Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

Bene 13 ekimde adet oldum. 2 adet dondurulmus transferim30 ekimde oldu test tarihim 10 kasim.

merhaba:),
ben de 11 ekimde adet oldum. 28 Ekim'de 2 embriyo transferi oldu. test tarihim 9 Kasım. Ama hiçbir belirtim yok umutsuzlanmaya başladım çok.. Sende herhangi bir belirti var mı?
Bol şans..

ben de 11 ekimde adet oldum. 28 Ekim'de 2 embriyo transferi oldu. test tarihim 9 Kasım. Ama hiçbir belirtim yok umutsuzlanmaya başladım çok.. Sende herhangi bir belirti var mı?
Bol şans..

hadi inşallah hayırlısı olur canım
ama aklına kötü şeyler getirme hamile gibi davran kendini strese sokma bence
hem herkeste belirti olmuyormuş ki
bende geçen ay başladım ama ilaçlara farklı tepkiller verdi vücudum
hayırlısı baklım
bugün tekrar dr gidecem bakalım ne diyecek

Bol şans..

hadi inşallah hayırlısı olur canım
ama aklına kötü şeyler getirme hamile gibi davran kendini strese sokma bence
hem herkeste belirti olmuyormuş ki
bende geçen ay başladım ama ilaçlara farklı tepkiller verdi vücudum
hayırlısı baklım
bugün tekrar dr gidecem bakalım ne diyecek

off ne biliyim canım olumsuz olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.. umarım dediğin gibidir..
Senin için de hayırlısı olsun, inşallah bugün güzel haberler alırsın.. hayırlısı olsun hepimiz için...

seni merak ettim dün kanaman vardı bugün doktora gidicektin..gittinmi doktor ne dedi?????

amin inşallah canım olumlu düşün
inşallahh 9 kasımda hamiş olacaksınnnnnnn:26::26:

Bol şans..

Merhaba :)
Transfer gunumden beri zorunlu olmadikca kalkmadan yatiyorum. Arasira basdonmem luyor, sanirim progestandan dolayi, birde dun yatar pozisyondayken rahimde kasilma oldu.

Bol şans..

Merhaba :)
Transfer gunumden beri zorunlu olmadikca kalkmadan yatiyorum. Arasira basdonmem luyor, sanirim progestandan dolayi, birde dun yatar pozisyondayken rahimde kasilma oldu.

seni merak ettim dün kanaman vardı bugün doktora gidicektin..gittinmi doktor ne dedi?????

Canım yeni geldim doktordan cok şükür hersey yolunda kesesini gördük bebisimizin sanal kanamam oldu Dr bakınca ben kanama göremiyorum hersey yolunda 6.haftaya giricek haftayada kalp atışlarını duyucaz dedi Allahıma hamdolsun hersey guzel ilerliyor.kani görünce bütün umudumu yitirmiştim ama Rabb'ime sigininca sesimi duydu coksukur:))) Cok TSK ederim canım sanada ilgilendiğin icin Allah raziolsun sende durumlar nasıl ?

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim o lekelenmeler bende de olmuştu. Hatta 3-5.aylar arasında kırmızı olarak kanamalarım oldu. Ama bak şimdi çok şükür kızım 3 yaşına girecek.
Olumsuz düşünen arkadaşlar; ne olur kötü şeyleri aklınızdan geçirmeyin. Benim kızıma kadar olan süreçte başaramamamın sebebi bu olumsuz düşüncelerdi. Çünkü eşimde de bende de bir sorun yoktu. Ama en sonki tedavimde kendime geldim ve asla olumsuz düşünmedim. Kesinlikle bu sefer oldu dedim ve gerçekten de oldu. Çünkü insanın ağzından çıkan her sözün bir emir olduğuna inanıyorum ben. O yüzden ağzınızdan ve yüreğinizden güzellikler eksik olmasın...

merhaba, bende cok sık yazamıyorum buraya ama tüm gelişmeleri okuyup takip ediyorum:)
26 Ekim yani bayramda adet gördüm. Ve iğnelere başladım. 4 gün femara hap kulandım. 4 günde gonal f 375 iğne oluyorum. Yarından sonra bir iğne daha eklenecek. Sanırım çatlamayı kontrol için. Onümüzdeki hafta çarsamba yada persembe günü sanırım opu var. Bu benim ikinci tüp denemem. 2 de aşılama olmustu. Ama nedense ilk sefer gibi opu dan korkuyorum. Bu arada Beylikdüzü Medicana'da tedavi oluyorum. Insallah hepimizin muradı olur.

