EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah olmazsın canım bazen bende sanki regli olacakmısım gibi hissediyorum ya daha 1 hafta var adete ayrıcca benm de gögüs agrım var bugün dokundugumda ya bide beyaz koyu akıntı devam ediyo
Ay kendi yazdıgıma güldüm şu an sanki hamileyim kesin de karnım niye şişmiyor diyorum

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Sblss cim nasıl geçiyor bekleyiş canım?
İyi canım iyice heyecan basmaya başladı beni yaa günler resmen geçmek bilmiyor aklıma bin türlü şey geliyor (gidip gebelik testi yapmak gibi )

İyi canım iyice heyecan basmaya başladı beni yaa günler resmen geçmek bilmiyor aklıma bin türlü şey geliyor (gidip gebelik testi yapmak gibi )
Aynen benimde aklımda var test yapmak ama bana dediler ki test yaparsan şimdi pozitif çıkabilir çünkü vücudunda hormon var o yüzden yapamıyorum

Aynen benimde aklımda var test yapmak ama bana dediler ki test yaparsan şimdi pozitif çıkabilir çünkü vücudunda hormon var o yüzden yapamıyorum
Ben 1 tane iğne vuruldum ya canım ta gecen hafta pazartesi vurulmuştur hale varmıdır ki etkisi acaba

Ben 1 tane iğne vuruldum ya canım ta gecen hafta pazartesi vurulmuştur hale varmıdır ki etkisi acaba
Göğüs agrim var beni şüphelendiren o ya normalde adet döneminde bile olmaz bende dünden beri bayağı var istee

Göğüs agrim var beni şüphelendiren o ya normalde adet döneminde bile olmaz bende dünden beri bayağı var istee
Canım bilmiyorum ki o iğnenin hala etkisi olur mu. Ama söyle de bir gerçek var hiçbir idrar testi bu kadar erken sonuc vermez. Ya da bazı çoğul gebeliklerde verir diye biliyorum. Oldu da pozitif coktı diyelim bu seferde aldıgım hormonlardan mı diye düşüneceksin bence biraz daha bekle canım 20 sinde yaptıracaksın testi dimi bu arada kan testi mi istedi dr un ?

Doğru söylüyosun canm en iyisi beklemek 20 sinde gidip kan vermek Dr öyle demişti

Zaten 1 hafta var iyice kafayı siyirdim valla

aynen kafa bi milyon bende.krnıla konuşuyorum allah akıl fikir versin bana 19 una kadar

benim de 19 u adet günüm olmazsam 20sinde test yaptırcam bakalım

benim de 19 u adet günüm olmazsam 20sinde test yaptırcam bakalım

19 unda test yaptırıcam kan testi.çünkü aşılama genelde gebelik testlerinde çıkmıyomuş.hepimiz için hayırlısı olsun..güzel haberler verelim birbirimize...yeni konu açalım temmuz bebeleri diye inşallahhhhhhhhh

ay inşallah canım güzel haberler alırız hepimiz ya valla bende senin iş gibi sıyırdım arada cidden hamileymişim gibi karnımla konuşuyorum ama olsun umutsuzluk yok ya Allah m büyük inşallah bizlerde o duyguyu yasıcaz

Kızlar maşallah hepimizin adeti 19 uymus bende 24 ünde yaptıracagım düşünsenize ben daha cok bekleyeceğim inşallah hastalanmam da nasip olur. Walla ben hiç karnımla konusmadım ama arada karnımı tutuyorum. Ayriss2114 canım sende var mı belirti hissettiğin herhangi bir sey ya da? Ben bu berdikleri hormonlardan hiç bir seyi belirtiye yoramıyorum walla

19 unda olacak olanlar kızlar kızlar belirtiler bugün nasıldı benim adet olacakmışım gibi bi ağrım var

19 unda olacak olanlar kızlar kızlar belirtiler bugün nasıldı benim adet olacakmışım gibi bi ağrım var
Bende de oldu ara ara agrı ama az ve 2 kez falan böyle bir ağrı girdi ama onun dısında gögüğ hassasiyetim var. Akıntısı olan var mı?

Bende de oldu ara ara agrı ama az ve 2 kez falan böyle bir ağrı girdi ama onun dısında gögüğ hassasiyetim var. Akıntısı olan var mı?
bende ki akıntı azaldı gögüs agrımda öyle durum stabil kızlar

belirtimi biliyorum yada neyin belitisi hiç bilmiyorum.sanki adet olucakmışım gibi belim ağrıyo bide benim sağ bacağım çok ağrır adetten önce aynı öle bidrum var.dokunsalar ağlıycam sanki.psikolojim iyi değil snırım..hiç keyfim yok.kum tanesi diye seviyorum inşallah benimledir ve sıkı sıkı tutunur bana.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…