Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

anladım cnm benimde rahim kalınlığı biraz kalın çıktı bu ay onun için zerdeçal yiyorum arada işe yarıyor...
amh hormon tahlilini yaptırdınmı sen?onda rezev sorunu varmı yokmu anlaşılır...bende rezev sorunu var.. geçmiş olsun..
tedavinde hayırlı olsun sen bana anlatırsın artık benden önce başladın ya uzun protokole deneyimli olucaksın ))

cnm beni görmemişsin sanırım

daha önce yaptırmıştım doktor rezervde problem yok dedi
dün doktora gittim ve sordum uzun protokol mü diye yok dedi microdoz uygulanacakmış
bende araştırdım uzun protokol rezerv çokluğunda uygulanıyormuş:44:
ama bence çok kafana takma doktora güvenmek en önemlisi
ilaçlarım ve dozo şu
cinera doğ. kont. hapı 21 gün
iki gün sonra lucrin saabah 11de akşam 11de
yarında gonal f ve menogom ( galiba adı buydu) başlayacak
çarşambaya kadar devam çarşamba e2 çekilecek
herkese hayırlısı versin Allahımmmmmmmmmmmm
ama ben çok umutluyum

mrb arkadaşlar inşşş bende ekimde yaptıracam 3aşilama negatifim 2 dış gebelik bundan öturu sağ tup ameliyatla alındi ve doğal yoldan bir tane oğlum var 13 yıllık ev evliyim iki yıldır uğraşıyorum sebep tek tupe bağlanıyor inşşş adana bşk hast tedavi yaptıracağım benide listenize alırsanız sevinirim butun burdaki ve diğer topiklerde tedavi gören arkadaşlar guzel hayırlı sonuçlarla dönerler inşşş iyi hafta sonları diliyorum herkese

bende varım kızlar. salı günü başlıyorum.bizdede eşimde problem.şiddetli oligospermi.sperm sayımız 1 milyondan az.hareket yüzde 20.morfoloji sıfır.bende sorun yok çok şükür.memorialda başlıyorum.inşlh hepimizin yüzü güler.

evt bende bakdım uzun protokol rezev çokluğunda uygulanıyormuş bendede rezev azlığı var neden bu yöntemi denemek istedi bende anlamadım bide bu yöntemi denesin bakalım..ben yasmin doğ.kont. hapı kullanıyorum bende acayip göğüs ağrısı yapıyor dr.uda aramadım devam ediyorum işte...adetin 21. günü lucrin kulllanıcaz başka ne kullancaz bilmiyorum gidince öğrenicez ama ilaçlarım kısmen belli menegon,pragon ve ek ilaçlar...benim daha 10 günüm var başlamaya... hayırlısıyla inş. umutların sönmez cnm..tedavin şimdiden hayırlı olsun )

inşallah ilkve son denemen olur merak ettiğin herşeyi sorabilirsin hepimiz yardımcı oluruz ......
rabbim yardımcın olsun

çok teşekkürler mavielle.

benim aslında sorum, daha doğrusu bütün sorularım bugün yüz üstüne fırladı deyim yerindeyse.

benim hamilelik, düşük veya adet düzensizliği hikayem hiç yok. çoklu gebelik veya çok yumurta oluşmasını da tercih etmiyorum, bu yüzden iğnelerden önce başka seçeneğim olabileceğini öğrendim. aşılama gibi aslında. ancak dr.la konuştuğumuzda yine de iğneleri aldık. daha sonra gün içinde düşünürken tekrardan bu iğneler ve süreçle, daha önce hiçbir hikayesi olmayan vücudumun nasıl etkileneceği konusundaki endişelerimden dolayı dr.umuzu aradık, kendisi dilersek 5 gün boyunca günde 2 doz sabah akşam femara isimli ilacı kullanabileceğimi belirtti. eşim hemen bir eczaneden tedarik etti. prospektüsü okuduğumda tabii ki meme kanseri için kullanıldığını öğrendim. tekrar dr.umuzu aradık, ancak artık akşam saatleri olduğu için başka bir meslekdaşıyla görüştük. bu ilacın yumurta oluşturmaya ve rahmi hazırlamaya yarayan bir etken madde içerdiğini belirtti. ilaçla ilgili araştırma yaptık. novartis'in fertility tadevisi için firma olarak bir sorumluluk taşımadığını, ilacın bu yönde Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin (yani ilgili firmanın üretildiği ülkenin Sağlık Bakanlığı gibi bir birim diyeyim; FDA) bir raporu bulunmadığını çeşitli resmi yabancı kaynaklardan öğrendik.

