- 10 Şubat 2020
- 5.513
- 7.185
- 198
Ben 14 ü gibi başlayacağımKızlar yok mu ovulasyon testi yapan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 14 ü gibi başlayacağımKızlar yok mu ovulasyon testi yapan
Özel demi yaptiriyorsunuz özelde yumurtlama zamanında çağırdı ama özele ilk gidişim yine bu tedavi yöntemi verirlermiBaşladımız mı bende bu ay famera yumurta takıbı yaptırıyorum![]()
Bende de hiç pik olmuyor ama yumurtlama oluyor doktor kontrolünde. Bilmiyorum çok değişik bi durumReglime 6 gün var ve ovulasyon testim hala pik olmadı. Ben de bıraktım test yapmayı ama bir yandan da kafam çok karıştı. Yumurtlama günümü kaçırdım mı yoksa hiç yumurtlamadım mı diye![]()
Testte piki görmeden yumurtlayan ve hamile kalanları okumuştum forumda. Test her zaman çok güvenilir olmayabiliyor demek kiBende de hiç pik olmuyor ama yumurtlama oluyor doktor kontrolünde. Bilmiyorum çok değişik bi durum
Evet bilmiyorum ki benim gittiğim hiçbir doktor test önermedi. Testinizin markası ne?Testte piki görmeden yumurtlayan ve hamile kalanları okumuştum forumda. Test her zaman çok güvenilir olmayabiliyor demek ki
bugün ve sonraki 2-3 günü değerlendirinKızlar pik oldu bugün 10. Günüm henüz çatlamamış ve değerlendirmem lazım değil mi geç kalmadım
ben de doktoruma testi attığımda ultrason ile takibini yaptır dedi sanırım testi güvenilir bulmuyorEvet bilmiyorum ki benim gittiğim hiçbir doktor test önermedi. Testinizin markası ne?
nasıl takip yaptırıyorsunuz doktor sizi ne zamanları çağırıyor anlatır mısınızBaşladımız mı bende bu ay famera yumurta takıbı yaptırıyorum![]()
İnnovitaEvet bilmiyorum ki benim gittiğim hiçbir doktor test önermedi. Testinizin markası ne?
ben 28i pik sandım ama iyice silikleşmişti. dünkü testim yine koyu çıktı bat 14-15 ekimdi değelendirdim ama ne yapacağımı bilmiyorumBu tarz bi koyuluk bekle bende pcosum gecen ay ben bu gunu yakaladım ama olmadı pcoslarda hıc pıknolmadıgıda oluyormus yumurta kendınden catlama yada buyume sıkıntısı oldugu ıcın ama olduguda oluyor kılo sorunun varmı
Benim de innovitaydı hiç koyulaşmamıştıİnnovita
Az önce yaptım, bir haftadan az kaldı regl olmamaBenim de innovitaydı hiç koyulaşmamıştı
benim laboquickti C bile kopkoyu çıkmıyoduBenim de innovitaydı hiç koyulaşmamıştı
Yani bu 5 6 saat içerisinde çatlamış , ne diyorsunuz geç mi kaldım ?Kızlar , bugün 12.30 da testim pikti şimdi akşam 5.30 da silikleşmiş . İki testi de atıyorum . Henüz ilişki de olmadı bugün ve yarını değerlendirsem geç mi kalmış olurum acaba . Çok hızlı çatladı ama yaa.
Benim de maksimum bu kadardı canım hiç pik olmadı. İki ay kullandım sinirlendim attımAz önce yaptım, bir haftadan az kaldı regl olmamaHala bu koyulukta