ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

2 gün önce dr. kontrolüm vardı dikişlere bakıldı çok iyi sadece bi çigzgi kalmış dr. da öyle dedi 30 gün sonra gel ultrasonda rahimin durumuna bi bakalım sonra karı koca ilişkisi serbest dedi ama40 gün bi şye yokmuş kızlar bu arada benim kanamam durdu hiç bişey gelmiyo

:) Bende 40. Gunumu beklıyorum 4 Dıkısım var onlarda yırtılma var mı haberım yok cunku bı gun kanım gıtmedıgınde ıkıncı gun resmen fıckırıo ve korkuyorum acaba dıkıslerım mı atmıs dıe dusunuorum bı kac gun sonra kontrole gıderım dıkısler ıcın valla bızımkısı hıc yanıma yaklasma dıo :)) tutamam kendımı bak dıo saka ıle karısık daha 30 gunumuz var Az daha sabredelım bende dıkıslerden korkuyorum :))

ya tamamda budamakta mı yasak?tıbben deildir de dinen nasıl?

:roflol::roflol::roflol:ulen celen cadısı aklın fikrin o işte...
ay akşam akşam hiç güleceğim yoktu smileyları kötü emellerine alet etme demedikmi:roflol:

aman napiim:dilcikar: kac ay oldu dimi:çok üzgünüm: artık neyi görsem aklım ona calısıonaniknanik baksana anacım smileylar kendinden kötü niyetli:roflol:
budayın anacım budayın.bişecik olmuo:icecream:

aman napiim:dilcikar: kac ay oldu dimi:çok üzgünüm: artık neyi görsem aklım ona calısıonaniknanik baksana anacım smileylar kendinden kötü niyetli:roflol:
budayın anacım budayın.bişecik olmuo:icecream:

sapık celensırnaşık şeysırnaşık şey

ya ben çok mu cahilim bilmiyom hala anlayamadım bu budama işini.........

şimdi beyazzambakcım biz o işe photoshun deyimiyle çiçekleri sulamak adını takmıştık..
forumumuzun 1 numaralı sapığı celen hanımda korkusundan o işi yapamadığı için o işin hazırlık aşamasına çiçekleri budamak adını taktı ve bu :icecream: smileyıda imza olarak budama işine adadı kapişyerimseniben

hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı anladım şimdi boşa kürek sallamka gibi bişiy yani:jeyyar:

doğum yapacağım gune kadar kesmemiştık ama artık dıkışlerım var altta 6 hafta yasak dedi dr. beklıycez artıkın napalım..

dayanırım zambağım napıyım zati bebişle uğraşmaktan aklıma gelmıokaydirigubbakcemile3

sapık celensırnaşık şeysırnaşık şey

konu bensiz ilerlemiş heeeÇok üzgünüm çoook erim ulen ben adamı:mymeka:
hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı anladım şimdi boşa kürek sallamka gibi bişiy yani:jeyyar:

zambakcım pek boşa kürek sallamak denemez.o da bi neviişini görüo.
ha buarada son 2 gün:teytey: anam şafak saymaktan iflahım kesildi.hamileyken yok kocam gelicek safak bilmem kac.yok görüşgünü safak bilmem kac.yok doğum yaklastı safak bilmem kac.şimdide cicek sulamak için işin yoksa şafak say:çok üzgünüm: neyse canım atalarımız ne demiş gelecek gün kutsalsa cekilen cileeee....neydi o laf be:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…