ekim anneleri cinsel hayatınız ne durumda

yazık kıyamam ben kocamaaaa :):)senağlama yok walla bzimki çok öle bebeğe bişli olur derdinde değil bişi olmayacağını bilio çünkü:) bide bunun doğum sorası 40 günü war bugunleri ii dğerlendirsin kaydirigubbakcemile3 ya öle çok sık oolmuyo zaten ama son iki ilişki çok sancılı oldu annamadım :S:1no2:benneyaptımki:bbo:sırnaşık şey:1rolleyes:a.s.

cenım benimanlamayacak bişey yok bak senle aynı sayılır doğumlarımz artık bebekler aşağı iniyo yani kafalarını rahim kanalına dokuyolar benim özellikle son 1 haftadır bacak aramda çok ağrı var bebeğin baskısından dolayı o yüzden artık mola vermenin vakti gelmiş olabilir

ben doktoruma sormadı keşke sorsaydım ya benm 15 gündür aşağı yukarı bacak aram acayip ağtıyor yürüyemiyprum bile bi yere oturunca kalkmakta acayip güçlük çekiyorum gnden günede artıyor sanırım bebek biraz kilolu olduğu için haklısın ben dur diyim artık en azından doktorumdan onay alana kadar

emınecım az dur kardeşim elbet olacak zamanı gelecek ne o oyle 40 ı var dıye ne bu acele korkma kıs dayanır eşin ama sen dayanamıyorsan bılemem onu

walla benm hiç belli olmuyo bazen dayanıom bazen dayanamıom :):) ya ama zawallı kocam napcak 40 gün gerçi o kadar sürmez kanama neyse saplık olsun bekleyecek artık

kızlarrr
var ya hazine bulmuş gibi sevindim:)
neden derseniz inanmayacaksınız ama bugün bana doktorum EŞİNLE İLŞKİYE GİR

kızlarrr
var ya hazine bulmuş gibi sevindim:)
neden derseniz inanmayacaksınız ama bugün bana doktor EŞİNLE İLİŞKİYE GİR dedii..:bbo:

ben 37li haftadayım....ya hani benim amniyosıvım az ya... kontrolde ultrason normal... bebeğin kgsi 3000 gr.. gelişim normal.. nst de sancı yok....

dediğine göre doğumu hızlandıracakmışız... eğer salıya kadar bişey olmazsa doğumu başlatacakmış????

nasıl olcaksa?? bayramın ilk günü kontrolüm var yine...

ne diyosunuz şimdi dinliyim mi doktoru???Şeniz

eşim yarın geliyooo.... bana tez cevap yazın hepiniz....bebeğe zarar verecek olsa doktor böyle bişey önermezdi di mi??

selhancım tebrik ediyorum doktorunu doğumu kolaylaştırdığını biliyodum ama böyle bi doktordan duymak da iyi oldu doğum olsun istiyosunuz artık ilişki de kasılma yaptığı için doğumu başlatabilir bence bu şansı hiç kaçırma bi taşla bilmem kaç kuş vurcanız hadi kolay gelsin:))

sağol nisanurcum ama biz daha tam hazır değiliz... babası yarın gelsinde beşiğimizi alalım evi temizliyelim haftasonu güzelce doğuma hazırlanalım sonra o yorgunlukla halimiz kalırsa kendimizi hazır hissedersek bişeyler yaparız belki.. ben şimdilik oluruna bırakmaya karar vermiştim ama her an gaza gelebilirim:))
ayrıca bugün o öneriden sonra tüm doğumla uzaktan yakından alakası olan arkadaş eş dost arandı haliyle.arkadaşların ortak kadın doğumcusu ikisine de son ayda önermiş normal doğum için.... biri dinlemiş.. 36. haftada normal doğum yapmıştı.. diğeri dinlememiş sezeryanla doğurmuş...
en iyisi doktoru dinlemek galiba... bir bildiği vardır di mi:)))
ama esenler hayatta alışan ebe ve doktor olur mu hiç öyle şey demişler
bilemiyorum yani.... herşeyi zman gösterecek:))

aman kızlar siz amada dertliymişiniz bu konuda.benim ilk aylarda kanamam ve düşük tehlikesi vardı dr yasakladı.sonra birkaç kez oldu ee sonra tekrar yasakladı ve öyle gidiyorrr.bugün dr a gitti kesinlikle cinsel ilişki yok dedi.hatta ben bi kereden bişey olmaz demiştim.drdan çıktık duydun dimi drun dediğini dedi bana yaa...herhalde erkeklerin çoğunda var bu korkaklık bak ben bu saatte uyuyamadım kocacım horul horul uyuyooo.:roflol:...eee ne yapalım onlar istiyo böyle olmasını katlancaklar artık

kızlar ya neden ilişkinin zararı olsun ki çok olsa doğumu tetikler o da olsun yani zaten hepimiz en az 36 haftalığız bundan sonra da doğsa bir zararı yok erken doğum bile sayılmıyor artık bence devaaaaaaaaaaaaaaam :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: tabi kocaları ikna edebilirsek çok tırsak kız bunlar başaka bişey için beklerlermiydi acaba kötükedihüso işin içine çocuk girince akan sular duruyo tabi

abooowww ii oldu bunu duyduğum ben bu gece herifin yakasına yapışıımmm :):):) doğurayım bi an çönce zaten bizim tosuncuk biraz daha kalırsa içerdde tam tosun olcak :) yolunu açalım kızımın :)

ben internetten falan araştırıyorum.bazı özel durumlar haricinde sakıncalı değilmiş.hatta faydalı olduğu söyleniyo.biz devam ediyoruz.ben 37.haftadayım.bugünlerde 37 de bitecek.doktora bu konuyu hiç sormadım.hep internetten araştırıyorum.

ben zaten birşeye karar verdim eğer ilişkinin zararı olsaydı tuşenin iki kat fazla zararı olurdu tuşeyi bilmeyen varsa açılmayı kontrol etme hareketi adamlar künenler kocaman dolma gibi iki parmaklarını öyle bir sokup karıştırıyorlarki cinsel ilşiki bunun yanında çok masum kalır bence de herhangi bir problemi olmayan için cinsel ilşki faydalı bile tabi normal doğum düşünenler için

katılıyorum arkadaşlar...benim 40hafta doldu nerdeyse ..
ama hıc dukkanı kapatmadık.tabı sıklığı azaldı sadece..

Cinsel ilişkide içeri birşey girmesinden ziyade orgazma bağlı rahim kasılmaları doğumu tetikleyebiliyor. Yani tuşe daha tehlikeli diye bir durum yok.

hu huu bacılar sezonu acıyomuyuz???sanırım 6 hafta cicek sulamak yasak??peki budamak:icecream:

ben normal doğum yaptım 40 gunden sonra acaba dıkışlerım acırmı yada açılma yaparmı dıye çok korkuyorum bılgısı olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…