EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba benim de eşimde morfoloji sorunu var bir iki öle oluyo genelde.bazı drlar ona takılmıyo.sperm saysı iyiyse ve hareketlilikte bı sıkıntı yoksa önemsemiyolar.eşimde ileri hareketli sıkıntısı var bende 3 ekimde aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun:)

merhaba benim de eşimde morfoloji sorunu var bir iki öle oluyo genelde.bazı drlar ona takılmıyo.sperm saysı iyiyse ve hareketlilikte bı sıkıntı yoksa önemsemiyolar.eşimde ileri hareketli sıkıntısı var bende 3 ekimde aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun:)

Canım benim inş sen bizden daha önce alacaksın sonucu ne zamandan beri istiyorsunuz? Siz hangi ilde tedavi görüyorsunuz?

İnşallah adet olmazsın canım güzel haberini alırız sivilceyi dert etme yaa tesafüf olabilir hatta olucak mı olmayacak mı stresinden bile çıkmış olabilir kötü düşünme
Evet insallah cok heyecanlıyım artık sen bu ay ne zaman yaptıracaksın aşılamayı? Bir de aynı yerdemi yaptırmayı düşünüyorsun yoksa farklı bir yer mi?

Evet insallah cok heyecanlıyım artık sen bu ay ne zaman yaptıracaksın aşılamayı? Bir de aynı yerdemi yaptırmayı düşünüyorsun yoksa farklı bir yer mi?
Bu ay ki adetimi bekliyorum kısmetse 2.aşılama için ilki çok maliyetli oldu memorial da o yüzden şimdi tıp fakültesinde yaptırıcam Antalya'da yaşıyorum bu arada.

Bu ay ki adetimi bekliyorum kısmetse 2.aşılama için ilki çok maliyetli oldu memorial da o yüzden şimdi tıp fakültesinde yaptırıcam Antalya'da yaşıyorum bu arada.
Canım tıp fakültesinde yaptırmak için bir takım belgeler istiyorlar diye biliyorum bizi de bilgilendirebilir misin bu konuda?

Canım tıp fakültesinde yaptırmak için bir takım belgeler istiyorlar diye biliyorum bizi de bilgilendirebilir misin bu konuda?
Şöyle ki en başta randevu alıp gitmek çok zor tıp fakültesinde tüp bebek birimi diye ayrı bir bölüm var oraya gidiyorum ilk gittiğimde benden sadece dışarda yaptırdığım aşılama ile ilgili belgeleri istediler çektirdiğim Hsg filmini ve eşimin sperm testi sonuçlarını ilk önce görüşme yapılıyor daha sonra adetin 2- 3 günü gidiyorsun ultrason ve kan testi istiyor bunun haricinde devlete bağlı kurumlar dışında yapılan sperm testini kabul etmiyorlar ya bir fakülte hastanesi yada eğitim araştırma hastanesinde yapılan testi kabul ediyorlar bunlar haricinde bi belge istenmedi

Canım benim inş sen bizden daha önce alacaksın sonucu ne zamandan beri istiyorsunuz? Siz hangi ilde tedavi görüyorsunuz?

19 unda dedi dokturum.ıstanbuldayım ben...adet olsanda olmasanda mutlaka yaptırıcaksın dedi..bir buçuk yıldır istıyoruz.çok geç kaldım aslında benim yaşta 34 ama yanlış drlar işte vait kaybı oluyo.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.isteyen herkese allahım nasip etsin...

Canım inş olur geç kalmadın 40 ında da insan bebek sahibi olabiliyor hiç öyle düşünme. Bende ist da bülent urman ile bülent tıraşı cok duydum. Sen özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi?

Peki özeldeki aşılamayı da kabul ediyorlar yani ben devlette daha uzar diye gitmedim randevu vs uzun sürer diye zaten stresli bir süreç inş bu sefer snin için olumlu olacak canım

Canım inş olur geç kalmadın 40 ında da insan bebek sahibi olabiliyor hiç öyle düşünme. Bende ist da bülent urman ile bülent tıraşı cok duydum. Sen özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi?

inllahhh tutunmuştur annesine:))yarı özel galiba.bezmialem tıp fakultesi var orda yaptırdım.ilaçlar aşılama hepsi 1100 tl tuttu...

Peki özeldeki aşılamayı da kabul ediyorlar yani ben devlette daha uzar diye gitmedim randevu vs uzun sürer diye zaten stresli bir süreç inş bu sefer snin için olumlu olacak canım
Özeldeki aşılamayı da tüp bebek denemesini de kabul ediyorlar zaten çoğu gelen kızlar benim gibi ilkini özelde yaptırıp ikincisini devlette yaptırıyor yoksa gerçekten maddiyatı çok zorluyor umarım bu sefer olumlu olur hepimizin

Amin canım peki kaçıncı aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor devlette bilgin var mı?

Amin canım peki kaçıncı aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor devlette bilgin var mı?
2 aşılama zorunlu sonrası tüp bebek gerçi bazı rahatsızlıklara göre değişiyor durum yaşı çok geçmiş bir hastaya komisyon kararı ile heyet toplanıyor ve direk tüp bebek de yapılabiliyor yada yumurta rezervi az ve gelişmiyorsa da aynı şekilde zaman kaybetmek istemiyorlar özele göre çok daha samimi ve çok gerçekçi yaklaşıyorlar tek tek ilgileniyorlar ben ilkini özelde yaptırdığıma çok pişman oldum ama napalım kader kısmet

İnş ikinciye gerek kalmaz benimde evet gercekten cok pahalı ama gideceği devlet hastanesi de önemli insanın başarı oranı ne bileyim ama sanki bu durum hep özelin eline geçmiş gibi

Kızlar bu arada hastalanacakmışım gibi yüzümde sivilce çıktı bugün normalde 19 u gibi regl tarihi ama inşallah olmam Allahım
inşallah olmazsın canım bazen bende sanki regli olacakmısım gibi hissediyorum ya daha 1 hafta var adete ayrıcca benm de gögüs agrım var bugün dokundugumda ya bide beyaz koyu akıntı devam ediyo

İnş ikinciye gerek kalmaz benimde evet gercekten cok pahalı ama gideceği devlet hastanesi de önemli insanın başarı oranı ne bileyim ama sanki bu durum hep özelin eline geçmiş gibi
Çok haklısın bu durum artık özelleşti gibi hakkaten ama napalım Allah muhtaç etmesin aratmasında derler ya aynen öyle

inşallah olmazsın canım bazen bende sanki regli olacakmısım gibi hissediyorum ya daha 1 hafta var adete ayrıcca benm de gögüs agrım var bugün dokundugumda ya bide beyaz koyu akıntı devam ediyo
Canım akıntının olması çok iyi diye biliyorum hadi inş bende de gögüs agrısı sivilce ve bugun sağ yumurtalıgımda ince bir batma var sanki ama öyle agrılı bir sey değil. Ama o karın şişliği neden yok anlamadım hala bir de dedikleri kabızlık bende yok gerçi ben öyle bir sorun hiç bir zaman yaşamadım ama sanki onlarda olmazsa olmaz bir seymiş gibi

inşallah canm bende de şişlik kabızlık vs yok sadece bu ikisi var bakalm artık sabretcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…