kan pıhtılaşması olmayıp vurulan var mı ki acaba ?
ya onu bende anlamış değilim bana transferden sonra değil de hamileliğimde vermişti bir doktor günde 1 tane bebek asprini içiyordum sonra 3 aylıkken kanamam olunca bir doçente gittim o da bana dedi ki kan pıhtılaşması olduğu mu tespit edildi neden asprin kullanıyordunuz dedi bende yok öyle birşey dedim. Bırakın o zaman dedi bende bir daha kullanmadım. Yani öyle birşey yoksa neden verdiler ki allah allah dedi. Burada okuyorum bir de size transferden hemen sonra veriyorlar doktordan doktora farklılık mı gösteriyor acaba desem çok saçma olacak. Gerçekten anlamadım yani...
cnm benim pozitif çıktığında kasığımın sağ ya da sol tarafına şimdi hatırlamıyorum bıçak saplanır gibi sancı giriyordu. Hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylediler. Daha sonra doktorun odasına girdim ve keseyi de gördüm minik kalp atışlarını da. sonuçta değerin kimyasal olmayacak kadar yüksek değil mi..kimyasal da değer düşük oluyor ve düşük artıyor ya da hiç artmıyor. O yüzden bunlar kafana takma ve keyfini çıkar..
canım bni hatırlarsın belki birkaç gün önce pozitif sonuç aldım bende ama herkes gibi bu sefer de sağ salim kucağıma alabilecekmiyim korkusu kapladı içimi sen 20 haftalık bebeğimi kaybettim demişsin ya onu soracaktım doktor tüp bebek işlemine başlamadan önce histereskopi çektikten sonra bana rahim ağzın geniş hamile kalınca dikiş gerekiyor yoksa 20. haftalarda erken doğum yaparsın demişti senin bebeğini kaybetme nedenin de böyle bişey miydi?
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir pozitif daha
rabbim kucağına aldırsın cnm kat kat katlansın değerin rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...
tebrikler canım ayyy bi hamiş daha yaaa çok seviniyorum böyle pozitif haberleri alınca. inşlhh bizlerde nasip olur..
Ayyyyyyy cok guzel haber bu,hayırlı olsun canım kucağınada almayı nasip etsin Rabbim darisi diğer arkadaslara Isallah.degere takma iki hafta önce bende öyle diyordum ama ikinci teste cok guzel çıkmıştı degerim sadece rahat ilçe tadını çıkar:)))))
çoook tebrik ederim gözün aydın katlar katlar merak etme:))))arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmm degerim 37.97 çıktı biraz düşük ama inş katlanır
bilmezmiyim sen onu bana sor:))sırf bu yüzden yazın yapıcaktım, ağustosta kistim çıktı erteledik,eylülde dokorum yurt dışındaydı ekime kaldı..bir senedir uğraşıyorum bu tarihi ben belirlemedim,hiç birşeyi planlayamıyorum yönlendiremiyorum,rabbim bizim için en hayırlısını biliyor...sen ne okuyorsun kaçıncı sınıftasın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?