Çok az kalmis canım pazartesi inşallah güzel haberlerle geleceksinCanım benimde öyle birde göğüslerim şişti ve ağrıyor..pazartesi test günüm inşallah bu ay güzel haberi alirimm
Yok canim kocam yaptirmiyo bugun yarin adet olmam lazim normalde. Esim adetin gecikmesini bekle diyo. Beklemek cok zor gercekten. Goguslerim dolgunlasti gibi hafiften. Arada gogus uclarimda sizliyo cok hafif. Belirtiler belirgin degil yani. Adet olmadan onceki gunlerde kahverengi akintim olur normalde ama olmadi. Bekliyorm. Eger adet olmazsam sali gunu kan testi yaptiricamCanım naptin bugün mu.test yaptircan inşallah hamilesindir
İnşaallah olmazsin canım bebisin inşallah seninledir haber ver mutlakaYok canim kocam yaptirmiyo bugun yarin adet olmam lazim normalde. Esim adetin gecikmesini bekle diyo. Beklemek cok zor gercekten. Goguslerim dolgunlasti gibi hafiften. Arada gogus uclarimda sizliyo cok hafif. Belirtiler belirgin degil yani. Adet olmadan onceki gunlerde kahverengi akintim olur normalde ama olmadi. Bekliyorm. Eger adet olmazsam sali gunu kan testi yaptiricam
Tabiki haberdar edicem. Bakalim bekliyorm. Tek gogsumun halkasi digerinden genis acaba belirti mi budaİnşaallah olmazsin canım bebisin inşallah seninledir haber ver mutlaka
Benim öyle kararma falan olmadı canım yada genişleme sadece dolgunluk var ama bildiğim kadarıyla onlarda belirti sayılıyorTabiki haberdar edicem. Bakalim bekliyorm. Tek gogsumun halkasi digerinden genis acaba belirti mi buda
İns hamileyimdir bakalim bugun adet gunum normalde suana kadar ne gelen var ne giden.Benim öyle kararma falan olmadı canım yada genişleme sadece dolgunluk var ama bildiğim kadarıyla onlarda belirti sayılıyor
Ay hadi inşallah canım benim hamilesindir ya dua etcem hepİns hamileyimdir bakalim bugun adet gunum normalde suana kadar ne gelen var ne giden.
Canim sende gogus agrisi olmadi miBenim öyle kararma falan olmadı canım yada genişleme sadece dolgunluk var ama bildiğim kadarıyla onlarda belirti sayılıyor
İns canim ya bakalim. Sen adetin kac gun gecince test yaptin.?Ay hadi inşallah canım benim hamilesindir ya dua etcem hep
Oldu da pek fazla değil sadece dolgundu benimCanim sende gogus agrisi olmadi mi
Asilamadan sonraki 15.gün canm adetim 1/gün geçince öğrendimİns canim ya bakalim. Sen adetin kac gun gecince test yaptin.?
Acaba idrar testi yapsam mi cikar mi kiAsilamadan sonraki 15.gün canm adetim 1/gün geçince öğrendim
Pek teste gerek kalmicak sanirim adet olucam. Cunku yumurta aki gibi esnek icinde hafif kirmizilik seklinde akinti gelmeye basladi...Asilamadan sonraki 15.gün canm adetim 1/gün geçince öğrendim
Sakin kotu düşünme canım benim de adete 1gün kala pembe bi lekem gelmişti hatta o.kadar çok uzulmustum ki.adet olacam diye iyi düşün iyi olsun inşaallah bebeğin seninledirPek teste gerek kalmicak sanirim adet olucam. Cunku yumurta aki gibi esnek icinde hafif kirmizilik seklinde akinti gelmeye basladi...pes ediyorm artik dayanacak gucum kalmadi.
Canm benin gecen ay adetim de boyle baslamisti iyi dusunuyorm yinede ama bakalimSakin kotu düşünme canım benim de adete 1gün kala pembe bi lekem gelmişti hatta o.kadar çok uzulmustum ki.adet olacam diye iyi düşün iyi olsun inşaallah bebeğin seninledir
Canim ayiptir soylemesi akinti dupduru hafif kirmizi icinde hic bir pihti yok. Senin akintini tarif edebilir misin. Ve ne kadar surdu bu akintin?Sakin kotu düşünme canım benim de adete 1gün kala pembe bi lekem gelmişti hatta o.kadar çok uzulmustum ki.adet olacam diye iyi düşün iyi olsun inşaallah bebeğin seninledir
Canım pembemsi akıntıyla gelen 1 damla biseydiCanim ayiptir soylemesi akinti dupduru hafif kirmizi icinde hic bir pihti yok. Senin akintini tarif edebilir misin. Ve ne kadar surdu bu akintin?
Yok canim ben adet oluyorm bence. Eger kesilirse hamileyim kesilmesse adet oluyormdur. İns da kesilir. Umudum yok ama..Canım pembemsi akıntıyla gelen 1 damla biseydi
İnşallah kesilir inşaallah hamilesindir canimYok canim ben adet oluyorm bence. Eger kesilirse hamileyim kesilmesse adet oluyormdur. İns da kesilir. Umudum yok ama..
İnsallah canim ya. Pek umudum yokİnşallah kesilir inşaallah hamilesindir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?