• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
Merhaba bende 2 senedir deniyorum bugün ovülasyon testine başladım

Merhaba bende 2 senedir deniyorum bugün ovülasyon testine başladım
2e6fb951-13bd-45b4-abc0-b0728edb7697.webp

Şuan böyle çıktı

Kızlar n’aptınız belirtiler ne durumda? Benim hafif kasık ve bel ağrılarım devam ediyor hala. En son bu kadar uzun süren sancıyı kum dökerken çekmiştim. O yüzden enfeksiyondan mı diye de korkuyorum.

Bende ekime bıraktım umutlarımı. Adet gecikmemin 4. Günü. Testler negatif. Şişkinlik çok fena. Bir an önce sökülür umarım. Tüm düzenim şaştı

Kizlar selam bende 2 ay klomen 1 ay letu,letu ile kimyasal oldu.Bu ay 5 eylülde hsg çektim afet bekliyorum sonra iğneler e başlayacağım

Hanımlar merhaba. Yarın sabah aşılama yapılacak. Ancak öncesinde doktor kullanmam için duphaston verdi. Ve ben sürekli uyuyorum. Aşırı halsiz hissediyorum. Böyle olan varmı benim gibi?. Dün akşam ovitrelle iğneyi vurdum. Ondan olabilir mi?

Herkese merhaba 🌸
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım. 🥹 Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. 🤣 folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize ☺️
25 Haziran'dan beri folik ait kullanıyorum 20 eylu de çatlatma iğnesi vuruldum ayrı karı koca protime men ve women vitamin aldık beş gün oldu beş günü değerlendirdim lütfen bana da dua edin ekim ayında hamilelik haberimi paylaşayım sizinle bir senedir uğraşıyoruz

Back
X