slm arkadaşlar bugün son iğnelerimi oldum saat 10 çatlatma iğnesinide olcağım ve çarşamba günü yumurtalarım toplanacak Allahın izniyle...pikoluyum doktorum ohss yatkın olduğumu göz önünde bulundurmamı söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı? birde opu olurken yanınızda bir şey getirdinizmi ekstra giysi çamaşır filan?
bu durumu yaşamadım ama ben toplama günü için söyliycektim. yanında ekstra hiç bişeye ihtiyaç yok sadece ped alırsın ve giyinirken onu takarsın hafif bi lekelenme olabiliyo benim gün boyu sürmüştü ama yarınsı gün bitmişti. rabbim inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
slm arkadaşlar bugün son iğnelerimi oldum saat 10 çatlatma iğnesinide olcağım ve çarşamba günü yumurtalarım toplanacak Allahın izniyle...pikoluyum doktorum ohss yatkın olduğumu göz önünde bulundurmamı söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı? birde opu olurken yanınızda bir şey getirdinizmi ekstra giysi çamaşır filan?
ben test yaptırdımmm:)))) hamileyimmmmm:)))) 10 gün değerim 140, 12nci gün dü bugün 320 çıktı tekrar test yapmana gerek yok 15 gün sonra kontrole gel dedi doktorum :) ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim isteyen herkeze nasip etsin
ben test yaptırdımmm:)))) hamileyimmmmm:)))) 10 gün değerim 140, 12nci gün dü bugün 320 çıktı tekrar test yapmana gerek yok 15 gün sonra kontrole gel dedi doktorum :) ALLAHIM kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim isteyen herkeze nasip etsin
gözün aydin canimdarisi basimiza olsun insaallaahh..Allah tamamina erdirsin
kizlar aranizda 5. gün transferi olan var mi?
ben varım canımm
benımde 5 cı gun canım sukur hamısım 9 cu gun degerım 160 tı
Sonucun belli mi? Embryoskop mu kullanildi?
benim sonucum daha belli değil 12 kasımda pozitifi görmeyi umuyorum inşlh
Yarın test günüm artık gece bitmez sabah olmaz nasıl gececek saatler :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?