- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
benim doğ. kont. hapım bitti
bugün lucrin başlayacak doktor uzun protokolü bilmiyorum :))
çok uzun sürmesin yaa neyse bugün öğrenecez artık rezerv de sorun yok ama yumurtalar kalitesiz dedi dr.
benim endometriozis
hastasıyım rahim duvarım kalın benim
sadece yumurta takibi yaptık sonrada tüpe git dedi
hayırlısı hepimiz için
merhaba arkadaşlar 4 aşılama 2 tüp denemem var negatif 3. tedavime başlıycam7 ekimde inş bu son olur ben kastamonudayım tedavi ankara akay tüp bebek de olucak sebepsiz infertiliteyim,eylül topiginde de yazıyorum genetik testlerden dolayı ekim ertelendi ayrıca embriyolara pgt yapılacak 12 yıllık evlyim listeye benide eklermisiniz allah hepimizin yardımcısı olsun
anladım cnm benimde rahim kalınlığı biraz kalın çıktı bu ay onun için zerdeçal yiyorum arada işe yarıyor...
amh hormon tahlilini yaptırdınmı sen?onda rezev sorunu varmı yokmu anlaşılır...bende rezev sorunu var.. geçmiş olsun..
tedavinde hayırlı olsun sen bana anlatırsın artık benden önce başladın ya uzun protokole deneyimli olucaksın))
daha önce yaptırmıştım doktor rezervde problem yok dedi
dün doktora gittim ve sordum uzun protokol mü diyeyok dedi microdoz uygulanacakmış
bende araştırdım uzun protokol rezerv çokluğunda uygulanıyormuş:44:
ama bence çok kafana takma doktora güvenmek en önemlisi
ilaçlarım ve dozo şu
cinera doğ. kont. hapı 21 gün
iki gün sonra lucrin saabah 11de akşam 11de
yarında gonal f ve menogom ( galiba adı buydu) başlayacak
çarşambaya kadar devam çarşamba e2 çekilecek
herkese hayırlısı versin Allahımmmmmmmmmmmm
ama ben çok umutluyum
inşallah ilkve son denemen olur merak ettiğin herşeyi sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz ......
rabbim yardımcın olsun
ayağındaki doku iltihabından kurtulup başlasaydın keşke ayağın umarım iyi olur,iltihap antibiyotiksiz gerileyecekmi???biraz heycanlanıp bazen aceleci davranıyoruz,aslında ilk olarak kendimizi hazırlamalıyız,inşallah tedavin güzelce geçer ve bebişlerine kavuşursun..
gunaydın arkabaşlar guzel bir haftasonu olsun inşşşşş
iyi geceler arkadaşlar aranızda galiba en yaşlısı benim benim 4 başarısız denemem var bunlardan bir tanesinde gebe kaldım oda dış gebelik oldu bu işe ilk başladığımızda tek sorunumuz eşimden kaynaklanıyordu
yıllar bana çok acımasız davrandı hiç bir sorunum yok derken şimdi ise sorunların çoğu benden kaynaklanıyor yumurtalık rezervim azaldı kalitesi düştü zaten tüplerimden biri yok birde rahimle ilgi bir problemim var önce yumurtalarım toplanıp dondurulacak sonra ise ameliyat olacağım ameliyattan sonra transferim yapılacak
bu yolda çok yıprandım hem maddi hemde manevi zaten maddi olarak çok yıprandığımız için 5 denemeye hemen başlayamadım üstüne eşim iki kez beyin kanaması gecirince çocuk işini belli süre rafa kaldırdık nihayet artık kötü günleri arkamamda bırakıp yeni bir sayfa açıyorum inşallah şans bundan sonra benimde yüzüme gülecek
İnşllah yaradan hepimizin yüzüne gülecek...hepimizin başından talihsizlikler geçiyor...Ama insan kendine acımayı bırakıp şükretmeli ve umudunu kaybetmemeli diye düşünüyorum...nasipse benim 7.denemem olacak...senin sorunun aynısını yaşıyorum...35 yaşındayım...
gunaydın arkadaşlar ekim ayı hepimize hayır mutluluk bol hamiş haberleri alacağımız haberlere vesile olsun inşşş hepimizin tedavileri,hayırlı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?