Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Aldım bugün geldi hatta denedim meraktan silik çizgi ben erken yumurtluyorum biraz döngüm kısa adetten sonraki 8. Gün falan oluyor yumurtlamam adet ile birlkte 13 14 günü buluyor
Çok karışık işler ya 😂 Ben bilemedim günü kaçırdım galiba 🤦 FLO uygulaması 11 12 Ekim gösteriyor ovulasyonu başka uygulamalar 1 2 Ekim bazısı 5 ekim yani Allak bullak oldum dün akıntım vardı herhalde çatlama oldu diye umuyorum adete de 1 hafta kaldı yani bu saatten sonra olur mu geç mi bilmiyorum 🥺

Çok karışık işler ya 😂 Ben bilemedim günü kaçırdım galiba 🤦 FLO uygulaması 11 12 Ekim gösteriyor ovulasyonu başka uygulamalar 1 2 Ekim bazısı 5 ekim yani Allak bullak oldum dün akıntım vardı herhalde çatlama oldu diye umuyorum adete de 1 hafta kaldı yani bu saatten sonra olur mu geç mi bilmiyorum 🥺
Ben de aynı durumdayım. Bu ay pes ettim ben zaten eşim il dışına çıktı ve yumurtlama günümü kaçırmış oldum. Artık diğer aya kısmetse😂

Ben bu ayda elendim arkadaşlar. Çok üzgünüm şu anda. Canım çok sıkıldı. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kızlar Salı günü çatlama ve ilişki olmuştu . Perşembe günü akşam ve gece sızı hissettim batma gibi , sol alt karnımda . eski hamileliğimde de bu sızıyı hissetmiştim . Yine ilgisi olabilir mi acaba yaa

Kızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum

Kızlar normalde göğüs hassasiyetim reglden 6 gün önce başlar ve 6.gün mutlaka regl olurum bu kez yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs ağrım ve dolgunluk başladı. Bat 17-18 Ekim göğüs ağrım artarak devam etti 9 gündür o şekilde ve göğüslerim hiç görmediğim kadar büyük ve dolgun şu an. Reglime 4 gün kaldı Başına böyle bir şey gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Kızlar bu ay tak bi tast almak istiyorum şu pahalı olandan ama iki türlüsü var PREDİCTOR early mi PREDİCTOR expres mi eczanede 300 yü fiyatta bu trandyolda 170

bütün kontrolleri yaptırdım hiçbir sıkıntı yok işte dediğim gibi Prolaktin yüksekti o da düştü zaten bir rahim filmi kaldı onu da çektirmekle çektirmemek arasındayım 1.02 ay sonra belki. Eşim de hızlı sperm düşüklüğü var normalde %32 olması gerekiyormuş bizimki %25 takviye vs verdi gebe kalma engel bir durum yok dedi bu ay deneyeceğiz kürtajdan sonra ilk defa bakalım🥹

Kızlar biraz uzun yazıcam ama yardımcı olursanız. Son regl tarihim 20 Eylül 6 Ekim yumurtlama tarihim yumurtlamadan 6 gün sonra falan sol kasıkta küçük dolgunluk oldu orda bişey var gibi eğilirken falan sızladı orası. Arada sol tarafım yine geriliyor bisey bastırıyor gibi oldu. Hafif bel ağrıları oldu 3 gün falan bunu yaşadım sonra dolgunluk hissi geçti sadece belde bi kaç gün daha ağrılar oldu ben regl den 3-4 gün önce falan test yaptım negatif sonra agri falan geçti ne regl belirtisi ne hamilelik kaldı normalde 8 gün önce falan göğüslerim şişer 1 gün kala ayın 18 inde göğüslerim sızladı 1 gün sonra o da geçti regl günüm şuan 2 gun geçti dün açık pembe hafif kıvamlı bir küçük akıntı geldi onunla birlikte normal süt gibi akintilar da oldu pembe akıntı dan sonra devamı gelmedi hafif bel ağrısı oldu geçti bugün yine 1 defa tuvalette peçeteye yine pembe renk çok az akıntı geldi hu şu gibiydi ve iç camasirimda kan kokusu geliyor hafif ama regl falan yok 19 unda olmam gerekiyordu kızlar bu tarihte gelen pembe leke yerleşme için geç değil mi

Back
X