Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Bende özele gittim bu ay maalesef devlet bi türlü tedaviye başlamadı bir sürü test istedi
Aynen canım devlet hep artık bir yılı geçmiş araştırmali biz burda bişey yapamayız diyolar eşin test versin test vermeyince yumurta büyütücü ilaçta veremeyiz sprem kalitesi düşükse yumurta büyütücü ilacin da faydası olmaz dedi en son gittiğim devletteki doktor evet özel ilgileniyo ama maalesef çok maliyetli ya

Ben özelde çatlatma tedavisi için sadece muayene ücreti ödüyorum senden extra ücret mı aluyolar acaba bazı yerler alıyor çünkü

Ben özelde çatlatma tedavisi için sadece muayene ücreti ödüyorum senden extra ücret mı aluyolar acaba bazı yerler alıyor çünkü
İlk muayene ücreti aldılar 2 bin çatlatma iğnesi 1.300 ayrı aldık eczaneden ayrıca takviye ilaçlar derken 5 bin gitti canım durumumuz da olmadığı için eşim istemiyo bi daha tedavi

Hanımlar bende 3 ekimde iğne oldum ama yumurtalarım geç olgunlaştı iğne vurulduğum gün kaç mm di bilmiyorum üç gün öncesinde 16 falandı. 12 sinde bej leke geldi muhtemelen yumurtam geç çatladı yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü dpo 11 de testim negatifti. Şuan ayın 12 sini baz alıyorum çatlama olarak göğüs hassasiyeti ve bel ağrımda 14 ünde başladı çünkü

İğneden sonra bir kaç gün kaşık batmam oldu sadece onun dışında belirtim olmadı

Merhaba kızlar 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti daha önce vurulanlar tecrübelerinden bahsedebilir mı ? Bu ay vurulanlar da belirtileri yazarsa birlikte takip edelim
Bende bugün doktora gittim de adet basindan bu güne daha 9. Günüm 18 mm yumurtan var dedi yarın çatlatma iğnesini vurun dedi de acaba diyorum Pazar veya pazartesi vurunsam 20mm geçmiş olur en azından diyorum

Bende bugün doktora gittim de adet basindan bu güne daha 9. Günüm 18 mm yumurtan var dedi yarın çatlatma iğnesini vurun dedi de acaba diyorum Pazar veya pazartesi vurunsam 20mm geçmiş olur en azından diyorum
İğnenin etkisi ile 2-3 mm daha büyüyor diye biliyorum bence doktorunu dinle

Merhaba kızlar 11 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum 22 ve 16 mm iki yumurtam gelişti daha önce vurulanlar tecrübelerinden bahsedebilir mı ? Bu ay vurulanlar da belirtileri yazarsa birlikte takip edelim
Canım ıgne yaptıktan 13 gun sonra test yaparsın kesın sonuc ıcın saglıklı beslenmeyle destekle belırtı herkezde farklı oluyor kımı ıgneden sonra bel agrısı cekıyor kımı cekmıyor gıbı o yuzden en net sonuc ıcın beklemek

Selam kızlar. Ben de reglin 3.günü gonalf başladım. 7 eylülde akşam çatlatma 9.eylülde de aşılama yapıldı. Testte çıkar mı sizce??? Daha fazla bekleyrmiyorum kan verdim akşam .

Selam kızlar. Ben de reglin 3.günü gonalf başladım. 7 eylülde akşam çatlatma 9.eylülde de aşılama yapıldı. Testte çıkar mı sizce??? Daha fazla bekleyrmiyorum kan verdim akşam .
Aşılamadam sonra genelde 12 gun beklenılmesı gerrkıyor dıye bılıyorum

B-Hcg sıfır çıktı değişir mi acaba bilmiyorum ki yaaa erken yaptım
Ovıtrelden sonra once gebelık testıde pzıtıf oluyor kan versen bı sure pozıtıf cıkıyor sonra sıfırlanıyor ve tekrar artıs olursa hamilesın tabıkı artada bılır o yuzden bi sure bekelyın sonra erken gebelık testı yada kan oyle verın

Canım bende 4 ekimde iğne vuruldum. Test verdin mi dün nagatif çıktı benim . Regl olmadım hala Kanda daha vermedim

Canım bende 4 ekimde iğne vuruldum. Test verdin mi dün nagatif çıktı benim . Regl olmadım hala Kanda daha vermedim
Canım dün leke geldi adet gğnğmdü zaten bugün de çok az koyu sarı bek devam ediyor leke adet olacam sanırım

Canım dün leke geldi adet gğnğmdü zaten bugün de çok az koyu sarı bek devam ediyor leke adet olacam sanırım
İğnenin kaçıncı gününde lekelenme başladı acaba benim 11. gün şuan normal adet tarihiniz de mi lekelenme oldu yoksa önce mi yada gecikme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…