EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canim sonuçta 1 saat kadar işlemden geciyor spermler pozitif olalım hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz buraya pozitif sonuçları aldigimizi yazarız
Evet sblss sen ne kadar pozitifsin hep forumda okuyorum mesela 2008 de yazmıs merak ediyorum bi merakla hepsini okuyorum sonucları pozitif olmus seviniyorum bazıları yazmamıs merak ediyorum. İnşallah bu sorunu yasayacak olanlar da varsa bizim olumlu sonuclarımız da onlara destek olur

Aynen canım bende çok okuyorum forumları inşallah bizde başkalarına umut oluruz

Ben olumsuz düşündüğüm için sormadım canım sperm testini daha önce yaptırdığım için belki bi yardımım olur mu diye sordum seni üzdüysem özür dilerim bende aynı sorunları yaşıyorum kötü düşünmem imkansız Rabbim yardımcınız olsun

Canm Allah hepimizin yardımcısı olsun eminim sende bizim gibisin üzülme hic inşallah sende bizde pozitif sonuç alcaz

Hayır canım olur mu burada elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olmaya çalısıyoruz. Birnirimizi tanımıyoruz ama birbirimize destek oluyoruz bir cok konusamadıgım konuyu ben burada konusuyorum bir yakınına anlatamazsın ya da ben anlatmıyorum

Canm Allah hepimizin yardımcısı olsun eminim sende bizim gibisin üzülme hic inşallah sende bizde pozitif sonuç alcaz
Canım sende gögüs agrısı devam ediyor mu bende bitmek bilmedi bir de bugün bir iğne daha vuruldum ben o iğne de Hcg değerini arttırıyormus o yüzden 24 üne kadar bekleyeceğim test yaptırmak için insallah kısmet olur da reglim gelmezse.

Kesinlikle öyle çünkü bunu yaşamayanlar boş boş bakıp hayırlısı deyip geçiyor beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel derdimiz ortak dermanımız ortak çünkü

Yok canm tek sıkıntı akintim var biraz bide kaşık agrim var bana asilamadan sonra hic bir şey vermedi Dr ya bi tek yumurta büyüynce catlatma iğnesi vuruldum o kadar ama doktorum bana asılmadan sonra ilişki önerdi çarşamba aşılama oldum perşembe ilişki sonra gün aşırı oldu

Kesinlikle öyle çünkü bunu yaşamayanlar boş boş bakıp hayırlısı deyip geçiyor beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel derdimiz ortak dermanımız ortak çünkü
Aynen öyle ya yaşamaya na kolay geliyor bide cevrene hep gülmek zorunda kaliyosun güçlü durmak

Bana önermedi ilişki; olsaydı gebelik önceden de olurdu biz aşılamadan umutluyuz dedi dr um. Ve ben bulunmadım açıkçası zararı olur mu diye.kasık agrım yok karın şişliğim yok şişlik sadece akşamları oluyor o da çok yemek yiyorum ondan sanırım kabızlık yok bir gögüs ağrısıdır ki hala çekiyorum artık canım yanıyor bi de arada akıntı o kadar.

Ya bu yemek bende de oldu kahvaltı yapıyoruz 1 saat geçmeden acikiyorum ya böyle değildim ben psikolojik mi bilemiyorum canm ya

Ya bu yemek bende de oldu kahvaltı yapıyoruz 1 saat geçmeden acikiyorum ya böyle değildim ben psikolojik mi bilemiyorum canm ya
Ben sabah aksam yerim normalde öglen de yiyorum ama ben bunu hamileliğe yormuyorum kesin hormon yüklediler ya benım iştahım açıldı yoksa simdiden iştah artar mı? Bir de zaten gögsüm acıyordu bi de bugün iğne oldum daha beter olurum artık kımse bu kadar gögüs belirtisi yasamamıs iğnelerden herhalde o yüz kişiden 1 kişi de görüldü muhabbetindeki kişi benim

Kızlar biraz moral olsun diye anlatıyorum benim arkadaşımın 4 yıldır bebeği olmuyordu bi tüpü tıkalı ve Rahmi tersdi ilk aşılaması tuttu 5 aylık hamile şu anda belirtileri ise sadece akıntıydı başka birşey hissetmediğini söyledi sadece çok dua etti ve işine gücüne rutin hayatına devam etti kısmet işte

Ay olsun canım o 1 kişi sen ol diyelim ki bi arkadaşında çok fazla göğüs ağrısı vardı simdi su kadar hamile diyelim ya

Sanırım belirtiler aklımızı yitirmemize sebep olucak
hiç sorma canım ya artık belirti aramiycam inanmıyorum diyorum gene aklım gidiyor en ufak biseyde acaba bu belirtimi diye araştırıp duruyorum

Bende kendimce ediyorum dua Allah kabul etsin çok inanıyorum dua nın gücüne hiç olmayacak kişide olur Allah verdiği zaman bizlere de nasip etsin inşallah Rabbim

Kızlar bu arada hastalanacakmışım gibi yüzümde sivilce çıktı bugün normalde 19 u gibi regl tarihi ama inşallah olmam Allahım

Kızlar bu arada hastalanacakmışım gibi yüzümde sivilce çıktı bugün normalde 19 u gibi regl tarihi ama inşallah olmam Allahım
İnşallah adet olmazsın canım güzel haberini alırız sivilceyi dert etme yaa tesafüf olabilir hatta olucak mı olmayacak mı stresinden bile çıkmış olabilir kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…