Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

günler geçmek bilmiyor ...

31 ekimde aşılamamı olmuştum bugun 6.gun .. güzler geçmek bilmiyor zaman durdu sanki , bir yandan çok kapılmıyım kendimi inandırmıyım diyorum hayal kırıklığı olmasın diye ,
bi yandan da içimde sanki diyorum hamileyim diye umutlanmak istiyorum ,
çok karışık duygular içindeyim bu 6 gunu bile nasıl geçirdim bir ben biliyorum kimseye de belli etmek istemiyorum özellikle eşime .. onu da umutlandırmıyım diye..

çok zor kızlar yaa , allah inşallah hepimize hayırlı neticeler nasip etsin ... 6.gunde idrar testi yapsam bişi çıkmaz dimi ?? offf offf çok merak ediyorum ....

bir de beşinci yada 6. gunde sizlerin belirtileri neydi yardımcı olur musunuz ???

Günaydın benimde 30 ekimde transfefim oldu bugun 6. Günüm. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var, birde sabah başağrısıyla uyandım.
Keyfim kaçtı inşallah terslik olmaz

kızlar benım de 12 temmuz da kısmetse dogum ama ben su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyor bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz
cnm birinin gebelik takviminin altında yazıyor tıkla onu,profil bilgileri var ya kaş rengi göz rengi yazdığımız orada bebeğinin doğum tarihini yazıyosun kaydediyodun o zaman çıkıyo..birininkinin altındaki yazıya tıkla o sayfaya götürür seni...öpüyorum cnm hayırlı olsun tekrardan

Günaydın benimde 30 ekimde transfefim oldu bugun 6. Günüm. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var, birde sabah başağrısıyla uyandım.
Keyfim kaçtı inşallah terslik olmaz
olmaz olmaz bebişler yapıyo onubu adet sancısı gibi tariflediğimiz şeyi yaşamayanda yok gibi,banada oldu 2,3 gün sürdü

ayy ayy masallahh asermelerimizde baslamiz takvimler yapilmiss oyy rabbim gule gule kucagina almayida nasip etsinn esinin elinden cekecegi var desene simdiden yollamissin:)))
sorma cnm ya..cnm özellikle birşey çekmiyo ama midem çok kazınıyo sürekli bişeyler yemek zorundayım..bir tatlı bir tuzluyoksa daha kendimi hamile gibi düşünmüyorum ,hatta düşünmek bile istemiyorum bişey olcak diye:18::18::18:ailwelerede biz daha söyemedik söylemicez,3.ay biter o zaman söylerim yılbaşından sonra filan,tabi bişey olmazsa,öncekini kaybettim ya o yüzden tedirginim havaya giremiorum
yaaa arkadaşlar sizden başka sorucak kimsem yok tecrübeli arkadaşlar cvp yazsın lütfen ben çok fena ishal oldum ve bebeğime bişey olur gider diye çok tedirgin oldum şuan bişey olmuşmudur acabaaa
kabızlık iyi değil derler cnm ishal kötü bişey değil ne güzel işte zorlanmazsın,ilaçlar barsak hareketlerini bozuyor,bende oldum ama bir gün sürdü,doktorunada bi danış istersen ama korkma

cnm kimyasal gebelikte bu kadar artış oluyormu bilmiyorum,ama sende olduğunu düşünmüyorum çok güzel herşey,allahım bozmasınkorkucaz herşeyden yapıcak bişey yok,bunu atlatıp başka şeye kitliceksin,benimde her türlü kötü şey aklıma geliyo,ama kendini teslim etme,olursa bişey yapabiliyomuyuz,hayır,engel olamıyoruz o yzden yapabilceğin tek şey iyi hissetmekçok çok çok tebrik ederim

ayy yerim seni kız 19 temmuzda gelcek allahın izniyle bebiş haaa
bende baktım eğer allah nasip ederse 27 temmuz diyoo
ben asla tutamam okadar kesin erkn doğer
ben san dün ne güzel cvp yazmıştım ama kadınlar kulübünün azizliğine uğradım,dondu site bi dahada giremedim,bakım var filan yazıyodu,peşpeşe doğurcaz inşallah o bebeler burayua gelecek

kızlar benım de 12 temmuz da kısmetse dogum ama ben su alttakı gebelık takvımı nasıl yapılıyor bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz

