- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
sen nerelerdesinKızlar selamlar, tedaviye başlayanlara bol bol kaliteli yumurtalar, yumurtası toplananlara güzel güzel transferler, transferi olup test günü bekleyenlere pozitif sonuçlar, pozitif sonuç alanlara bebeklerini sağlıkla kucagina almasını diliyorum, duaların sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin...
mrb kızlar. değerim 116 ya yükselmiş. perşembe günü keseyi görmek için çağırdı. nis ten haber var mı? onunda test tekrarı vardı.
gözünaydınnnn.............
kızlar ya bana yardım edinnn ... dün aşılama oldum bugun 2. gunuydu ama nasıl zor geçirdim anlatamam progestan kullanıyorum acayip bir baş dönmem var ..
sarhoş gibiyim , arada bir üşüme geliyor .. vücudum bir tuhaf .. size böyle olmuşmuydu ? aşılama olan arkadaşlarım ikinci üçüncü gün belirtiniz var mıydı ??
mrb kızlar. değerim 116 ya yükselmiş. perşembe günü keseyi görmek için çağırdı. nis ten haber var mı? onunda test tekrarı vardı.
canım 2 kez aşılama oldum hiç böyele bişii yaşamadım ama ilk aşılamamdan sonra çok hastalanmıştım o da 1 hafta falan sonraydı ama çok kötüydüm belki ilçalar dokunmuştur canım doktorunla bi konuş derim nerede yaptırıyosun bu arada...
KİZLAR YARDiM edin nolur(( ben 3 haftaonce pozitifi gördüm coksukur.ilk kan degerim 44 ikincide 165 çıktı normalde yarın kese icin kontrolum var ama az önce benden iki uç damla kan geldi ve karnım adet sancısı gibi com ağrıyor.bana iki embryo transfer etmişlerdi acaba biri düşüyor ondan mı böyle oldu.nolur bana bu konuda bir akıl verin.yarin kontroller kadar kafayı yiyebilirim ((
kızlar 22 ekımdı benım transfer gunum 5. hatta 6.gun bloksıt embrıyo transferıydı ıkı tane emmbırıyo transfer etmıslerdı bırı bırıncı bırı ıkıncı kalıte ıdı transferden 9 gun sonrakı degeerım 161.32 hatta bılmıyorum kac taneler ama mutluyum rabbım saglıcakla kucama almayıda nasıp etsın benım belırtı olarak saddece göguslerım agrıdı baskada bısı olmadı haattta bugun hala deva eden sıddetlı gaz sancım var bu transferden berı var ınanın gece sancıyla uyandıracak kadar tranferden sonra dınlenerek ve proteın agırllıklı yıyeceklerlee beslendım:emir_bebekartık benıde tabloya hamıleeeeeeeeeeeee yassanızaaa
Nolur bişeyler söyleyin kızlar(((
cnm korkma yat dinlen güzelce...benzerini bende yaşamıştım fitil kullanıyordum progestan onu bir haftalığına kesip iğneye çevirmişti,hem fitil bir süre sonra tahriş edebilir hemde enjeksiyon daha etkili olur demişti...gebeliğime birşey olmamıştı...tutunma yerleşme kanaması diyorlar,gebelik haftası böyle ufak olunca bebişin yer değişebiliyor ,ultrasonda ablamın her 3 kontroldede keseyi farklı yerlerde görmüşlerdi onunda böyle kanaması olmuştu...hemen aklına kötü şeyler getirme ama yatman gerekiyor,yarında hemen doktorunla görüşKİZLAR YARDiM edin nolur(( ben 3 haftaonce pozitifi gördüm coksukur.ilk kan degerim 44 ikincide 165 çıktı normalde yarın kese icin kontrolum var ama az önce benden iki uç damla kan geldi ve karnım adet sancısı gibi com ağrıyor.bana iki embryo transfer etmişlerdi acaba biri düşüyor ondan mı böyle oldu.nolur bana bu konuda bir akıl verin.yarin kontroller kadar kafayı yiyebilirim ((
Nolur bişeyler söyleyin kızlar(((
KİZLAR YARDiM edin nolur(( ben 3 haftaonce pozitifi gördüm coksukur.ilk kan degerim 44 ikincide 165 çıktı normalde yarın kese icin kontrolum var ama az önce benden iki uç damla kan geldi ve karnım adet sancısı gibi com ağrıyor.bana iki embryo transfer etmişlerdi acaba biri düşüyor ondan mı böyle oldu.nolur bana bu konuda bir akıl verin.yarin kontroller kadar kafayı yiyebilirim ((
insaallah ücünüzünde güzel haberinizi duyariz.sabirli ve sikintisiz bir bekleyis süreci gecirmenizi diliyorum..Rabbim yüzünüzü güldürsün..
mavisss
yakaladim seniiiisenin ne isin var pcde bakiyim gebe gebe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?