• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

kızlar selamm ben de denemeye ara vermiştim 28 yaşındayım. akışına bırakmıştık 1 seneye yakın olmadı çok da uğraşmadım gerçi. Zaman kaybetmemek adına eşimle beraber doktora gitmek istiyorum hangi doktora gitmeliyim ilk olarak ? ve hangi testleri yaptırmalıyım engel olabilecek şeyleri elemek için bilgilendirirseniz çok sevinirim
İnfertilite gitmelisiniz yazali olmus

Belirtileriniz neydi acaba hayırlı olsun inşallah
Göğüs ağrım vardı halsizlik vardı kasık batması vardı ama öncesinde adet olcakmışım gibi sancım vardı dün de betam 880 çıktı 6 ekime randevum var kalp atışı duyulur mu acaba yada beta kaçken duyuluyor

Göğüs ağrım vardı halsizlik vardı kasık batması vardı ama öncesinde adet olcakmışım gibi sancım vardı dün de betam 880 çıktı 6 ekime randevum var kalp atışı duyulur mu acaba yada beta kaçken duyuluyor
Bende dün idrar yolları yanmasıyla acile gittim kum döküyormuşum kan tahlilide verdim o sırada beta HCG 2.30 çıktı ama 7 gün var adetime negatif yükselir mi bilmem

Çok güzelllll 😍 7-8 haftada duyuluyor canım kalp atışı genellikle.

Bende dün idrar yolları yanmasıyla acile gittim kum döküyormuşum kan tahlilide verdim o sırada beta HCG 2.30 çıktı ama 7 gün var adetime negatif yükselir mi bilmem
Bazen böyle olup kimyasala dönüyor. İki gün sonra kan verin tekrar.

Bazen böyle olup kimyasala dönüyor. İki gün sonra kan verin tekrar.
Adet oldum olacağım gibi kasık ağrısı var şuan dünden beri yoktu kasık ağrısı az önce tekrar başladı adet sancısı başladı yani

2.30 gri alanda yazıyor tekrarlanması gerekiyormuş internetten baktığım bilgiye göre bir ara azda olsa bir umut oldu da adet sancısı başlayınca umudum kalmadı yani

kızlar selam :) Bat 30eylül-1 ekim. adetime 3 gün kala beta verdim 14 çıktı hamile miyim??? yarın yine kan versem artışı görebilir miyim?

kızlar selam :) Bat 30eylül-1 ekim. adetime 3 gün kala beta verdim 14 çıktı hamile miyim??? yarın yine kan versem artışı görebilir miyim?
5 ve altı negatif diye biliyorum hamilesin yani hayırlı olsun inşallah

Geçen ay denemedik ,bu ay bende tekrar deneyeceğim . Döngüm 24 gün sürdü Dün akşam regl başladı , şimdi yumurtlama testi almayı düşünüyorum bakalım .

Geçen ay denemedik ,bu ay bende tekrar deneyeceğim . Döngüm 24 gün sürdü Dün akşam regl başladı , şimdi yumurtlama testi almayı düşünüyorum bakalım .
Kızlar bu ayın 14 Eylül'de Dr. Önerisi ile 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 14 ncü gün 10 gündür acayip şekilde sol kasık ağrım var normalde ekimin 3 ünde regl tarihim düzenli olurum şuan 5 gün var halsızlık ve uyku hali var 3 gün boyunca iş yapamadım canım bişey yapmak istemiyor onun haricinde göğüs damarlarım belirginleşti ve sol kasık ağrım var bunlar belirti olabilirmi kızlar yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar bu ayın 14 Eylül'de Dr. Önerisi ile 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 14 ncü gün 10 gündür acayip şekilde sol kasık ağrım var normalde ekimin 3 ünde regl tarihim düzenli olurum şuan 5 gün var halsızlık ve uyku hali var 3 gün boyunca iş yapamadım canım bişey yapmak istemiyor onun haricinde göğüs damarlarım belirginleşti ve sol kasık ağrım var bunlar belirti olabilirmi kızlar yardımcı olursanız sevinirim
Canım bunları yaşayıp hamile olan da var olmayanda , ama 2 3 gün test yap varsa silik çıkma ihtimali olabilir

Bende anlatayım 1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor bir çok doktora gittik hiç bi problem olmadığını söylediler regl tarihim düzenli her ay 3 ünde olurum bundan 1 ay önce adana'da araştırarak gittiğim pr.doktor Alltan muane ile baktı çoklu yumurtalığım olduğunu söyledi fakat 6.2 mm küçük ve tembel olduğu için gebe kalamıyormuşum meğerse LETU kullanmamı önerdi ve regl olunca tekrar gel bakalım dedi Eylül'ün 7 tekrar gittim 24.1 mm büyüklüğünde olmuş yani tembellik yok dedi ve çatlamış dedi tedavim bitmişti olabilir bu ay dedi. gün verdi 14 ünde 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 10 gündür sol kasık ağrım var uyku halim var iş yapasım gelmiyor 3 gün boyunca iş yapamadım onun haricinde göğüs ağrım yok fakat damarları çok belirginleşti birlikteliğin üstünden 14 gün geçti adet olmama 5 gün var sizce bu bir belirti olabilirmi

Kızlar bu grup henüz pek aktif değil ama ekim geliyooor ben ovulasyon testimi hazırladım bekliyoruuuuummm . Gerçi 4 yaşındaki oğlum kardeş fikrini aklımdan çıkarmamı söylüyor , düşünme artık anne dedi ama olsun 😅

Back
X