EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben bunu tüp bebekte de duymustum bazen dr 2 çatlama iğnesi veriyor diye ama nedenini bilemiyorum yani çok mu yumurtan oluştu belki de ondandır
Cevap için teşekkür ederim canım bilmiyorum ki kaç tane yumurta oldu sormadım heyecandan muayenede çok geriliyorum ben unutuyorum herşeyi iki tane verince tamam dedim aldım :)

Merhaba arkadaslar şu günlerde sevinc ve stresi aynı anda yaşıyorum sizinlede paylasmak istedim 12 ekimde asilama yaptırdım doktorum 14 gun sonra kan testi yaptirmami istedi tabi ben dayanamayip 9. Gunde yaptirdim hcg degerim 0.361 cikti tabiki negatif oldugunu dusunerek ümitsizliğe kapıldım fakat 14. Gun yani 25 ekimde testi tekrarladim sonucum 44.06'ydı pozitifti yani yarın tekrar yaptıracağım ama keseyi görmeden kalp atislarini duymadan cok sevinmek istemiyorum bi yandanda onun stresi var Allah hakkimizda hayirlisini versin hepimize

Ay çok sevindim senin adına inşaallah güzel haberler verirsin bize

Canım gözün aydın güzel haber alinca o kadar mutlu oluyorum ki inşallah sagsaglim alırsın bebeisini

Kızlar bende sonucumu aldım 1269 a yükselmiş çok şükür bebisim benimle yarin Dr kontrolün var inşallah kesemizi gorcez Allah m isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar bende sonucumu aldım 1269 a yükselmiş çok şükür bebisim benimle yarin Dr kontrolün var inşallah kesemizi gorcez Allah m isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
şükürler olsun tatlmmmmmm :):):)

Hadi gözün aydın canim inşaallah dahada yükselecek akintin devam ediyormu

Arkadaslar bişey merak ediyorum ilk asilama si tutam varmı bana moral olsum int baktım hep ikinci asilama tutmuş benim ilk asilamam bugün dördüncü gunumde yim gaz sancim ve bel ağrım var onun dışında kasık ağrım da oluo ara ara igne batar gibi

Canım kactane yumurtan var bitanesi büyüyüp diğerleri buyumediyse belki kist olmasın die ıkitane yazmış olabilir ama ilk defa duydum

Canım kactane yumurtan var bitanesi büyüyüp diğerleri buyumediyse belki kist olmasın die ıkitane yazmış olabilir ama ilk defa duydum
Valla bende ilk defa duydum burdan bi arkadaş genelde tüp bebek tadevisinde veriliyor 2 tane demişti ama senin dediğinde çok mantıklı cevap için teşekkürler :) haa arada ikiz olma şansı da var diyenler oldu hayırlısı artık :)

Hayirlisi canım ınsalah en kisa zamanda nerde var ise bekleyen ve isteyen

Canım benim ilk aşılama di ve tuttu çok.şükür 5 ekimde aşılama olmustum

Canım benim ilk aşılama di ve tuttu çok.şükür 5 ekimde aşılama olmustum
Ayy canım allah analı babalı büyütsun inşallah sagsaglim kucağına alirsin bende açıkçası korkuo rum tutmaz die çünkü inan artık beklicek sabır kalmadı ve yoruldum kafa olarak tutmassa belirtilerin nelerdi acaba ogrenebikirmiyim benim yarın beşinci gün olucak

Yani ben 14 günüm ayin 7 deng gelio daha erken yapsam dogru sonuc alabilirmıyım ki vallah gece uykularim kaçıo tuttumu tutmadı mi die

Canım adet belirtileriyle hemen hemen aynıydı hatta adete 1gün kala pembe bi akıntı oldu bende adet olcam sandım ama çok şükür bebisim benimle bide göğüsleri dolgunlasti hissediyosun zaten daha sert daha dolgun oluyo test yapmanın bi anlamı yok şuan olsa da çıkmaz uzulursun boşu boşuna inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…