ben bugun yazdırdım 3 aylık iğne.doktor hiçbir yan etkisi yok dedi.sadece regl olmayabilirmişim.o da sıkıntı falan yapmaz dedi.zaten emme dönemi bitesiye kadar idare etse yeter.sonra en garantisi hap gelio bana.
ben de 3 aylık iğneden yaptırcam doktorum hiçbir yan etkisinin olmadığını hatta sütü arttırdığını söyledi ama bu iğne nezaman yapılıyo??? yani şimdi yaptırabilirmiyiz yoksa adet olmayımı beklicez doktorum istiyosan hemen listeye alayım demişti bende yok ben sonra yaptırcam demiştim o da ya şimdi yapçaz ya da adeti beklicen demişti ama yanlış hatırlıyo olabilirim bunu spiral içinde demiş olabilir hatırlayamadım
Benimde doktorum kırkın çıkınca gel dedi, geri sayım başladı haftaya gidecem inşallah, o kontrol nasıl oluyor birde aynı anda spiral takılır mı?
yok gülşencim bizim için adet beklenmio.cünkü nezaman adet olcamız belli deil.iğnenin prospektüsünde emziren annelerin bebek 6. haftayı doldurduğunda uygulaması die yazıoa.s
yaa siz iyisiniz vallaaa.ben kırkımın dolmasından korkuyorum.nie bilmem sırf o iş olmasın die dolmasın istiyorum.:çok üzgünüm:
alla alla nieki:uhm: bi sorunmu var?
yok canım ne alaka ben doğum yapalı 3ay oldu geçen hafta taktırdım
40ımızdan sonra kaç kere yaptık
yanlız bazı doktorlar adetliyken gel dio spiral takmak için, adet oldun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?