Günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ayGünaydın hanımlar :)))
Bi saat sonra aşılama oluyorum..
Günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ayGünaydın hanımlar :)))
Bi saat sonra aşılama oluyorum..
Teşekkür ederim canım :) umarım bu ay dileğen herkes bebeğine kavuşur :)Günaydın canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay
Teşekkür ederim canım :) umarım bu ay dileğen herkes bebeğine kavuşur :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun :)Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.. inşallah bu ay kavuşursun bebeğine..
Benim adete 5gun kalaya kadar devam etti sonra kesildi canım akintimkızlar merhaba bende birkaç gündür takip ediyorum sizleri.. öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız... ben dahil olmayanlara da inşallah Allahım en kısa zamanda nasip eder.. bende aşılamadan sonra ki 10.gündeyim.. bir sorum olacaktı özellikle aşılaması tutanlara.. akıntılar ne zamana kadar devam etti benim beyaz akıntım devam ediyor da merak ettim
canım peki akıntın nasıldı şeffaf renktemiydi yoksa süt gibi beyaz mıydıBenim adete 5gun kalaya kadar devam etti sonra kesildi canım akintim
Süt gibi bayağı koyu beyazdi canımcanım peki akıntın nasıldı şeffaf renktemiydi yoksa süt gibi beyaz mıydı
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın inşallah bebisin seninle olur bu aykızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))
Umarım canım çok teşekkür ederim bu Arada aşılamaya başlarken doktorum vitamin ve coraspirin vermişti acaba onlara devam etmem gerekli mi bi bilgin var mı doktora soramadım heyete girdi göremedim bi daha bir de günlük vajen jel verdi sen kullandın mı böyle bişi?Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın inşallah bebisin seninle olur bu ay
Canım ben iğne kullanmadim klomenle aşılama yaptırdım hic bir şey vermedi o.yüzden sadece folik asit verdi ama gecen lekelenme yaşadım Dr gittim progestan verdi bence Dr verdiği ilaçları mutlaka kullanUmarım canım çok teşekkür ederim bu Arada aşılamaya başlarken doktorum vitamin ve coraspirin vermişti acaba onlara devam etmem gerekli mi bi bilgin var mı doktora soramadım heyete girdi göremedim bi daha bir de günlük vajen jel verdi sen kullandın mı böyle bişi?
Canım benimde öyle birde göğüslerim şişti ve ağrıyor..pazartesi test günüm inşallah bu ay güzel haberi alirimmSüt gibi bayağı koyu beyazdi canım
Aynen canım haklısın teşekkür ederim :)Canım ben iğne kullanmadim klomenle aşılama yaptırdım hic bir şey vermedi o.yüzden sadece folik asit verdi ama gecen lekelenme yaşadım Dr gittim progestan verdi bence Dr verdiği ilaçları mutlaka kullan
Canım naptin bugün mu.test yaptircan inşallah hamilesindirAdete 1 gun kaldi ve goguslerim dolgunlasmaya basladi. Adet olucak gibi bi belirti de yok. Akintim olurdu kahverengi oda yok. Bu ay umutluyum. Adet oncesi goguslerim hic dolgunlasmazdi. Yogun beyaz akiti durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?