EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım naptin bugün mu.test yaptircan inşallah hamilesindir
Yok canim kocam yaptirmiyo bugun yarin adet olmam lazim normalde. Esim adetin gecikmesini bekle diyo. Beklemek cok zor gercekten. Goguslerim dolgunlasti gibi hafiften. Arada gogus uclarimda sizliyo cok hafif. Belirtiler belirgin degil yani. Adet olmadan onceki gunlerde kahverengi akintim olur normalde ama olmadi. Bekliyorm. Eger adet olmazsam sali gunu kan testi yaptiricam

İnşaallah olmazsin canım bebisin inşallah seninledir haber ver mutlaka

Tabiki haberdar edicem. Bakalim bekliyorm. Tek gogsumun halkasi digerinden genis acaba belirti mi buda
Benim öyle kararma falan olmadı canım yada genişleme sadece dolgunluk var ama bildiğim kadarıyla onlarda belirti sayılıyor

Benim öyle kararma falan olmadı canım yada genişleme sadece dolgunluk var ama bildiğim kadarıyla onlarda belirti sayılıyor
İns hamileyimdir bakalim bugun adet gunum normalde suana kadar ne gelen var ne giden.

Asilamadan sonraki 15.gün canm adetim 1/gün geçince öğrendim
Pek teste gerek kalmicak sanirim adet olucam. Cunku yumurta aki gibi esnek icinde hafif kirmizilik seklinde akinti gelmeye basladi... pes ediyorm artik dayanacak gucum kalmadi.

Pek teste gerek kalmicak sanirim adet olucam. Cunku yumurta aki gibi esnek icinde hafif kirmizilik seklinde akinti gelmeye basladi... pes ediyorm artik dayanacak gucum kalmadi.
Sakin kotu düşünme canım benim de adete 1gün kala pembe bi lekem gelmişti hatta o.kadar çok uzulmustum ki.adet olacam diye iyi düşün iyi olsun inşaallah bebeğin seninledir

Sakin kotu düşünme canım benim de adete 1gün kala pembe bi lekem gelmişti hatta o.kadar çok uzulmustum ki.adet olacam diye iyi düşün iyi olsun inşaallah bebeğin seninledir
Canm benin gecen ay adetim de boyle baslamisti iyi dusunuyorm yinede ama bakalim

Canim ayiptir soylemesi akinti dupduru hafif kirmizi icinde hic bir pihti yok. Senin akintini tarif edebilir misin. Ve ne kadar surdu bu akintin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…