Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

sen nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik bulantın filan varmı,doktora gittinmi keseyi gördünmü???tek miyoksa çift mi

mrb kızlar. değerim 116 ya yükselmiş. perşembe günü keseyi görmek için çağırdı. nis ten haber var mı? onunda test tekrarı vardı.

kızlar ya bana yardım edinnn ... dün aşılama oldum bugun 2. gunuydu ama nasıl zor geçirdim anlatamam progestan kullanıyorum acayip bir baş dönmem var ..
sarhoş gibiyim , arada bir üşüme geliyor .. vücudum bir tuhaf .. size böyle olmuşmuydu ? aşılama olan arkadaşlarım ikinci üçüncü gün belirtiniz var mıydı ??

kızlar ya bana yardım edinnn ... dün aşılama oldum bugun 2. gunuydu ama nasıl zor geçirdim anlatamam progestan kullanıyorum acayip bir baş dönmem var ..
sarhoş gibiyim , arada bir üşüme geliyor .. vücudum bir tuhaf .. size böyle olmuşmuydu ? aşılama olan arkadaşlarım ikinci üçüncü gün belirtiniz var mıydı ??

canım 2 kez aşılama oldum hiç böyele bişii yaşamadım ama ilk aşılamamdan sonra çok hastalanmıştım o da 1 hafta falan sonraydı ama çok kötüydüm belki ilçalar dokunmuştur canım doktorunla bi konuş derim nerede yaptırıyosun bu arada...

KİZLAR YARDiM edin nolur (( ben 3 haftaonce pozitifi gördüm coksukur.ilk kan degerim 44 ikincide 165 çıktı normalde yarın kese icin kontrolum var ama az önce benden iki uç damla kan geldi ve karnım adet sancısı gibi com ağrıyor.bana iki embryo transfer etmişlerdi acaba biri düşüyor ondan mı böyle oldu.nolur bana bu konuda bir akıl verin.yarin kontroller kadar kafayı yiyebilirim((

canım sağol konuştum doktorumla az önce cepten ..progestan kullanıyorum ben günde 3 adet vermişti doktorum onun yan etkisiymiş ..
bazı kişilerde baş dönmesi ve bulantı yapıyormuş yarın öbür gün vücudun adapte olur dedi .. jinemede gidiyorum ben ..

Nolur bişeyler söyleyin kızlar (((

tebrik ederimAllah tamamina erdirsin..

insaallah ücünüzünde güzel haberinizi duyariz.sabirli ve sikintisiz bir bekleyis süreci gecirmenizi diliyorum..Rabbim yüzünüzü güldürsün..

cnm korkma yat dinlen güzelce...benzerini bende yaşamıştım fitil kullanıyordum progestan onu bir haftalığına kesip iğneye çevirmişti,hem fitil bir süre sonra tahriş edebilir hemde enjeksiyon daha etkili olur demişti...gebeliğime birşey olmamıştı...tutunma yerleşme kanaması diyorlar,gebelik haftası böyle ufak olunca bebişin yer değişebiliyor ,ultrasonda ablamın her 3 kontroldede keseyi farklı yerlerde görmüşlerdi onunda böyle kanaması olmuştu...hemen aklına kötü şeyler getirme ama yatman gerekiyor,yarında hemen doktorunla görüşrabbim nazarlardan korusun seni

canim doktorunu ara..tuananin dedigi gibi yat hareket etme.korkma doktorun bir yol gösterir sana..

canım öncelikle rahat ol pozitifi görmüşsün ve bebeğin seninle üzme boşuna kendini bu tür lekelenmeler normal dinlen ve duş yapmaktan kaçın
ayrıca iki enbriyodan biri düşüyormu demişsin biri düşüp biri kalma olayı diye bişi yok bende aynı durumu yaşadım ikizlerimden birinin gelişmesi durdu ve düşmedi düşmezmiş vücut emermiş o bebeği benimde öyle olmuştu 16.haftada tamamen emilmişti bebeğim sen yarın güzelce ol kontrolünü doktorun seni aydınlatır ayrıca inan bana düşük apsan şuan pcde olamazdın doğum ağrısından berbattır ağrısı inan yalvartır insanı yeter diye
şimdi yat dinlen korkma allahın izmniyle bebeğin senle ve senle kalacak.

insaallah ücünüzünde güzel haberinizi duyariz.sabirli ve sikintisiz bir bekleyis süreci gecirmenizi diliyorum..Rabbim yüzünüzü güldürsün..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…