şimdi tüm bunları düşünerek ve tabii ki o ayki yumurtanın kalitesini garantiye almanın da önemini farkında olarak, bu ilacı da kullanıp kullanmamanın kararını verebilmiş değilim şu saat itibariyle.

eğer karar verirsem, yarın sabahtan itibaren kullanmam gerekiyor.

biliyorum, çoğunuz bana kızacaksınız belki, gerçekten istemiyorsun herhalde bebek diyenleriniz de olabilir, benim endişem, bizim çift olarak bebek sahibi olamamamızın nedeni sadece eşimin sperm yetersizliği iken ve annem beni genç kızlığımdan beri hormon ilaçları konusunda uyardığı için (kendisinde erken menopoza yol açan etkiler olduğundan ve metabolizma olarak elbet çok benzediğimizden) ben hayatım boyunca doğum kontrol hapı bile kullanmamışken, dr.ların herkese aynı reçeteyi gönül rahatlığıyla sunuyor olmaları, sadece sonuca odaklanarak. tabii sonucun da belirsizliği cabası ve ilacın düşük yapma, bebekte kalp rahatsızlığına sebep olmakla ilgili spekülasyonlar da iyice karıştırıyor işi.

anlayacağınız, en başta gerçekten gözüm kapalı, prospektüs okumadan bu işe girişseydim, sizi de rahatsız etmeseydim belki daha iyi olurdu... benim de karmaşam bu ve sizinle burada paylaşmak istedim...

çok haklısın... ben çok yeni öğrendim maalesef ayağımdaki sorunu, önceden bilseydim mutlaka önce onu hallederdim. şimdi sorun değil, acısını yaşarım, idare ederim

kafamda daha zorlayıcı sorunlar belirdi, az önce mavielle'ye cevap olarak yazdım. kaybın için de çok üzüldüm... umarım yaşam içinde belirir bu tedavinde ve sabit kalır, ellerine kucağına alır öper koklarsın.

Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım

Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]MERSİN
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi

bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]BALIKESİR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR

[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN
İNFERTİLİTE

[/TD]
[TD]1.Aşılama
[/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN İNFERTİLİTE
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ANKARA AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nese77
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucize2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]MEMORIAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYALIM

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar aranızda galiba en yaşlısı benim benim 4 başarısız denemem var bunlardan bir tanesinde gebe kaldım oda dış gebelik oldu bu işe ilk başladığımızda tek sorunumuz eşimden kaynaklanıyordu

yıllar bana çok acımasız davrandı hiç bir sorunum yok derken şimdi ise sorunların çoğu benden kaynaklanıyor yumurtalık rezervim azaldı kalitesi düştü zaten tüplerimden biri yok birde rahimle ilgi bir problemim var önce yumurtalarım toplanıp dondurulacak sonra ise ameliyat olacağım ameliyattan sonra transferim yapılacak

bu yolda çok yıprandım hem maddi hemde manevi zaten maddi olarak çok yıprandığımız için 5 denemeye hemen başlayamadım üstüne eşim iki kez beyin kanaması gecirince çocuk işini belli süre rafa kaldırdık nihayet artık kötü günleri arkamamda bırakıp yeni bir sayfa açıyorum inşallah şans bundan sonra benimde yüzüme gülecek

arkadaşlar merhaba yaşım 27 ,kayseri tup de 1 denemem oldu 2. denemem ekimde yine kayseri tüp de inşallah
hem kadın hem erkek faktörümüz var,hayırlısıyla Rabbim nasib eder inşallah

İnşllah yaradan hepimizin yüzüne gülecek...hepimizin başından talihsizlikler geçiyor...Ama insan kendine acımayı bırakıp şükretmeli ve umudunu kaybetmemeli diye düşünüyorum...nasipse benim 7.denemem olacak...senin sorunun aynısını yaşıyorum...35 yaşındayım...

gunaydın arkadaşlar ekim ayı hepimize hayır mutluluk bol hamiş haberleri alacağımız haberlere vesile olsun inşşş hepimizin tedavileri,hayırlı olsunnnn

İnşallah canım çok zor zamanlar gecirdim ama inan hiçbirinde isyan etmedim rabbim beni galiba böğle sınıyor diye düşündüm ama inşallah sınavım bitmiştir ve bu son demem olur

Canım allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Eylül sonunda ekim başında tedaviye başlayacak olan arkadaşlar öncelikle hikayelerimizi paylaşalım sonra hangi şehirde olduğumuzu yaşımızı gittiğimiz merkezleri şimdi ise nerede tedaviye başlayacağımızı ve hangi doktor ile devam edeceğimizi yazalım

Sayfamız hepimize uğurlu gelir inşallah

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD]Adı
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Yaşadığı Şehir
[/TD]
[TD]Tanı
[/TD]
[TD]Deneme sayısı
[/TD]
[TD]Tedavi Göreceği Merkez
[/TD]
[TD]Durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brcburcu
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]MERSİN
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]5.deneme
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Adet görmeyi

bekliyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik07

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]ARAŞTIRMALARI DEVAM EDİYOR
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuanamasal
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavielle
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]BALIKESİR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7.deneme
[/TD]
[TD]BURSA PEMBE MAVİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berceste_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birgaribyolcu
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]ANKARA
[/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR

[/TD]
[TD]2.Aşılama
[/TD]
[TD]ZEKAİ TAHİR BURAK HASTANESİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umudumhepvar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_selin
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]İSTANBUL
[/TD]
[TD]AÇIKLANAMAYAN
İNFERTİLİTE

[/TD]
[TD]1.Aşılama
[/TD]
[TD]FULYA JİNEMED TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barenin
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozdanis
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevra000
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]ANKARA AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nese77
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucize2013
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK FAKTÖR
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]MEMORIAL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seminay84
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ERKEK + KADIN FAKTÖR
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]KAYSERİ TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…