Canim ne guzel neredeyse hepiniz ayni siralar bebeklerimizi kucagimiza alicaz Allahi kismet ederse ,benim de 15 temmuz diyor ,hala emin olamasam da takvimi ekledim kismet bakakim ALlah yardimcimiz olsun tebrik ederim tekrar

Canim ne guzel neredeyse hepiniz ayni siralar bebeklerimizi kucagimiza alicaz Allahi kismet ederse ,benim de 15 temmuz diyor ,hala emin olamasam da takvimi ekledim kismet bakakim ALlah yardimcimiz olsun tebrik ederim tekrar
bende çok korkuyorum ama su gebelik takvimine hep imrenmişimdir,pozitifi görüyüm yapıcam diyodumallahımın izniyle inşallah bi sorun yaşamadan atlaıcaz

Benim icimde daha adet gunum gecmedigi icin de korku var yarin adet gunum ,bi gecse adet olacam saniyorum. Kimyasalda oyle olmustu ins bu sefer olmaz

Benim icimde daha adet gunum gecmedigi icin de korku var yarin adet gunum ,bi gecse adet olacam saniyorum. Kimyasalda oyle olmustu ins bu sefer olmaz

aaaaaaaaaaaa kızıcam sana geçti gitti o kötü günler herşey yolunda yok kimyasal felan o kırmızılarda olmucak rahat ollllll

bende çok korkuyorum ama su gebelik takvimine hep imrenmişimdir,pozitifi görüyüm yapıcam diyodumallahımın izniyle inşallah bi sorun yaşamadan atlaıcaz

tuanamasalcım sana katılıyorum tatlım .. allah bize de gebelik takvimlerimizi yapıp sağlıkla takip edebilmeyi nasip etsin inşallah :)

Kızlar bu dönemde insan bütün bilincini kaybediyor gerçekten her yolu denemeye çalışıyorum ..
elimde daha önceden kalan ovulasyon testleri vardı LH hormonunu ölçen .. normalde yumurtlama zamanı pozitif çıkar ilişkiye girme zamanını belirleyebilmek için
sonrasında lh düşer yumurtlama bittikten sonra test negatif çıkar ..

şimdi ben elimde kalan ovulasyon testlerinden bir tane yaptım , pozitif çıktı ..halbuki 31 ekimde yumurtlamam bitti ve aşılama oldum nasıl oluyor hala pozitif çıkıyor ??

bilgisi olan var mı ?? yardımmmm lütfnnn

cnm kimyasal gebelikte bu kadar artış oluyormu bilmiyorum,ama sende olduğunu düşünmüyorum çok güzel herşey,allahım bozmasınkorkucaz herşeyden yapıcak bişey yok,bunu atlatıp başka şeye kitliceksin,benimde her türlü kötü şey aklıma geliyo,ama kendini teslim etme,olursa bişey yapabiliyomuyuz,hayır,engel olamıyoruz o yzden yapabilceğin tek şey iyi hissetmekçok çok çok tebrik ederim[/QUOTE]

cevabın için çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana:) 48 saat dolsun die saat 1i bekliyorum 12i günü zorla geçirdim şimdi saat geçmiycek gibi geliyo. doktorum hayırlı olsun gebesin dedi ama işte onca zor uğraşlardan geçince bi anda inanamıyo insan işte inşallah bugün değerlerim artmıştır. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

bende adet günüm geçse rahatlıcam cnm öyle haklısınki korkmakta,inşallah herşey güzel olacak değerlerin filan öyle güzelki ben bi sorun olacağını düşünmüyorum,korkma sen canavar gibiler baksana,kimyasalda değerin böyle değildirbide düşük kimyasal ektopik geçirmek yüzde bilmem kaç bir riskmiş,bunu bir lkez geçiren insanların hemen ardından tekrar böyle bişey yaşaması o kadar küçük bir yüzdeye düşüyorki mucize gibi görülüyor,düşünsene iki kez arka arkaya kimyasal geçirmek öyle kolay değil
tuanamasalcım sana katılıyorum tatlım .. allah bize de gebelik takvimlerimizi yapıp sağlıkla takip edebilmeyi nasip etsin inşallah :)
ayy amin cnm inşallah yaa bi doğumhane kapısı göreydik

bu testten daha önce hiç yapmamıştım fakat sadece bi fikir olarak yaptığın iğnelerden pozitif çıkmışta olabilir... tabi bu sadece kendimce düşündüğüm bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…