- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
canım hiçbirimizin bir fikri yok ki acaba hikayemiz nasıl sonuçlanacak..pozitifmi negatifmi..e onu görünce yenisi başlıcak bebeğimizi sağlıklıca kucağımıza alabilicezmi bir sorun çıkmadan neler görüyor yaşıyor okuyoruz...ama allah biliyor kalbimi en çok ta senin olsun istiyorum,en çabuk senin en rahat senin...bunu hakettiğini düşünüyorum,bence sen bu sınavını çoktan geçtin aslında sabrınla,çok güçlüsün allahım yardımcın olsun dualarımda hep aklımdasın..olacak inşallah bebeklerin sana güzelce tutunacaklarevet cnm başladı hakkımda hayırlısı bakalım ne olucak hiç bir fikrim yokkk
kızlar bu arada ben balık yağı atıyorum,kan dolaşımına destek oluyor vücudu rahatlatıyor halsizliğimi alıyor bağışıklığı güçlendiriyor..bunuda tavsiye ederim ben ananas yemedim ama bende bunu kullanıyorum,dur bugün ananasta alıyım hatta unutmuştum:28
al al çok faydalı hem kabızlık sorunun olmaz hem de bebişler sıkı sıkı tutunur sana. İlk denemede yapmadığım şeyleri ikincide yaptım ve sonuç pozitif. Doğa bir sürü mucizeyi içinde barındırıyor.
ne kadar güzeeelll çok çokkızlar bu arada ben balık yağı atıyorum,kan dolaşımına destek oluyor vücudu rahatlatıyor halsizliğimi alıyor bağışıklığı güçlendiriyor..bunuda tavsiye ederim ben ananas yemedim ama bende bunu kullanıyorum,dur bugün ananasta alıyım hatta unutmuştum:28
al al çok faydalı hem kabızlık sorunun olmaz hem de bebişler sıkı sıkı tutunur sana. İlk denemede yapmadığım şeyleri ikincide yaptım ve sonuç pozitif. Doğa bir sürü mucizeyi içinde barındırıyor.tebrik ederim balık yağı yutmuşmuydunuz peki???
ne kadar güzeeelll çok çoktebrik ederim balık yağı yutmuşmuydunuz peki???
yok hayır balık hapı kullanmadım hiç...
ne kadar güzeeelll çok çoktebrik ederim balık yağı yutmuşmuydunuz peki???
ama çok fazla kanı sulandırmak da ne kadar doğru bilmiyorum balık yağını alırken doktoruna danıştın mı ? Ya da o mu verdi ?
ne kadar güzeeelll çok çokkızlar bu arada ben balık yağı atıyorum,kan dolaşımına destek oluyor vücudu rahatlatıyor halsizliğimi alıyor bağışıklığı güçlendiriyor..bunuda tavsiye ederim ben ananas yemedim ama bende bunu kullanıyorum,dur bugün ananasta alıyım hatta unutmuştum:28
al al çok faydalı hem kabızlık sorunun olmaz hem de bebişler sıkı sıkı tutunur sana. İlk denemede yapmadığım şeyleri ikincide yaptım ve sonuç pozitif. Doğa bir sürü mucizeyi içinde barındırıyor.tebrik ederim balık yağı yutmuşmuydunuz peki???
cnm eşim doktor benim o tavsiye etti o attırıyor..biraz kan sulandırmak için evetama çok fazla kanı sulandırmak da ne kadar doğru bilmiyorum balık yağını alırken doktoruna danıştın mı ? Ya da o mu verdi ?
cnm eşim doktor benim o tavsiye etti o attırıyor..biraz kan sulandırmak için evet
anladım peki hayırlısı olsun ama ananası da al mutlaka..
canım hiçbirimizin bir fikri yok ki acaba hikayemiz nasıl sonuçlanacak..pozitifmi negatifmi..e onu görünce yenisi başlıcak bebeğimizi sağlıklıca kucağımıza alabilicezmi bir sorun çıkmadan neler görüyor yaşıyor okuyoruz...ama allah biliyor kalbimi en çok ta senin olsun istiyorum,en çabuk senin en rahat senin...bunu hakettiğini düşünüyorum,bence sen bu sınavını çoktan geçtin aslında sabrınla,çok güçlüsün allahım yardımcın olsun dualarımda hep aklımdasın..olacak inşallah bebeklerin sana güzelce tutunacaklarben öyle hissediyorum,çok istiyorum
aaaa o da çok güzel...dondurulmş tedavisinde iğne filan bu ağır ilaçlarıda almadınız sanıyorum..daha evvel iki kez bende almıştım donmuş tedavisini daha rahat oluyor diye biliyorum,güzel bir tedavi ..ay inşallah olurlar dediğin gibi gerek kalmazçok saol canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim ilk donmuş transferim birde lenfosit aşı uygulanmıştı eğer tutunmazlarsa hemen ara vermeden sonraki deneme başlıcak inşallah gerek kalmaz bebeklerim benimle kalır....
aaaa o da çok güzel...dondurulmş tedavisinde iğne filan bu ağır ilaçlarıda almadınız sanıyorum..daha evvel iki kez bende almıştım donmuş tedavisini daha rahat oluyor diye biliyorum,güzel bir tedavi ..ay inşallah olurlar dediğin gibi gerek kalmazhadi bakalım
aaaa o da çok güzel...dondurulmş tedavisinde iğne filan bu ağır ilaçlarıda almadınız sanıyorum..daha evvel iki kez bende almıştım donmuş tedavisini daha rahat oluyor diye biliyorum,güzel bir tedavi ..ay inşallah olurlar dediğin gibi gerek kalmazhadi bakalım
çok sağol cnm alacağım mutlakaanladım peki hayırlısı olsun ama ananası da al mutlaka..
evet evet kesinlikle yapmalısıninşallah cnm
ayrıca eşim istememişti dondurulmasını ben ondan habersiz dondurtmuştum eğer tutunmzsa vay halime :))) doktorum dün diyor rabbim seninde benimde yüzümü kara çıkarmasın tutunsun bebekler eşinin diline düşmeyelim :))))) ama birde tutunur ve sorunsuz doğarlarsa ohooooo eşim yandı bir ömür gördünmü der başına taparım ...:)
evet evet kesinlikle yapmalısınbende olsam aynını yapardım ,gördünmü bak ne akıllı kadınım ben olmasam olmazdı derdim süper,onlar çözülmüşler ya zoru atlatmışsın tutunacaklar allahımın izniyle inşallah
Gebelik test günüm 9 kasım
kızlar 8.gün bugün günler geçmiyor..pazara denk geliyor inşallah yaptırabilirim,sevinçten uçacakmıyım..ağlamaktan helakmı olucam acebadualarınızı bekliyorum
inşallah cnm hepberaber kutlarızbitirmissin canim merak etme safak 4 canini sikma telas yapma gercekten ictenlikle umarimki aglarsin ama sevincten insallah :)boyle sayfayi tumden hamileyim yazilariyla doldurursun insallahhhhh dualarim seninle hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?