Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Bilgileriniz icin cok TSK ederim hepinizden Allah razı olsun suan kanamam durdu ara ara karnımda adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kanın rengi kırmızıyı cok korktum.suan yatıp donleniyorum yarın erkenden randevum var Isallah hersey yolunda gider.dusuk olsa devam kabardı demi kızlar ?

mrb kızlar. değerim 116 ya yükselmiş. perşembe günü keseyi görmek için çağırdı. nis ten haber var mı? onunda test tekrarı vardı.

cnm allah kucagına almayı nasip etsin inş benim malesef yükselme olmamış 37.97 di ilk testim bugün malesef 34.84 düşücekmiş yani hayırlısı artık ne diyim

evet cnm öyle böyle kanama olmuyor hem düşük belirtili kanamalar vişneçürüğü renginde oluyor kırmızı olmuyor dediğim gibi ağrı dayanılmaz olur ve ara ara girer seninki yerleşmeyle ilgili üzme canını

iyi canım ya rengi şu sebepten sordum kırmızı kan ii derler benim dış gebeliğimde kahverengiydi doktor renginden anlamıştı sevindim canım bence sen pc den kalk ve ayaklarını dik ve yatt dikkat et kendine cnm streste yapma...

Canım ilgileriniz icin cok TSK ederim iyiki varsınız.ben zaten yatıyorum tlfnumdan giriyorum topige.ama cikmicam şimdi biraz dinlenmem lazım yarın Isallah guzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda Isallah.

evet tatlım burda daha bi yoğun oluyo duygular çünkü anlayabiliyoruz birbirimizi dışarıda kimseyle konuşamıyoruz hekesin dek dediği niye tüp bebek yaptıyomuşuz zaten çocuğumuz oluyomuş akışına bıraknıyomuşuz bilmem ne ama burda öyle değil herkes aynı şeyle uğraşıyo birbirimiz için gerçekten sevinip üzülebiliyoruz bunu anladım burda ben tekrar diyorum dinlen bol bol canım canını sıkma ve nolur stres yapma.... bebişin senle inan...

kizlar benden haber..
yarin adetimin ikinci günü.sabah doktora gidecegim.cumartesi ignelerime baslayacagim kismet olursa.4.denemem olacak.insaallah hersey yolunda gider.:18:

Kizlarr benim de 12 -13 tane yumosum olmus yakinda toplicaklar:))
Ama karnimin alt kismi felaket agriyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…