- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
selin arkadaşım süpersin sen yaKızlar bu dönemde insan bütün bilincini kaybediyor gerçekten her yolu denemeye çalışıyorum ..
elimde daha önceden kalan ovulasyon testleri vardı LH hormonunu ölçen .. normalde yumurtlama zamanı pozitif çıkar ilişkiye girme zamanını belirleyebilmek için
sonrasında lh düşer yumurtlama bittikten sonra test negatif çıkar ..
şimdi ben elimde kalan ovulasyon testlerinden bir tane yaptım , pozitif çıktı ..halbuki 31 ekimde yumurtlamam bitti ve aşılama oldum nasıl oluyor hala pozitif çıkıyor ??
bilgisi olan var mı ?? yardımmmm lütfnnn
bu testten daha önce hiç yapmamıştım fakat sadece bi fikir olarak yaptığın iğnelerden pozitif çıkmışta olabilir... tabi bu sadece kendimce düşündüğüm bişey..
selin arkadaşım süpersin sen yahiç duymamıştım yeni bişey öğrettin bilseydim daha önce kesin kullanırdım bencede saadetin ddiği gibi ilaçların vücudumuzda yapmadığı şey kalmıyoki,onların etkisidir
arkadaşlar malesef degerlerim düştü 12.84 düşmüş ilaçları bıraktım şimdi bekliyoruz kanamayla düşmesini hakkımda hayırlısı böyleşmiş bizler de inş bigün kucagımıza alırız miniklerimizi
arkadaşlar malesef degerlerim düştü 12.84 düşmüş ilaçları bıraktım şimdi bekliyoruz kanamayla düşmesini hakkımda hayırlısı böyleşmiş bizler de inş bigün kucagımıza alırız miniklerimizi
kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???
tam 1 aydır bu siteyi takip ediyorum ve o kadar zor üye oldum ki ve maalesef bu listeyi bu akşam gördüm saatlerdirde tek tek okudum. hamile olanlara hayırlı olsun bekleyenlerinde hayırlı haberleri almasını diliyorum. ben o liste için çok geç kaldım galiba farkındayım ama yinede yazıcam:) 26 yaş, sorun eşimde sperm azlığı, ilk denemem, taksim alman hastanesinde tedavi gördüm, istanbuldayım. bende 24 ekimde transferim oldu bende 7nci günde dayanamayıp idrar tahlili yaptım 2nci çizgi silik çıktı 9ncu gün tekrar yaptım, 2nci çizgi biraz daha belirgindi 10ncu günde dayanamayıp kan tahliline gittim değerim 140 :) asıl test günümde bugün 5 kasım. tekrar tahlile gidicem ama ben hala kimseye söyleyemedim kendim bile inanamıyorum kimyasal gebelikten korkuyorum.
kızlar bugün test yaptıran yok mu heycanla bekliyorum pozitifleri:)))
hayirli olsun canim darisi biz bekleyenlerin basina insallah gunlerde gecmek bilmiyorki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?