Ovulasyon testi canım yumurtalama zamani da değil tek çizgi çıkması lazım ama iki çizgi hafif pembeBu gebelik testi değilmi ovülasyın mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi canım yumurtalama zamani da değil tek çizgi çıkması lazım ama iki çizgi hafif pembeBu gebelik testi değilmi ovülasyın mu
Ovulasyon testi canım yumurtalama zamani da değil tek çizgi çıkması lazım ama iki çizgi hafif pembe çıktıBu gebelik testi değilmi ovülasyın mu
Gittiniz mi hastaneyeOda biraz gölgeli çıktı belli belirsiz canım yarın Allah nasip ederse hastaneye gidecem doktorum 15 gün sonra gel betana bakalım dedi yarın 17. Günüm olacak
Evet gittim sonuç negatif beta 0.37 çıktıGittiniz mi hastaneye
Evet gittim sonuç negatif beta 0.37 çıktı
Umarım Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkese de bana da
Amin inşallah Allah herşeyin doğru zamanını bilir buna çok inanıyorum hiçbir zaman olumsuz düşünme hayırlısını nasip etsinUmarım Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkese de bana da
Canım sen ne yaptınBenim de ilk defa böyle bişey oldu ya gece açıklıyorum uykum da normal de böyle bişey yaşamam hiç![]()
Bende test yaptm bugün negatif çıktıUmarım Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkese de bana da
Bende iğnenin 15. Günü test yaptım canım negatifi gördüm hamilelik yok canım adetimi bekliyorum artık önüme bakacağım. Sen kaçıncı günde test yaptınCanım sen ne yaptın
Bende 15. GündBende iğnenin 15. Günü test yaptım canım negatifi gördüm hamilelik yok canım adetimi bekliyorum artık önüme bakacağım. Sen kaçıncı günde test yaptın
Benimde bugün 14. Gün erken gebelik testi negatifBende 15. Günd
Sağlık olsun kızlar üzülmeyelim herşey Allahtan geliyoBenimde bugün 14. Gün erken gebelik testi negatif![]()
Adetimizi bekleyeceğiz o zaman canım artık öbür aya olur inşallah yüzümüz güler o çift çizgiyi görmek bize de nasip olurBende 15. Günd
Aynen canım yolumuza devam edeceğiz pes etmek yok bian önce adet olup tekrar yeni den başlayacağızBende 15. Günd
Tedaviye devam edecek misiniz peki ben tedaviye devam etmeyeceğim artık eşim istemiyoBende 15. Günd
Ben de etmicem biraz dinlenicemm gerçekten psikolojik olarak hemde bedenen insanı çok yoruyor strese sokuyo eşim istemedi benimde biraz tedaviye ara vericezTedaviye devam edecek misiniz peki ben tedaviye devam etmeyeceğim artık eşim istemiyo
Ben de etmicem biraz dinlenicemm gerçekten psikolojik olarak hemde bedenen insanı çok yoruyor strese sokuyo eşim istemedi benimde biraz tedaviye ara vericez
Tedaviye devam edecek misiniz peki ben tedaviye devam etmeyeceğim artık eşim istemiyo
Evet iğne batar gibi ağrı oluyo ama iğneden sonra ki adet dönemi ağrılı geçiyor birazBenim inanılmaz kasık ağrım var sizde de var mı?