EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar :)))
Bi saat sonra aşılama oluyorum..

kızlar merhaba bende birkaç gündür takip ediyorum sizleri.. öncelikle hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız... ben dahil olmayanlara da inşallah Allahım en kısa zamanda nasip eder.. bende aşılamadan sonra ki 10.gündeyim.. bir sorum olacaktı özellikle aşılaması tutanlara.. akıntılar ne zamana kadar devam etti benim beyaz akıntım devam ediyor da merak ettim

Benim adete 5gun kalaya kadar devam etti sonra kesildi canım akintim

kızlar merhaba :)
İkinci aşılamamı bugün oldum:)))

Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın inşallah bebisin seninle olur bu ay
Umarım canım çok teşekkür ederim bu Arada aşılamaya başlarken doktorum vitamin ve coraspirin vermişti acaba onlara devam etmem gerekli mi bi bilgin var mı doktora soramadım heyete girdi göremedim bi daha bir de günlük vajen jel verdi sen kullandın mı böyle bişi?

Canım ben iğne kullanmadim klomenle aşılama yaptırdım hic bir şey vermedi o.yüzden sadece folik asit verdi ama gecen lekelenme yaşadım Dr gittim progestan verdi bence Dr verdiği ilaçları mutlaka kullan

Adete 1 gun kaldi ve goguslerim dolgunlasmaya basladi. Adet olucak gibi bi belirti de yok. Akintim olurdu kahverengi oda yok. Bu ay umutluyum. Adet oncesi goguslerim hic dolgunlasmazdi. Yogun beyaz akiti durdu.

Beklemek cok zor. Acaba idrar testi yapsam mi. Negatif gormek istemiyorum...

Canım Aşılamadan sonra 12. Günde test yap dedi benim doktorumm. Senin 12.gün olduysa kan ver bence idrarda geç cikiyor

Canım ben iğne kullanmadim klomenle aşılama yaptırdım hic bir şey vermedi o.yüzden sadece folik asit verdi ama gecen lekelenme yaşadım Dr gittim progestan verdi bence Dr verdiği ilaçları mutlaka kullan
Aynen canım haklısın teşekkür ederim :)

Adete 1 gun kaldi ve goguslerim dolgunlasmaya basladi. Adet olucak gibi bi belirti de yok. Akintim olurdu kahverengi oda yok. Bu ay umutluyum. Adet oncesi goguslerim hic dolgunlasmazdi. Yogun beyaz akiti durdu.
Canım naptin bugün mu.test yaptircan inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…