Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

evet cnm başladı hakkımda hayırlısı bakalım ne olucak hiç bir fikrim yokkk
canım hiçbirimizin bir fikri yok ki acaba hikayemiz nasıl sonuçlanacak..pozitifmi negatifmi..e onu görünce yenisi başlıcak bebeğimizi sağlıklıca kucağımıza alabilicezmi bir sorun çıkmadan neler görüyor yaşıyor okuyoruz...ama allah biliyor kalbimi en çok ta senin olsun istiyorum,en çabuk senin en rahat senin...bunu hakettiğini düşünüyorum,bence sen bu sınavını çoktan geçtin aslında sabrınla,çok güçlüsün allahım yardımcın olsun dualarımda hep aklımdasın..olacak inşallah bebeklerin sana güzelce tutunacaklar ben öyle hissediyorum,çok istiyorum

çok saol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim ilk donmuş transferim birde lenfosit aşı uygulanmıştı eğer tutunmazlarsa hemen ara vermeden sonraki deneme başlıcak inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle kalır....

aaaa o da çok güzel...dondurulmş tedavisinde iğne filan bu ağır ilaçlarıda almadınız sanıyorum..daha evvel iki kez bende almıştım donmuş tedavisini daha rahat oluyor diye biliyorum,güzel bir tedavi ..ay inşallah olurlar dediğin gibi gerek kalmazhadi bakalım

inşallah cnm
ayrıca eşim istememişti dondurulmasını ben ondan habersiz dondurtmuştum eğer tutunmzsa vay halime :))) doktorum dün diyor rabbim seninde benimde yüzümü kara çıkarmasın tutunsun bebekler eşinin diline düşmeyelim :))))) ama birde tutunur ve sorunsuz doğarlarsa ohooooo eşim yandı bir ömür gördünmü der başına taparım ...:)

inşallah cnm
ayrıca eşim istememişti dondurulmasını ben ondan habersiz dondurtmuştum eğer tutunmzsa vay halime :))) doktorum dün diyor rabbim seninde benimde yüzümü kara çıkarmasın tutunsun bebekler eşinin diline düşmeyelim :))))) ama birde tutunur ve sorunsuz doğarlarsa ohooooo eşim yandı bir ömür gördünmü der başına taparım ...:)

inşallah cnm

evet evet kesinlikle yapmalısınbende olsam aynını yapardım ,gördünmü bak ne akıllı kadınım ben olmasam olmazdı derdim süper,onlar çözülmüşler ya zoru atlatmışsın tutunacaklar allahımın izniyle inşallah

Kızlar selamlar, tedaviye başlayanlara bol bol kaliteli yumurtalar, yumurtası toplananlara güzel güzel transferler, transferi olup test günü bekleyenlere pozitif sonuçlar, pozitif sonuç alanlara bebeklerini sağlıkla kucagina almasını diliyorum, duaların sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin...

kızlar 8.gün bugün günler geçmiyor..pazara denk geliyor inşallah yaptırabilirim,sevinçten uçacakmıyım..ağlamaktan helakmı olucam acebadualarınızı bekliyorum

bitirmissin canim merak etme safak 4 canini sikma telas yapma gercekten ictenlikle umarimki aglarsin ama sevincten insallah :)boyle sayfayi tumden hamileyim yazilariyla doldurursun insallahhhhh dualarim seninle hepinizle

bitirmissin canim merak etme safak 4 canini sikma telas yapma gercekten ictenlikle umarimki aglarsin ama sevincten insallah :)boyle sayfayi tumden hamileyim yazilariyla doldurursun insallahhhhh dualarim seninle hepinizle
inşallah cnm hepberaber kutlarızpeşpeşe öğreneceğiz galiba sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…