Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Gebelik test günüm 9 kasım

ben bu bahsettigin ilaclardan sadece puregon kullandim menegonuda duymustum ama ikisinin beraber verildigini bilmiyordum...Hic sikma canini doktorun neyin ne oldugunu iyi biliyordur

inşallah öyeledir canım ya güvenmekten başka çare yok ne diyolarsa onu yapıyoruz işte allah kimseye aratmasın canım yaşatmasın bu sıkıntıları çok zor bi süreç..

hayırlı olsun cnm tedavin ben de tedavi oluyorum 5 gün bir iğne vuruldum karnımdan 6. gün 2. bi iğneye daha başladım şimdi arka arkaya onları vuruluyom hiç kalçadan iğne olmadım o fitilden de kullanmadım

Transferim yapıldı beslenme konusunda ayrıca birşey yapıyormusunuz önerileriniz varmı

Canim beslenme konusunda transfer gununden iibaren 5 gun ananas yiyorum tutunmasini sagliyormus zaten kabizlik icin kayisi kuru erik incir falan yiyorum valla benim yaptiklarim simdilik bunlar benimde bildigim bu eger sende bilgi sahibi olursan haber verirsen sevinirim

kızlar 22 ekımdı benım transfer gunum 5. hatta 6.gun bloksıt embrıyo transferıydı ıkı tane emmbırıyo transfer etmıslerdı bırı bırıncı bırı ıkıncı kalıte ıdı transferden 9 gun sonrakı degeerım 161.32 hatta bılmıyorum kac taneler ama mutluyum rabbım saglıcakla kucama almayıda nasıp etsın benım belırtı olarak saddece göguslerım agrıdı baskada bısı olmadı haattta bugun hala deva eden sıddetlı gaz sancım var bu transferden berı var ınanın gece sancıyla uyandıracak kadar tranferden sonra dınlenerek ve proteın agırllıklı yıyeceklerlee beslendım :emir_bebekartık benıde tabloya hamıleeeeeeeeeeeee yassanızaaa

dün yapıldı transferim çok şükür sorunsuz çözündü bebişlerim 2 tane transfer edildi test tarihim 10 kasım:18::18::18::18::18::18:

Merhaba

36 yaşındayım 5 yıllık evliyim 17 ekimde tüp bebek tedavisine başladım toplam 8 tane yumurtamdan 2 tanesi büyüdü malesef ve 28/10/2012 tarihinde 2 yumurtam toplandı ve o gece sadece 1 tanesi döllendi ve 30/10/2012 tarihinde transferim yapıldı 10 kasımda kan testim var ben çok genede çok umutluyum Rabbim bu sefer banada çocuk nasip edecek sizce bu süre zarfında ne yapmalıyım ?

hayırlısı olsun..Ananas ye mutlaka..

çok güzel bir hikaye çok teşekkür ediyorum sana paylaştıın için inşallah bizimde göbüşlerimiz dolar...bende inan kucağıma alana kadar güvenemem amaartık kafaya takmak istemiyorum..ne zamandır uğraşıorum hep en baştayım yerimde sayıyorum geçen yıl bu zamanlarda aynı aşamadaydım..onu diyorum en azından karnım şişsede hamile olduğumu anlamaya başlasam artık...yoksa doğum anında bile kaybedenler oluyor allah korusun beterin beteri var,insanın aklına neler geliyor helede bizim gibi zor bulan çok uğraşanların dahada çok kötü şeyler geliyor...inşallah hamileyizdir ve bebeklerimizi kucağımıza güzelce sorunsuz alırım rabbim:))))

çok çok çoookk sevindim cnm hayırlı uğurlu olsun
dün yapıldı transferim çok şükür sorunsuz çözündü bebişlerim 2 tane transfer edildi test tarihim 10 kasım:18::18::18::18::18::18:
hadi bakalım inşallah güzelce tutunur bebişlerin ay geri sayım başladı bak sonunda
kızlarrr .. dün aşılamam yapıldı ... şafak 12.11.2012 inşallah allahım bize de nasip eder bu mutluluğu ... :)
çok tebrikler cnm allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda bebeklerimiz bizimledir inşallah

kızlar 8.gün bugün günler geçmiyor..pazara denk geliyor inşallah yaptırabilirim,sevinçten uçacakmıyım..ağlamaktan helakmı olucam acebadualarınızı bekliyorum

evet cnm başladı hakkımda hayırlısı bakalım ne olucak hiç bir fikrim yokkk

kızlar bu arada ben balık yağı atıyorum,kan dolaşımına destek oluyor vücudu rahatlatıyor halsizliğimi alıyor bağışıklığı güçlendiriyor..bunuda tavsiye ederim ben ananas yemedim ama bende bunu kullanıyorum,dur bugün ananasta alıyım hatta unutmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…