Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

selin arkadaşım süpersin sen yahiç duymamıştım yeni bişey öğrettin bilseydim daha önce kesin kullanırdımbencede saadetin ddiği gibi ilaçların vücudumuzda yapmadığı şey kalmıyoki,onların etkisidir

bu testten daha önce hiç yapmamıştım fakat sadece bi fikir olarak yaptığın iğnelerden pozitif çıkmışta olabilir... tabi bu sadece kendimce düşündüğüm bişey..

olabilir ,mantıklı ..
çünkü aşılama yaptırmadan önceki diğer aylarda yumurtlamadan sonra bu testi yaptığımda negatif çıkardı lh düştüğü için ..nitekim de aşılamadan önceki adetimin 3.günü
hormon tahlillerim yapıldı hepsi normaldi...
ben aşılamadan önce 5 gün klomen + 2 kere de 2şer doz menogon iğne kullanmıştım .. sonra da ovitrelle çatlatma iğnesi ..
ilaçlardan olabilir haklısın ..

sağol canımmmm :)
aşılama tedavisinden önce bu testlerden kullanmıştım elimde birkaç tane kalmıştı..
hatta bu forumda bir topikte şöyle bir olay okumuştum .. bir bayan bu testlerden almıştı yumurtlamayı tespit edip ona göre ilişkiye girebilmek için ama sürekli pozitif çıkıyor
ay sonunda ikinciye yumurtlamam mümkün mü filan diyordu , bir uzman arkadaş da hamilelikle beraber lh hormonunun da arttıgını ve gebelik testi yapmasını söylemişti
sonra da hatırlıyorum gebelik testi pozitif çıkmıştı idrarda ..

ama tabi adet günü geçtikten sonra bu olay yaşanmıştı ..dolayısıyla benim için daha bu durumlara erken maalesef henüz aşılamamın 6. günündeyim ...

Uzun zamandır girememiştim ama yazılanları okuyunca çok sevindim..Topiğimiz uğurlu geldi hepimize..Pozitif haberleri aldıkça hep birlikte seviniyoruz..Negatifte bi okadar da üzülüyoruz..Hamile arkadaşları tebrik ediyorum..Test gününü bekleyen arkadaşlara da inşallah pozitifi almalarını ve bu mutluluğu yaşamalarını diliyorum..Allahım emekleri boşuna çıkarmasın..İsteyen herkes evladına kavuşsun inşallahhh

arkadaşlar malesef degerlerim düştü 12.84 düşmüş ilaçları bıraktım şimdi bekliyoruz kanamayla düşmesini hakkımda hayırlısı böyleşmiş bizler de inş bigün kucagımıza alırız miniklerimizi

(( çok üzgünüm inşallah mucizen kendi gelir..

canım gerçekten çok üzüldüm ne desek boş biliyosun hakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah tez zamanda kendiliğnden olur tatlım

canım cok üzüldüm gercekten ben de cok korkuyorum çünkü kimyasal gebelik yasadım daha önce ,hamile olduğunu öğrenip sonra kaybettiğini öğrenmek cok zor ama zamanı gelmemiş deyip devam ettim hala da cabalıyorum işte Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah ,üzme kendini inşallah bidahaki sefere meleğine kavuşursun belki de o kendi gelir....

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

tunacım, hayırlı olsun çok sevindim Allah sonuna kadar devam ettirsin inşlhh.. darısı bizlerin başına

arkadaşım Allah sabır versin.. çok üzüldüm (( inşlhh en kısa zamanda gelir bebişin

canım üzülme desem elinde değil biliyorum ama yıpratma kendini nolur, rabbim mutlaka bir vakit zaman içinde nasip edicektir bu duyguyu ,
dua edelim hep birlikte ..

Canım inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabır versin..En kısa zamanda evladına kavuşursun inşallahh

seni merak ettim kaç gündür. çok üzüldüm canım. allah tez zamanda bebişine kavuştırsun seni. biz aynı gün test yaptırmıştık. benimde fazla yüksek çıkmadı beta hcg. iki gün sonra tam iki katı olmasada yükseldi. bende düşmüş olmasından korkuyorum. sen kaç defa baktırdın?

canim cok uzuldum gecmis olsun demekki daha zamani degilmis rabbim sana en yakin zamanda hicbir tedaviye ihtiyac duymadan bebisini ihsan eder insallah

hayirli olsun canim darisi biz bekleyenlerin basina insallah gunlerde gecmek bilmiyorki:)

kızlar bugün test yaptıran yok mu heycanla bekliyorum pozitifleri:)))

ben test yaptırdımmm:)))) hamileyimmmmm:)))) 10 gün değerim 140, 12nci gün dü bugün 320 çıktı tekrar test yapmana gerek yok 15 gün sonra kontrole gel dedi doktorum :) ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…