Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

slm arkadaşlar bugün son iğnelerimi oldum saat 10 çatlatma iğnesinide olcağım ve çarşamba günü yumurtalarım toplanacak Allahın izniyle...pikoluyum doktorum ohss yatkın olduğumu göz önünde bulundurmamı söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı? birde opu olurken yanınızda bir şey getirdinizmi ekstra giysi çamaşır filan?

bu durumu yaşamadım ama ben toplama günü için söyliycektim. yanında ekstra hiç bişeye ihtiyaç yok sadece ped alırsın ve giyinirken onu takarsın hafif bi lekelenme olabiliyo benim gün boyu sürmüştü ama yarınsı gün bitmişti. rabbim inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

sağolsın canım cevabın için...amin amin amin cümlemiz için amin...

ben de bu gece catlama ignemi yapicam, carsamba yumurta toplama islemi. seninle ayni gidecegiz :) insallah güzel haberler aliriz. Allah yardimcimiz olsun.

tebrikler :))) darisi basimiza insallah.

beren doktorun ne dedi canim degerlerin gidisati icin?belki bu sefer az yükselmis olup,iki gün sonra yeteri kadar yükselir belki:26:
nasil oluyor yaa ilk degerin yüksekken kimyasal gebelik:26:
canim acaba sende pihtilasma mi var ki?bebek kandan beslenip büyüyemiyor mu ki?

gözün aydin canimdarisi basimiza olsun insaallaahh..Allah tamamina erdirsin

arkadaşlar ben bu topiğe ilk kez yazıyorum 15 yıllık evliyim.. hiç korunmadık.. 4 yıl önce bir gebelik yaşadım 5 haftalık düşük yaptım ardından hemen tekrar hamile kaldım bu defa da dış gebelik ve açık ameliyatla sol tüpüm alındı ardından 3 ay sonra aşılama negatif( ve başka bi dr. devam ettim tedavime oda bana ilaç tedavisi uyguladı 2 ay üst üste ovitrello falan filan... yine olmadı bu defada konya eurofertilde .. geçen ay ilk defa tüp bebek uygulandı 20 ekim test tarihimdi ve yine (((( negatif.. bu arada sorunumuz yok sebepsiz infertilite... ve ben yarın yine aynı merkeze tekrar kontrole gidiyorum 2. denemem için bana dua edin arkadaşlar çok yorgunum.....bu arada tedavi olanlara hem sabır hem pozitif dileklerimi sunuyorum:)) negatif olanlar sakın yılmayın yola devam... o bebekler bu evlere girecek inşallah:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…