Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

alyaaal

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
211
66
28
26
Merhaba kızlar 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti daha önce vurulanlar tecrübelerinden bahsedebilir mı ? Bu ay vurulanlar da belirtileri yazarsa birlikte takip edelim

Merhaba kızlar 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti daha önce vurulanlar tecrübelerinden bahsedebilir mı ? Bu ay vurulanlar da belirtileri yazarsa birlikte takip edelim
Canım aynı gün çatlatma iğnesi olmuşuz. Adetimin 2. Günü klomene başladım 5 gün sabah akşam olacak şekilde.gecen hafta salı günü doktor ultrasonla baktı 3 tane yumurtan oluşmuş perşembe günü yani 11 Ekim'de öğlen 12 de iğneyi yap dedi dediği gibi aynı saatte evde kendim yaptım. İğnenin 36. saatinde ilişki olsun dedi yani cumayı cumartesiye bağlayan gece o günü değerlendirdim Sadece ve yumurtam o gece çatladı ağrısını hissettim. İğnenin 9. günü bugün hamileliğe dair umudum yok olmadı sanki çünkü hiç bir belirtim yok sen hangi günleri değerlendirdin belirtilerin varmi

Benim de 10 Ekim cuma kontrole gittiğimde 22mm olan belki çatlar bugünü değerlendir dedi cuma günü birliktelik yaşadık cumartesi öğlen iğne vuruldum pazar gece 2 kere ilişkiye girildi ben pazartesi de 1 kere denedlm bende de belirti yok sadece ara sıra kasık ağrısı oluyor gibi hafif ama

Sen tüm günü değerlendirmişsin canım ne güzel ben sadece iğnenin 36. Saatini değerlendirdim kasik ağrım bile yok benim olmadı sanırım ya yani senin iğnenin kaçıncı günü test ne zaman yapacaksın

İnşallah güzel sonuçlar alırsin. Bebeğin tutunur canım benim bu aydan da umudum yok diğer aylara inşallah yola devam

Ne zamandir istiyorsunuz canım 14 aydır hiç gebelik elde edemedim

Umutsuz olma bence , bugün iğnenin 8. Günü 14. Gün test yapın diyorlar genelde

Bende 2,5 senedir hiç gebelik olmadı pcos var
Aynı bende de pcos var canım inşallah bi mucize olur canım amh yüksek cikiyo benim de folikül sayısı çok fazla maalesef

Benim de amh 8.53 canım aynı durumdayız rahim filmi önerdi mi doktor çekildin mi bana önerdi ama çok pahalı malesef imkanimiz da yok.
Ben geçen sene çekilmiştim o zaman 4.000 falandı polip çıktı rahimde ameliyatla alındı devlet hastaneleri de çekiyor rahim filmi araştır bence

Ben geçen sene çekilmiştim o zaman 4.000 falandı polip çıktı rahimde ameliyatla alındı devlet hastaneleri de çekiyor rahim filmi araştır bence
Devlete gittim canım çekilmiyo burda özele git yada araştırma hastanesine dediler araştırmaya da gittim rahim filmi önermedi zaten polikistik over var dedi direk doğum kontrol hapı yazdı bende kullanmak istemedim çok ağır yan etkileri olduğu için adet oluyorum çünkü adetlerim düzenli diyemem ama gene her ay 32 günde 28 günde adet olan biriyim doğum kontrol hapı adetleri düzenlemek için kullaniliyo bunaltı da yapınca hiç kullanılmadim. Aşılama yapalım istersen dedi eşim onu istemedi. Bu ay ilk defa özel hastaneye gittim oda klomen çatlatma iğnesi tavsiye etti olmazsa gene devam edelim tedaviye diyo doktor ama maalesef imkanımız olmayınca eşim çok maliyetli diye tedaviye karşı. Bu ay da olmadı diye üzüyorum kendimi

İlk defa mi klomen çatlatma iğnesi kullandınız benim ilk defa ilk ve son dedi eşim bi daha tedaviye devam etmek istemiyo kendiliğinden olacaksa olur diyo
Benimde ilk bu zamana kadar hiç denemedik inşallah olur bir daha gerek kalmaz ikimizin de

Bende özele gittim bu ay maalesef devlet bi türlü tedaviye başlamadı bir sürü test istedi

Benimde ilk bu zamana kadar hiç denemedik inşallah olur bir daha gerek kalmaz ikimizin de
İnşallah canım ya içim de öyle bi hüzün var ki yalandan bile gulemiyorum artık düşün kalbimi nasıl umutla doldururum gene acaba her ay düşüyorum düştüğüm yerden sıfırdan tekrar başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…