tedavin hayırlı olsun cnm inşallah son denemn olur bebeklerine kavuşursun...

merhaba öncelikle hayırlı olsun..bende 2.tüp bebek denememde hamile kaldım. ilkinde çok korkuyordum. transferi çok zor olmuştu benim rahim çok geride olduğu için. ikincisinin transferinde sakinleştirici istedim öyle yaptılar hiçbirşey hissetmedim. Zaten toplamada pek bişey hissetmiyorsun. Ama eğer stres oluyorsan transfer esnasında mutlaka skinleştirici iste. Stres de gebe kalmaya engel olan faktörlerden biri biliyorsun. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah bebeğine kavuşursun..

kızlar bugün çok kötüyüm ağlıyorum sabahtan beri her gece kabus görüyorum olmıcak çocuğun diye ya çok zor daha transfere 15 gün var ama hiç olumlu düşünemiyorum ben mi böyleyim yoksa sizde benim gibi oldunuz mu hiç resmen içim daralıyo kızlar ya(((

kızlar bugün çok kötüyüm ağlıyorum sabahtan beri her gece kabus görüyorum olmıcak çocuğun diye ya çok zor daha transfere 15 gün var ama hiç olumlu düşünemiyorum ben mi böyleyim yoksa sizde benim gibi oldunuz mu hiç resmen içim daralıyo kızlar ya(((

Olumsuz düşünme lütfen. Benimde son şansım dondurulmuşlarımdı. 30 ekimde 2 adet transferim oldu. Sakinlestirici verdiler çok rahat geçti. İyi düşünmek bizim için en doğrusu. Rabbim hayırlıyla anne olmayı nasip etsin hepimize

merhaba arkadaşlar.
kısaca hikayemi yazmak istiyorum tam 2,5-3 yıl oldu.ilk yıllar kendiliğinden doğal olur diye bekledim olmayınca son bir yıldır tedavi görüyorum klomen + çatlama iğnesi tedavisi 6 ay ve 1 olumsuz aşılamam var.aşılama sonrası doktor değişikliği yaptım ve kendisi bana aşılama yaptırmanın normal bir ilişkiden farkının olmadığını şansın az olduğunu boşuna paramı harcamadan 3 aşılama yerine 1 tüp bebek yapmamı söyledi.tabiki önce bi 3 ay daha klomen + çatlama iğnesine devam edlim dedi.bizim sorunumuz belli değil herşey normal olması gerekir diyorlar fakat olmadı...yine regl oldum ve yarın doktorumla konuşup artık devam etmek istemediğimi tüp istediğimi söylemeyi düşünüyorum.şimdi size sormak istediğim ben tekirdağda yaşıorum ve yakın bir merkez olsun istiyorum.beylikdzü medicanayı düşündük tabi maddi olarak elimizde ne kadar olması gerekir aşağı yukarı fiyatlar nedir?yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.medicanada yaptıran arkadaşlar var ise memnun kaldınız mı acaba?önerilerinizi bekliyorum..teşekkürler....

Canim yapma biraz ferah tut icini stres senin tedavinide olumsuz etkiler tabiki merak etme bendede oluyor arada ama sanirim sen cok fazla takiyorsuni kabuslar falan yapma lutfen dikkat edelim bebegimiz olsun diye sagliktanda olmayalim rabbim ne zaman uygun gorurse ozaman verir tabiki uzuluyoruz bu soylenilen laflar tatmin edici gelmiyor bize ama sana onerim bol bol dua et eminimki goreceksin umudunun nasil yeserdigini ve bu sefer olacak dedigini bunu hisedeceksin ...Rabbim verecek bizede meleklerimizi ins

canim arkadasim cok sevindim herseyin yolunda olmasina merak etme sabirsizlikla beklenilen kalp atisi var testleri var cinsiyeti var varda var ins sorunsuz saglikli bi sekilde bebisini kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…